- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.221
Amin canım çok teşekkürler siz de inşaallahGülnihal hayırlı olsun canım,bir an önce sağlıkla çıkarlar ve kucağına alırsın inşaallah
Canım hiç belli değil ortalama 3 hafta ama uzayabilirmis deNe kadar daha kalacaklar ünitede gülparem. ☹
Ama plansizlik seni uzerdi bence canim herseyi planljyorsunya plansiz bisey olmasi biraz hayatni alt ust ederdi sankim ... acikcasi gunler bize bile gecmiyor seninle bekliyoruz bizde hayirlisi insallah...Patilim sanırım senin gibi farketmeden hamile kalmak isterdim.
Bele beklemeli değil de, ne bileyim kazara, hiç beklemeden, bele sürpriz şekilde.
İnan 1 ay daha ben böyle bir gerginliğe gelemem
Kahvalti sofrasini.isterizzBak işte kesinlikle nazar canım,sen hep nazar duası oku kendine,hatta eşinde okusun seni arada
İyim bende balım bı duş aldım şimdi saçlarımı kurutup yaticam,sbh kahvaltıya kardeşlerim gelecek,erken kalkıp eşimi ise yollayıp hazırlık yapicam
Aynen canım amin saolasin,kardeş günü yapalım bugün dedikKahvalti sofrasini.isterizz
ne guzel kardeslrrin gelecek.demekki keyifli bi gun gecirin.insallah
Benimde arkadasim gelecek ogle oturmasin
bende adet belirtileri olmuştu, göğüslerim dolmuştu ve hassaslaşmıştı,Memeler meme olalı bu kadar mıncıklanmadı be büşom
3 gündür hassasiyet var mı diye orasını burasını mıncıklamaktan ağrı başlayacak artık bende gebelikten sanıcam
İşe gidiyorum geliyorum, burda takılıyorum, ara ara kitap okuyorum.
Ama dağılmıyor benim kafa.
Başka bir aktivite mi bulsam
çay kahve içme kız, hamişsin artık
noldu canım, niye tırnaklarını yiyorsunGünaydın kızlar
Çay zaten hiç sevmem :) nescafe falan onlarla da aram yoktur.çay kahve içme kız, hamişsin artık
şaka şaka, iç, zaten o istek bir kaç haftaya gidecek
ben hem çay hem kahve içiyordum hamileliğimde aylarca içemedim,Çay zaten hiç sevmem :) nescafe falan onlarla da aram yoktur.
Tek içtiğim günde 2 fincan türk kahvesiiii, ama ondan vazgeçemem1 fincan içerim; çok sorun olmuyormuş. Diye duydum mehlikam
noldu canım, niye tırnaklarını yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?