Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Patilim sanırım senin gibi farketmeden hamile kalmak isterdim.
Bele beklemeli değil de, ne bileyim kazara, hiç beklemeden, bele sürpriz şekilde.
İnan 1 ay daha ben böyle bir gerginliğe gelemem
Ama plansizlik seni uzerdi bence canim herseyi planljyorsunya plansiz bisey olmasi biraz hayatni alt ust ederdi sankim ... acikcasi gunler bize bile gecmiyor seninle bekliyoruz bizde hayirlisi insallah...

Kahvalti sofrasini.isterizz
ne guzel kardeslrrin gelecek.demekki keyifli bi gun gecirin.insallah
Benimde arkadasim gelecek ogle oturmasin

Kahvalti sofrasini.isterizz
ne guzel kardeslrrin gelecek.demekki keyifli bi gun gecirin.insallah
Benimde arkadasim gelecek ogle oturmasin
Aynen canım amin saolasin,kardeş günü yapalım bugün dedikannemin mezarını ziyarete gidicez kızlar gelmisken normal de kandil de gidelim demiştik ama nasip olmadı o gun.

Kahvaltı sofrasını istiyosun demek atarim

bende adet belirtileri olmuştu, göğüslerim dolmuştu ve hassaslaşmıştı,
normalde de adetime 10-15 gün kala olur bu belirtiler,
ha bugün olurum ha yarın olurum derken 15 günden fazla zaman geçti adet olmadım,
sonra 2-3 kere ilişki sonrası kan geldi,
şüphelendim test yaptım pozitif çıktı,
7 haftalık hamileyken hamile olduğumu öğrendim,
dra gittiğimde hem kese bebek oluşmuş hem de kalp atışları duyuluyordu

çay kahve içme kız, hamişsin artık
şaka şaka, iç, zaten o istek bir kaç haftaya gidecek
Çay zaten hiç sevmem :) nescafe falan onlarla da aram yoktur.
Tek içtiğim günde 2 fincan türk kahvesiiii, ama ondan vazgeçemem 1 fincan içerim; çok sorun olmuyormuş. Diye duydum mehlikam

Çay zaten hiç sevmem :) nescafe falan onlarla da aram yoktur.
Tek içtiğim günde 2 fincan türk kahvesiiii, ama ondan vazgeçemem 1 fincan içerim; çok sorun olmuyormuş. Diye duydum mehlikam
ben hem çay hem kahve içiyordum hamileliğimde aylarca içemedim,
hamile olduğumu bilmeden önce çay kahve isteği gitti, çay alıp bir kaç yudum içip gerisini içemiyordum,
kahve her gün büroda yapıyorduk, normalde telvesini de silip süpüren ben yarım fincanı zor içmeye başlamıştım,
sonra tamamen bıraktım,şimdi de yeni yeni içmeye başladım,

Günaydın kertenkelelerim
Günaydın mesajlarına katılmayı özlemişim
Bugün izinliyim biliyorsunuz, öğle nikah cemiyetimiz var ona katılacağız. Normalde 8.30 da zar zor uyanır da okula giderim. Bugün okula gitmeyeceğim ya deli dürtmüş gibi 07:00de uyandım
Çok kötü rüyalar gördüm. 6 7 haftalık hamileymişim hatta ikizmiş ama bebekler hakkında kötü kötü haberler alıyordum. Kaybedecektim sanırım onları
Sonra karabasanlar mı gelmedi, ecinniler mi.. Neler neler.
Neyse vazgeçtim iyi ki uyanmışım 07.00 de

K Kendinisevenbirii geldiler mi kuzum kahvaltıya
C Cay6 aynen kuzum plansız yaşamak benim için çok zor Wc ye gideceğim anı bile önceden planlarım
M mehlikanur benim normalde de hemen hemen her 2 ilişkinin birinde hafif kan gelir. Ordan çakozlayamam durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…