- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.401
bence karışma. oğlunun hatasini telafi ediyolar. senin çektiğin stres üzüntü yeter artık. zaten borcu kapatınca sen yardim ediceksin onlara
ben de esimin hatalari yüzünden beş yılda 100 binden fazla borç ödedim
şu an mesela sadece kredi kartı 10 bin olmuş daha benim maaş kartı var, eşimin maaş kartı var, diğer kredi kartı var... hep borc var onlarda da
Allah yardımcımız olsun
Amin kuzum amin, bu borç ödenirse tamamı kapanmış olacak benim inşallah, başka hiçbir yere borcum kalmıyor allahin izniyle
Simdi esimin maasindan her ay 1000 kayınbabama, benim maasimdan da 500 civarı kaynanama vericem insallah. Geri kalanla çok rahat gecinmemiz lazim, bakalım güzel bi hesap kitap yapicam.
Bi de sana şey soracaktım, senin oğlunun özel sağlık sigortası var mi? Ben kızıma sigorta yaptırmak istiyorum da araştırıyorum bugün.
Valla bizde de vardır bir laf akıllı kadın çocuğunu babaya yamar diyebizim orda bi laf vardır rosss
doğuran ana çeksin zahmetini derlerbu sözü icat edenlere burdan sesleniyorum. lan madem çileyi ben cekecem bu veletler niye babasinin soyadini aliyo, ben evlenince niye kocamin soyadini aliyom isyanim var ulen
benimkide artık beni dinlemiyo sürekli baba diye ağlıyopis veletler
Bi ürperme olüyür o sayılır mı hojamelentirikte veriyomuyum bi yohla hele
valla kuzum gayet idareli bi insansin sen altından kalkarsinAllah bereketli kılsın paranızı:)
bizim kim bilir kac sene süreceköde öde bitmeyecek sanırım:)
biz yaptırmadık kuzum özel sağlık sigortası. ama yaptırırsak hastaneye göre araştırıp secerim ben:)
mesela x hastanesi yerine y Hastanesi tercih ediyosam anlaşmalı şirketlerini arastiririm :) biz de yaptıralım diyoruz ama benim eşim araştırır öyle şeyleri genelde:)
bide özel sağlık sigortası yaptırınca maastan iade aliyosun bi kısmını. onu da araştır istersen kuzum. benim arkadaşlarım aliyolardi :)
Valla bizde de vardır bir laf akıllı kadın çocuğunu babaya yamar diye
Hahahahshsbsbs
Bazı durumlarda hiç elimi sürmem çocuklara ama evn içinde delirtiyorlar beni
Neden biz deliriyoruz
Neden biz çıldırıyoruz
Vallahi cildircam
Allah size de kolaylık versin kuzum ya çabucak biter inşallah
Ben de dediğin gibi hastanelere bakayım biraz
Hahahahahahhahaha ayyyyy çok güldüm yaaaa
temsili sen ve ben
ben akilliyim o zaman aferin banayamadim valla
yemek yaptin mi tekrar rosscum:)
Hahahahahahhahaha ayyyyy çok güldüm yaaaa
Şu üç numara saçı kesilmiş olan benm nasıl bağırıyor için için işte bnde öyle oluyormhahahahaha
Dün akşam mantı vardı onu yapacaktm s.t.t. şu geçmiş hazır Su kaynayınca koca da yokken makarna yaptım
Ama doymadım neden bilmiyirm iki tabak yedim bi de
Bn zaten öyle.dondurulmus şeyleri sevmem genelde ev yapımı olan şeyleri seviyormtam biz değil mi iki avare gibidiğeri de ona bakıp bakıp gaza geliyo biz de mi birbirimizi gazliyoz ne
karbonhidrat ya. geçici tokluk sağlıyo ross ne kadar yersen ye bi iki saat sonra ac oluyosun tekrar. ben makarna yersem sadece doymuyorum acıkıyorum mutlaka:)
ama iyi yapmışsın makarna da olsa anne makarnasidondurulmuş mantılar daha güzel oluyo kuru mantilardan:) onlardan at istersen buzluğa bi iki tane.
Sağda ki mavi koltuk bana ayirılmış anlaşılan gidem ben en iyisi kahvaltının sonuna yetiştirim
Bn zaten öyle.dondurulmus şeyleri sevmem genelde ev yapımı olan şeyleri seviyorm
Bı ara akros yemek yaparken kolaylık olsun diye almış o da unutlmus gitmiş
Valla avereye çevirdiler bizi yaa önceden çok uslulardi bu sene cozuttular yemn olsun durduramiyirm çocukları
Odalarında ne güzel oyun oynarlardi
Smdi odalarına gitmiyorlar neymiş efendim odaları küçükmüş beyfendilern derdine bak
Yaram içerde
Alıştılar salon geniş büyük hep orda oyuncaklarını oynamak istiyorlar bende istemiyormcici gibi eve alisamadilar galiba onlar da
benimki beni odasına oturtup salonda babasıyla takılıyokalkip gelsem ağlayarak geri götürüyo oyna diye gene bırakıp gidiyo
mantı yapmak da zor ya ben bi çorba koyamiyom ocağa oğlan aglayip duruyo
sen gene bi paket albebek doğunca lazım olur
Duygudan duyguya soktunuz beniByNkoaLa birileri geliyor güle şaşıraa, napacağını bilemeden, kafalar karışık
hoşgeldinnnn minnoşkosuuuuuuu
Alıştılar salon geniş büyük hep orda oyuncaklarını oynamak istiyorlar bende istemiyormçakisiyoruz hahahahah
Allahım yaaa nabtin çocuğa
Mantı avcak zamanı kim bulmuş da ben bulayım annemn çok güzel yapan arkadaşı var ondan aliyoz genelde
İkizler burcuDuygudan duyguya soktunuz benihadi dedm bı okuyarak geleyim pişman oldum ajajahhsbsja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?