Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Amin kuzum amin, bu borç ödenirse tamamı kapanmış olacak benim inşallah, başka hiçbir yere borcum kalmıyor allahin izniyle
Simdi esimin maasindan her ay 1000 kayınbabama, benim maasimdan da 500 civarı kaynanama vericem insallah. Geri kalanla çok rahat gecinmemiz lazim, bakalım güzel bi hesap kitap yapicam.

Bi de sana şey soracaktım, senin oğlunun özel sağlık sigortası var mi? Ben kızıma sigorta yaptırmak istiyorum da araştırıyorum bugün.

valla kuzum gayet idareli bi insansin sen altından kalkarsin Allah bereketli kılsın paranızı:)
bizim kim bilir kac sene sürecek öde öde bitmeyecek sanırım:)

biz yaptırmadık kuzum özel sağlık sigortası. ama yaptırırsak hastaneye göre araştırıp secerim ben:)
mesela x hastanesi yerine y Hastanesi tercih ediyosam anlaşmalı şirketlerini arastiririm :) biz de yaptıralım diyoruz ama benim eşim araştırır öyle şeyleri genelde:)
bide özel sağlık sigortası yaptırınca maastan iade aliyosun bi kısmını. onu da araştır istersen kuzum. benim arkadaşlarım aliyolardi :)

Valla bizde de vardır bir laf akıllı kadın çocuğunu babaya yamar diye
Hahahahshsbsbs
Bazı durumlarda hiç elimi sürmem çocuklara ama evn içinde delirtiyorlar beni
Neden biz deliriyoruz
Neden biz çıldırıyoruz
Vallahi cildircam

Allah size de kolaylık versin kuzum ya çabucak biter inşallah
Ben de dediğin gibi hastanelere bakayım biraz

temsili sen ve ben

ben akilliyim o zaman aferin bana yamadim valla
yemek yaptin mi tekrar rosscum:)

Allah size de kolaylık versin kuzum ya çabucak biter inşallah
Ben de dediğin gibi hastanelere bakayım biraz

is yerine de sor beybi mesela aylik 200 tl oduyosan onun belgesiyle maasina geri yansitiyolar bi kısmını. 50 tl geri verseler kızna bisey alirsin:)

amin canım Allah yardımcımız olsun

temsili sen ve ben

ben akilliyim o zaman aferin bana yamadim valla
yemek yaptin mi tekrar rosscum:)
Hahahahahahhahaha ayyyyy çok güldüm yaaaa
Şu üç numara saçı kesilmiş olan benm nasıl bağırıyor için için işte bnde öyle oluyorm hahahahaha

Dün akşam mantı vardı onu yapacaktm s.t.t. şu geçmiş hazır Su kaynayınca koca da yokken makarna yaptım
Ama doymadım neden bilmiyirm iki tabak yedim bi de

tam biz değil mi iki avare gibi diğeri de ona bakıp bakıp gaza geliyo biz de mi birbirimizi gazliyoz ne

karbonhidrat ya. geçici tokluk sağlıyo ross ne kadar yersen ye bi iki saat sonra ac oluyosun tekrar. ben makarna yersem sadece doymuyorum acıkıyorum mutlaka:)

ama iyi yapmışsın makarna da olsa anne makarnasi dondurulmuş mantılar daha güzel oluyo kuru mantilardan:) onlardan at istersen buzluğa bi iki tane.

Bn zaten öyle.dondurulmus şeyleri sevmem genelde ev yapımı olan şeyleri seviyorm
Bı ara akros yemek yaparken kolaylık olsun diye almış o da unutlmus gitmiş
Valla avereye çevirdiler bizi yaa önceden çok uslulardi bu sene cozuttular yemn olsun durduramiyirm çocukları
Odalarında ne güzel oyun oynarlardi
Smdi odalarına gitmiyorlar neymiş efendim odaları küçükmüş beyfendilern derdine bak

cici gibi eve alisamadilar galiba onlar da
benimki beni odasına oturtup salonda babasıyla takılıyo kalkip gelsem ağlayarak geri götürüyo oyna diye gene bırakıp gidiyo

mantı yapmak da zor ya ben bi çorba koyamiyom ocağa oğlan aglayip duruyo
sen gene bi paket al bebek doğunca lazım olur

Alıştılar salon geniş büyük hep orda oyuncaklarını oynamak istiyorlar bende istemiyorm çakisiyoruz hahahahah
Allahım yaaa nabtin çocuğa
Mantı avcak zamanı kim bulmuş da ben bulayım annemn çok güzel yapan arkadaşı var ondan aliyoz genelde

Dün doğan kardeşini görmeye gidecek olan bir minnoş koydum buraya
Ellerini bağladığı resmin anlamı kardeşini görünce böyle sarılacakmış
Diğeri de ben hazırım teyziş ( teyzoş ) hadi gidelim cenebi (Zeynep) görmeye

Eklentiler

• 8D03D96A-42FD-4F07-B3A1-FD50C1532B4E.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 8C8C5784-A446-4421-A88F-0752D70148E8.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 31

en sevdiğim kendini zora sokmayan kadın yapma tabiki al işte gibi yapan varken

oynasinlar kız nolcak. benimki de odasında oynar salonda oynatmaya çalıyorum yok hemen itiraz ben daralıyorum odada minnacik genis geniş oynasin salonda ne güzel işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…