- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.441
35 yaşında canımmay maşaallah yaa, ablan kaç yaşında ve kaç yaşında evlendi,
benim hayalim de en az 4 çocuğumun olmasıydı,
ben fotoğraf çekmeden topluyorum ortalığı, çekerken kameradan gözüme takılan yerleri düzeltiyorum
Bizim ki şizofrenisen bakma kötü örnek o türünün tek örneği
ay inanmıyorum,geç evlenmiş aslında ,kız anam 6-7 seneye 4 çocuk sığdırmış, ağzım açık kaldı,35 yaşında canımm
28 yaşında evlendi, En büyük yeğenim 5 yaşındaen büyük olan 5 yaşında ama 5 yaş , 5 , yaş 5
Aslında hep vardı varmışya bir iki izin ver toplamazlarsa bi daha izin verme:)
benim de her fotoğrafta her yer her yerde
mutlu olsunlar da dağınıklık geçici işte
sende de var ama hafiften temizlik bağımlılığısonradan mi oldu:)
Ya akrep burcu ya çocukları çok seviyorCesaret değil benceesaret hahahahaha
hayır 2-3 okey tamam abi 5 nedir ya
5 i düşünecek kadar nasıl bir çocukluk geçirmiş olabilir benim ablam
Gerçekten öyle ama biliyor musunablanin hayatını ceksinler bence amerikan yapımı programlar var ya kadinlarin bi sinif dolusu çocuğu oluyogece iki de yatip sabah beste kalkıp makyajıni süsünü atlamadan gezen hiperaktif kadin canlanıyo gözümde sen anlattıkça
Enişte hızlı çıktıay inanmıyorum,geç evlenmiş aslında ,kız anam 6-7 seneye 4 çocuk sığdırmış, ağzım açık kaldı,
ben erken evlendi demekki diye düşünmüştüm, mübarek evlilik hayatı ya hamiş ya emzirerek geçmiş
Akrep değilYa akrep burcu ya çocukları çok seviyor
Aslında hep vardı varmış
İstanbuldayken çocuklar küçük diye hicbisey yapamiyordum yapıyordum ama tatmin etmiyordu beni asla
Bütün vaktini onlarla oynayarak geçiriyordum salon yatak odası dağılmış hiç umrumda olmazdı
Ne zaman memlekete geldik başladı benm manyakligim
Akros fala hep sn biyle değildin rahat bırak bırak dağılsın falan diyordu
Dağılsın da topluyor musun diyordum
Ama kendimi birakcam artık yaa cnku kendimi çok goruyirm böyle
farkediliyo bonusum zatenkk birinci noteri İyiyim canım tam geçmese beni sallasada iyiyim. Cidden çok sarstı beni.
farkediliyo bonusum zatenama inşallah gecicek kısa zamanda
ilaçlara devam ediyosun degil mitekrar doktora gitcek miydin peki. yoksa bitti mi komple.
Gerçekten öyle ama biliyor musuno 3 çocuğa rağmen benden hayat dolu yemin ederim ki
sen bu enerjiyi nerden buluyorsun diyorum çocuklarım sayesinde diyor :d tam şizofreni
Gidicem bi eğer bişey diyemezse norolojiye git falan diyolar
çok güzelmişsen olmasan hiç bi şarkıdan şarkıcıdan haberim olmayacak ya
randevu ne zaman alcaksin peki bonusum. nöroloji de neye bakcaklar ki. şüphelendikleri bisey var mıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?