Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay maşaallah yaa, ablan kaç yaşında ve kaç yaşında evlendi,
benim hayalim de en az 4 çocuğumun olmasıydı,
35 yaşında canımm
28 yaşında evlendi, En büyük yeğenim 5 yaşında en büyük olan 5 yaşında ama 5 yaş , 5 , yaş 5

Bizim ki şizofreni sen bakma kötü örnek o türünün tek örneği

ablanin hayatını ceksinler bence amerikan yapımı programlar var ya kadinlarin bi sinif dolusu çocuğu oluyo gece iki de yatip sabah beste kalkıp makyajıni süsünü atlamadan gezen hiperaktif kadin canlanıyo gözümde sen anlattıkça

35 yaşında canımm
28 yaşında evlendi, En büyük yeğenim 5 yaşında en büyük olan 5 yaşında ama 5 yaş , 5 , yaş 5
ay inanmıyorum,geç evlenmiş aslında ,kız anam 6-7 seneye 4 çocuk sığdırmış, ağzım açık kaldı,
ben erken evlendi demekki diye düşünmüştüm, mübarek evlilik hayatı ya hamiş ya emzirerek geçmiş

ya bir iki izin ver toplamazlarsa bi daha izin verme:)
benim de her fotoğrafta her yer her yerde
mutlu olsunlar da dağınıklık geçici işte
sende de var ama hafiften temizlik bağımlılığı sonradan mi oldu:)
Aslında hep vardı varmış
İstanbuldayken çocuklar küçük diye hicbisey yapamiyordum yapıyordum ama tatmin etmiyordu beni asla
Bütün vaktini onlarla oynayarak geçiriyordum salon yatak odası dağılmış hiç umrumda olmazdı
Ne zaman memlekete geldik başladı benm manyakligim
Akros fala hep sn biyle değildin rahat bırak bırak dağılsın falan diyordu
Dağılsın da topluyor musun diyordum
Ama kendimi birakcam artık yaa cnku kendimi çok goruyirm böyle

Gerçekten öyle ama biliyor musun o 3 çocuğa rağmen benden hayat dolu yemin ederim ki
sen bu enerjiyi nerden buluyorsun diyorum çocuklarım sayesinde diyor :d tam şizofreni

Enişte hızlı çıktı hahahahahahah

Ya akrep burcu ya çocukları çok seviyor
Akrep değil
Koç
Evet çocukları çok seviyorr çocukların yaşı da birbirine yakın aslında belki de o yüzden ablama pek zorlukları yok mesela 3 ü bir odada oturur oynar anneeeeğğğ anneeeğğğğğ diye germezler yani bazen sapıttıkları anlar oluyor tabi ama kısa süreli kendi kendilerine oynuyorlar 2 erkek 1 kız dı erkekler araba ile falan oynarken kız sıkılıyordu mesela, o 2 erkek birleşip kız için oda mutlu olsun diye evcilik oynuyorlardı

ben mesela yaptığım anında bozulduğu için ellemiyorum genelde:) çünkü sinirleniyorum bı sure sonra. bakıyorum küçük daha. sinirlenmemek için dağınık bırakıyorum sen de sinirleniyosun galiba yaotiginy aninda bozulunca:)

valla sal gitsin rosss canına yazık. bunun yaşlılığı var daha. nasıl gezcez yoksa senle emeklilik planlarımızı unutma ona göre yap temizliği

kk birinci noteri İyiyim canım tam geçmese beni sallasada iyiyim. Cidden çok sarstı beni.
farkediliyo bonusum zaten ama inşallah gecicek kısa zamanda

ilaçlara devam ediyosun degil mi tekrar doktora gitcek miydin peki. yoksa bitti mi komple.

Gerçekten öyle ama biliyor musun o 3 çocuğa rağmen benden hayat dolu yemin ederim ki
sen bu enerjiyi nerden buluyorsun diyorum çocuklarım sayesinde diyor :d tam şizofreni

insan o kadar enerjik olmasa altından kalkamaz zaten:) yoksa ben de ikisinin arasi yakin olsun falan diye hayaller kuruyodum ama birincide gördüm ki hayaller hayatlar mevzusu çocukda da var
maşallah yegenlerin çok tatlilarmis ama ponçik ponçik oynuyolarsa süper

randevu ne zaman alcaksin peki bonusum. nöroloji de neye bakcaklar ki. şüphelendikleri bisey var mıymış.

Şüpheleniyolarsa o onların sorunu yok kız bana çevreden diyolar.

Ya öyle saçmaki kbb dr u baktı idareten baş dönmesi için bi test yapalım dedi. Bende sandım baya aletli falan
Ertesi gün teee başka blokta başka bi kbb dr beni bi sağa bi sola yatırdı ve negatif yazdı sonuca. Bumuydu la test
Bari ikna olayım diye bişey sokaydınız kulağıma

Neymiş bu vertigo testiymiş bende negatifmiş. Ben zaten biliyodum vertigo olmadığımı. O dr beni kendi yatıramadı sağdan solada ne gaita yemeye başkasına gönderdi anlamış değilim.

Bide mesai dışı muayneye gittiğim için kontrolde mesai dışı olmak zorunda bu akşam gidicem belki.
İşi uzatsınlar ancak. Sonrada netten okuyup hastalık bakmayın oldu cınım banane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…