- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.421
Dün doğan kardeşini görmeye gidecek olan bir minnoş koydum buraya
Ellerini bağladığı resmin anlamı kardeşini görünce böyle sarılacakmış
Diğeri de ben hazırım teyziş ( teyzoş )hadi gidelim cenebi (Zeynep) görmeye
ay çok tatlı ya, ben ablanın 3 çocuğu da erkek sanıyordum, kız mıydı?Dün doğan kardeşini görmeye gidecek olan bir minnoş koydum buraya
Ellerini bağladığı resmin anlamı kardeşini görünce böyle sarılacakmış
Diğeri de ben hazırım teyziş ( teyzoş )hadi gidelim cenebi (Zeynep) görmeye
Çünkü onun teyzesi benimyalnız bacak kadar cocuk benden çok çok daha fazla tarz sahibimasallah çok tatlı bı kız Allah bahtını da güzel kılsın
2 erkek 1 kız canımm, şimdi 1 kız daha geldi %50 - 50 bölünme sağladılaray çok tatlı ya, ben ablanın 3 çocuğu da erkek sanıyordum, kız mıydı?
ay ne güzel, tam istediğim gibi, ablanı tebrik ediyorum, bu zamanda 4 çocuk, her yiğidin harcı değil, maşaallah2 erkek 1 kız canımm, şimdi 1 kız daha geldi %50 - 50 bölünme sağladılar
Aaa yeni gordum vallah kuzum yaaa masami kaldirdim bilasiklari hallettim cay fasli bitti tatlimsenden de foto isteriz ,masanın fotosunu at caayyy
Ayy elimden aslnda istesem herşey gelir ama canm istemiyoren sevdiğim kendini zora sokmayan kadınyapma tabiki al işte gibi yapan varken
oynasinlar kız nolcak. benimki de odasında oynar salonda oynatmaya çalıyorum yok hemen itirazben daralıyorum odada minnacik genis geniş oynasin salonda ne güzel işte
Onun harcıay ne güzel, tam istediğim gibi, ablanı tebrik ediyorum, bu zamanda 4 çocuk, her yiğidin harcı değil, maşaallah
İkizler burcuyla anlasabildigimi samdanla sende farkettmİkizler burcu
Çünkü onun teyzesi benim
istersen senin de teyzen olabilirim şamdanımhahahahahahahaa
Aminnn, çokkkk aminnn Allah razı olsun şamdanımm
Herkesin evladının bahtı güzel olsun inşallahhh
ay maşaallah yaa, ablan kaç yaşında ve kaç yaşında evlendi,Onun harcı5 i de düşünüyor dün en son öyle diyordu doğumdan çıkmış- zeynebimmm 2 yaşına gel 1 tane daha doğurAYIm tama mı annecim diyordu hahahahah
%50 iltifat %50 hakaret içerikli bir yazı olduİkizler burcuyla anlasabildigimi samdanla sende farkettm
Kasnsndbsnms
Maşallah cesarete koşOnun harcı5 i de düşünüyor dün en son öyle diyordu doğumdan çıkmış- zeynebimmm 2 yaşına gel 1 tane daha doğurAYIm tama mı annecim diyordu hahahahah
Bak yaaaa bak yaaa%50 iltifat %50 hakaret içerikli bir yazı oldu
ama lafı cımbızlaaannnn çekipppppp iltifat algıladımmmcanımm rossss bnde seni çok seviyorumm canım yaaa minnoşşkommm
Ayy elimden aslnda istesem herşey gelir ama canm istemiyor
Çok dağıtıyorlar yaa sonra toplamiyorlar
Toplasalar oynatcam
Bir de dün eski fotolara baktm offf offf heryer daginikmis görsen çok serbestmisim yani bu memlekete geldiğimden beri heralde fazla kuralcı olmuşum
Onun harcı5 i de düşünüyor dün en son öyle diyordu doğumdan çıkmış- zeynebimmm 2 yaşına gel 1 tane daha doğurAYIm tama mı annecim diyordu hahahahah
Kız anası = rossssBak yaaaa bak yaaa
Sen akrepsin ama bn seni öyle dusunuyirm hahahaha
Öyle algila zaten
ben fotoğraf çekmeden topluyorum ortalığı, çekerken kameradan gözüme takılan yerleri düzeltiyorumya bir iki izin ver toplamazlarsa bi daha izin verme:)
benim de her fotoğrafta her yer her yerde
mutlu olsunlar da dağınıklık geçici işte
sende de var ama hafiften temizlik bağımlılığısonradan mi oldu:)
Bizim ki şizofreniulen ben ikinciye tövbe ediyorum hergunablan da maşallah çocuklar mi uslu kadin mi dogurma bağımlısı anlamadim
Cesaret değil benceMaşallah cesarete koş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?