Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
is yerine de sor beybi mesela aylik 200 tl oduyosan onun belgesiyle maasina geri yansitiyolar bi kısmını. 50 tl geri verseler kızna bisey alirsin:)

amin canım Allah yardımcımız olsun

Evet ya çok iyi olur gerçekten iyice incelemek lazım
Of çok zor işler bunlar keşke eşim anlasa biraz :)

Gerçekten çok sevimliymiş

Valla bnde koç burcuyum ama beş çocuğu tahammül sınırım çok az
Bizimkiler güzelce oynuyirlardi son zamanlarda sapittilar
Ya da erken ergenliğe giriyor büyük küçük de onu taklit ediyor

Bn asabi insanm normalde ama çocuklara karşı fazla tahammuluydum ama smdi bakiyirm.kendkme hiç sabrm tahammülüm kalmamış

Valla aynen öyle yaptığım anında bozluyor ve ben delleniyirm
Çocuklara bagirmasam da akrosa cimkiriyorm

Bu eve geldiğimden beri zaten hiç bişey yapamiyirm yapmak bile istemiyorum neden bilmiyorm
Eskiden ne ütü biriktirdim ne bişey smdi dolu ütü var yikancak çamaşır var öyle deliriyom işte

Bonussss geçmiş olsun

Bonus bende de vertigo vardı bi dönem ama o çok şiddetli
seninki nasıl bir baş dönmesi canım?
yani benim yattığım yerde deprem oluyor gibi oluyordu çok fena bişeydi Allah kimseye yaşatmasın gözlerimi kapatıyordum yinede devam ediyordu

Benimki başka türlü yer değil ben sallanıyorum. Yer altımdan kayıyor gibi. Vertigo belirtilerini çok okudum öyle değil.
Orta kulak kireçlenmesi oluyomuş ona yakın vestübiler diye bi rahatsızlık var vertigo sülalesinden. Bi dr vestübiler dedi ilaç verdi daha beter oldum hep yatıyodum. Başka bi dr gidim dedim sonuç alamamışam henüz.

Beyleyken beyle :)

baş dönmesine tam bir tanı koyamamalarına bende gıcık oluyorum vertigo denmişti ama ben ilaç kullanmadım geçti, tekrarlayabiliyormuş sanırım, o dönem gebelik olabilir diye içmek istemedim sonra bi baktım geçmiş..
geçmiş olsun canım inşallah seninki de geçer gider..

Bana kulakta kireçleme gibi bişey var baktır diye hacamat yapan abla söyledi.
2 kere yaptırdım. Geçene kadar yaptırıcam inş.

Dr a da gidicem. Tekrarlıyor doğru annemde de var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…