- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.461
is yerine de sor beybi mesela aylik 200 tl oduyosan onun belgesiyle maasina geri yansitiyolar bi kısmını. 50 tl geri verseler kızna bisey alirsin:)
amin canım Allah yardımcımız olsun
Gerçekten çok sevimliymişŞüpheleniyolarsa o onların sorunuyok kız bana çevreden diyolar.
Ya öyle saçmaki kbb dr u baktı idareten baş dönmesi için bi test yapalım dedi. Bende sandım baya aletli falan
Ertesi gün teee başka blokta başka bi kbb dr beni bi sağa bi sola yatırdı ve negatif yazdı sonuca. Bumuydu la test
Bari ikna olayım diye bişey sokaydınız kulağıma
Neymiş bu vertigo testiymiş bende negatifmiş. Ben zaten biliyodum vertigo olmadığımı. O dr beni kendi yatıramadı sağdan solada ne gaita yemeye başkasına gönderdi anlamış değilim.
Bide mesai dışı muayneye gittiğim için kontrolde mesai dışı olmak zorunda bu akşam gidicem belki.
İşi uzatsınlar ancak. Sonrada netten okuyup hastalık bakmayın oldu cınım banane
Valla bnde koç burcuyum ama beş çocuğu tahammül sınırım çok azAkrep değil
Koç
Evet çocukları çok seviyorrçocukların yaşı da birbirine yakın aslında belki de o yüzden ablama pek zorlukları yok mesela 3 ü bir odada oturur oynar anneeeeğğğ anneeeğğğğğ diye germezler yani bazen sapıttıkları anlar oluyor tabi ama kısa süreli kendi kendilerine oynuyorlar 2 erkek 1 kız dı erkekler araba ile falan oynarken kız sıkılıyordu mesela, o 2 erkek birleşip kız için oda mutlu olsun diye evcilik oynuyorlardı
Mısır patlatasım var ama üşeniyorum.Neydirsin 🕶
Mısır patlatasım var ama üşeniyorum.
Sen nasılsın
Valla aynen öyle yaptığım anında bozluyor ve ben delleniyirmben mesela yaptığım anında bozulduğu için ellemiyorum genelde:) çünkü sinirleniyorum bı sure sonra. bakıyorum küçük daha. sinirlenmemek için dağınık bırakıyorumsen de sinirleniyosun galiba yaotiginy aninda bozulunca:)
valla sal gitsin rosss canına yazık. bunun yaşlılığı var daha. nasıl gezcez yoksa senleemeklilik planlarımızı unutma ona göre yap temizliği
Şüpheleniyolarsa o onların sorunuyok kız bana çevreden diyolar.
Ya öyle saçmaki kbb dr u baktı idareten baş dönmesi için bi test yapalım dedi. Bende sandım baya aletli falan
Ertesi gün teee başka blokta başka bi kbb dr beni bi sağa bi sola yatırdı ve negatif yazdı sonuca. Bumuydu la test
Bari ikna olayım diye bişey sokaydınız kulağıma
Neymiş bu vertigo testiymiş bende negatifmiş. Ben zaten biliyodum vertigo olmadığımı. O dr beni kendi yatıramadı sağdan solada ne gaita yemeye başkasına gönderdi anlamış değilim.
Bide mesai dışı muayneye gittiğim için kontrolde mesai dışı olmak zorunda bu akşam gidicem belki.
İşi uzatsınlar ancak. Sonrada netten okuyup hastalık bakmayın oldu cınım banane
Bonussss geçmiş olsun
Geçmiş olsun boniGeçireydiler iyiydi. Hacamat o aptal ilaçtan daha iyi geldi.
Ama tam geçmiyor.
Bonus bende de vertigo vardı bi dönem ama o çok şiddetli
seninki nasıl bir baş dönmesi canım?
yani benim yattığım yerde deprem oluyor gibi oluyordu çok fena bişeydi Allah kimseye yaşatmasın gözlerimi kapatıyordum yinede devam ediyordu
Benimki başka türlü yer değil ben sallanıyorum. Yer altımdan kayıyor gibi. Vertigo belirtilerini çok okudum öyle değil.
Orta kulak kireçlenmesi oluyomuş ona yakın vestübiler diye bi rahatsızlık var vertigo sülalesinden. Bi dr vestübiler dedi ilaç verdi daha beter oldum hep yatıyodum. Başka bi dr gidim dedim sonuç alamamışam henüz.
Beyleyken beyle :)
Geçireydiler iyiydi. Hacamat o aptal ilaçtan daha iyi geldi.
Ama tam geçmiyor.
baş dönmesine tam bir tanı koyamamalarına bende gıcık oluyorum vertigo denmişti ama ben ilaç kullanmadım geçti, tekrarlayabiliyormuş sanırım, o dönem gebelik olabilir diye içmek istemedim sonra bi baktım geçmiş..
geçmiş olsun canım inşallah seninki de geçer gider..
Hayret verici birşey ya. Tam olarak teşhis nedir, ismi nedir yani bu rahatsızlığın
Iltihap mi varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?