Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa kv mi küsmüş niye
Hea küsmüş nasıl üzüldüğümü anlatamam
Eşimi aramış açmamış sonra eşim arayınca.o açmamış
Gorumceme de ben gelicem demiş o da bnm isim var gezmeye gidicem demiş
Topluca evlatlarina küsmüş
Kendi kendine kusuyor bahanelerle işte

Iyi olmuş küssün, konuşmasın

Kendi kendine kussun barissin
İnsan telefon açılmadı diue küser mi hiç aklım almıyor
Kendisi çok acıyor sanki telefonları
O büyük ihtimal.kandil zamanı aramadik onun tribinü yapıyor
tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok :))

yaaaa saçmalığa bak. iyi ortalığı birbirine katmadan gelmissin inşallah bu kez sacmalamazlar gece mi gitceksin yani tekrar gidersen
tam senin durumuna uygun olmuş videoda bayıldım ya

Evet ya çok iyi olur gerçekten iyice incelemek lazım
Of çok zor işler bunlar keşke eşim anlasa biraz :)

sağdan soldan duyarsın zaten tosiam:) artık herkes yaptırıyo ya eskisi kadar sıkıntı olmaz. bizim is yerine ara ara kampanya tanıtımı için gelirlerdi ben de onlardan falan duydum çoğu şeyi:)

sen özlükle görüş yine:) onlar yönlendirir seni zaten:) inşallah bı gün esin de anlar

sen üçüncü çocukta bu hale gelmişsin ben bezgin bekir ilk çocukta pes ettim
eşim gömlek giyiyo diye gömleklerini utulemiyorum bi iki kez ütülü gömlek bulsa sürekli cemkiriyo şu gömleğim nerde niye yikanmadi kac hafta oldu niye utulenmedi. iki günlük mevzuyu on günlük gibi anlatir. ben de gömlek giymeyi unutturdum

boşver kalsın canına yazık rosss. demekki enerjin bu kadarına yetiyo. bide sinirsel olarak zor zamanlardan gectiysen sonradan böyle elin ayağın uyusuyo ölü gibi oluyo insan.

ben bi sinir krizi geçirdim mesela ondan sonra bi daha hiç eskisi gibi olamadim:) o güç o enerji o istek yok içimde. sen de o durumdasin belki de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…