- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.521
Valla Allah'tan eşimin iş kıyafeti başka da yirtiyorm yanisen üçüncü çocukta bu hale gelmişsin ben bezgin bekir ilk çocukta pes ettim
eşim gömlek giyiyo diye gömleklerini utulemiyorumbi iki kez ütülü gömlek bulsa sürekli cemkiriyo şu gömleğim nerde niye yikanmadi kac hafta oldu niye utulenmedi. iki günlük mevzuyu on günlük gibi anlatir. ben de gömlek giymeyi unutturdum
boşver kalsın canına yazık rosss. demekki enerjin bu kadarına yetiyo. bide sinirsel olarak zor zamanlardan gectiysen sonradan böyle elin ayağın uyusuyo ölü gibi oluyo insan.
ben bi sinir krizi geçirdim mesela ondan sonra bi daha hiç eskisi gibi olamadim:) o güç o enerji o istek yok içimde. sen de o durumdasin belki de
Valla Allah'tan eşimin iş kıyafeti başka da yirtiyorm yani
Belki de hormonlardan pes ettim
Belki de bu eve tasindigimda yildim bilmiyorm enerji desen yok bir yere gitme isteğim hiç yok
Hep evde dursam uyusam başka da yapmak istediğim bişey yok
Uyu uyu uyuyan prenses oldum vallayat uyu beeebı daha mi gelcen dünyaya tadini çıkar ross uyku durumun hiç belli değil doğumdan sonrası için enerji toplaman lazım:)
benimki hem takım elbise giyiyo hem farklı kıyafeti varbi ara full takim elbise giyiyodu. gına geldi beyaz gömlek ütülemekten
TmmMesajlarında çok ayrıntı veriyorsun gözlerim acıyor okurken liften daha kısa yaz
Uyu uyu uyuyan prenses oldum valla
Gerçi prens arada öpüp uyandırıyor ama zar zor
Sanki bir kutu uyku hapı içmiş gbi kafam
Doğumdan sonra halimi dusunemiyirm zaten
Şimdiden enerjim yok doğumdan sonra da.olmaz heralde
Ayy bana gömlek ütülemekten gına geliyor en son gömlekleri bırakırım o da suyu biter üç tanesini ütüler gerisini de daha sonra ütülerik diye bırakarak genelde
Ben diğer ikisinde hep kendi işimi kendim yaptm bu beni mahvetti yaakız bebeğin hamileliği böyle oluyo diye biliyorum ben rosss:) çok uykulu yorgun argın ve zor :) doğumdan sonra eski haline dönersin bence:) ne zaman sonraki kontrolün:)
benim doktor ayda bi kez randevu verirdi ama 10 gün içinde gidersen ücretsiz oluyo ya kontrol ona da çağırırdıbebeği çok sık görüyodum:) sen de mi gitsen
kendi utusunu yapan koca istiyom ben yaaaa
Brooklyn Affairs filmini izledim.
Yap canim,zaten bende yegenlerim için yaptım cocuklar bayılıyorlar valla,yufkayı ikiye katılıyorum,geniş uç kısmına da sosisleri koyup sıkıca sariyorum,sonra parmak kalınlığında kesip şişlere takip yağda sigara böreği gibi arkalı önlü kizartiyorum,çok pratik,hemde değişik deneyince resim atçok güzel görünüyor, ben de yapayım o sosislerden,
çocuklar beytikebabına bayıldılar, buna da bayılırlar kesin
Hazırla tabi canım hakkın,tum hafta boyunca çalışıp didiniyosun miss gibi bı kahvaltiyi hakediyosunahhhhh ben bu cumartesi böyle bi kahvaltı sofrası hazırlayıp, 3 saat oturmak istiyorum öyle ki özledim ya
ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor vallahi canımm
SaolEline sağlıkmutfağımızın yönü aynı kız aynı öyle masa petek ve balkon camı var benimde
Aynen canım krep değil pankek bu,krebi daha geniş döküyorum normaldeben krepmi pankek mi emin olamamıştım, poğaçalar da nefis görünüyor ama, dereotlu mu ne
K Kendinisevenbirii ben de senin bacın olabilir miyim
ben deeeee K Kendinisevenbirii
Gızlaa özelden atıyım kocacugumla çekindiğim güzel çıktığım bı resmimi size durunOffff offf harikaaa ellerine saglikkk keyifle yiyin insallah cnm ... acim misafirim gelmek uzwre kahvalti yapmadim ... bu arada seninde mi resmin vardi gormedim ozelden at
Aynen dilosum sen gelsen neler hazırlarım ben sanaaaSağda ki mavi koltuk bana ayirılmış anlaşılan gidem ben en iyisi kahvaltının sonuna yetiştirim
Yaaaaa şapşikkkAynen dilosum sen gelsen neler hazırlarım ben sanaaa
Aynen gelir vergisinden istisna oluyordu hala degismediyse tabiAllah size de kolaylık versin kuzum ya çabucak biter inşallah
Ben de dediğin gibi hastanelere bakayım biraz
Simdi denermisin seni izlemeye aldim atabilirsin kuzu
Ben diğer ikisinde hep kendi işimi kendim yaptm bu beni mahvetti yaa
İns doğduktan sonra da böyle olmaz yoksa heralde bakırköy going to go olurum
Aralık 5 e verdiler randevuyu
Evde.olursa benmki besinde gidicez olmazsa bir iki gün aksar
Valla en sonunda yakicam herşeyi evde de aşağınin yemek kokusu bizde kurtulacam
Brooklyn Affairs filmini izledim.
Misafir bekliyorum, canm
Sen napıyosun
Bana en zor gelen şey doktora gitmek hele ki bu haldeyken amaaan uğraşamam cidden doktor Göcek halim yokyok yok kız evlat candir annesi :) kız evi naz evi diyolar ya hamileliği de öyle zor işte:)
sen dayanmaya çalış
Aralık miçok varmis yahu. ne var rahatsızlık uydurup gitsen belki tekrar bakar cinsiyeti söylerler
kk birinci noteri Kontrol için gittim yokmuş dr lar kongredelermiş bırava hepiiize bırava dedim çıktım
Bana en zor gelen şey doktora gitmek hele ki bu haldeyken amaaan uğraşamam cidden doktor Göcek halim yok
Tek isteğim su halsizligim geçsin sağlık ocağından da aradılar oraya da gidicem daha
Aman doğsa da kurtulsam vallahi hamilelik hiç bana göre değil
Kendimi de saldım çocukları da adamı da herşeyi saldim
Offf bir de aşısı var dimi bunun bak aklıma geldie o kadar olur yahu. keyfinden yapmiyosun ya. bu beybi de biraz sıkıntılı işte hamilelikte:) bunaltma kendini. yine yaparsin elbet herşeyini
aşı için cagirmislardir belki ordan da tetanoz yapiyolar ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?