Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla Allah'tan eşimin iş kıyafeti başka da yirtiyorm yani
Belki de hormonlardan pes ettim
Belki de bu eve tasindigimda yildim bilmiyorm enerji desen yok bir yere gitme isteğim hiç yok
Hep evde dursam uyusam başka da yapmak istediğim bişey yok

yat uyu beee bı daha mi gelcen dünyaya tadini çıkar ross uyku durumun hiç belli değil doğumdan sonrası için enerji toplaman lazım:)

benimki hem takım elbise giyiyo hem farklı kıyafeti var bi ara full takim elbise giyiyodu. gına geldi beyaz gömlek ütülemekten

Uyu uyu uyuyan prenses oldum valla
Gerçi prens arada öpüp uyandırıyor ama zar zor
Sanki bir kutu uyku hapı içmiş gbi kafam
Doğumdan sonra halimi dusunemiyirm zaten
Şimdiden enerjim yok doğumdan sonra da.olmaz heralde

Ayy bana gömlek ütülemekten gına geliyor en son gömlekleri bırakırım o da suyu biter üç tanesini ütüler gerisini de daha sonra ütülerik diye bırakarak genelde

kız bebeğin hamileliği böyle oluyo diye biliyorum ben rosss:) çok uykulu yorgun argın ve zor :) doğumdan sonra eski haline dönersin bence:) ne zaman sonraki kontrolün:)
benim doktor ayda bi kez randevu verirdi ama 10 gün içinde gidersen ücretsiz oluyo ya kontrol ona da çağırırdı bebeği çok sık görüyodum:) sen de mi gitsen

kendi utusunu yapan koca istiyom ben yaaaa

Ben diğer ikisinde hep kendi işimi kendim yaptm bu beni mahvetti yaa
İns doğduktan sonra da böyle olmaz yoksa heralde bakırköy going to go olurum
Aralık 5 e verdiler randevuyu
Evde.olursa benmki besinde gidicez olmazsa bir iki gün aksar

Valla en sonunda yakicam herşeyi evde de aşağınin yemek kokusu bizde kurtulacam

çok güzel görünüyor, ben de yapayım o sosislerden,
çocuklar beytikebabına bayıldılar, buna da bayılırlar kesin
Yap canim,zaten bende yegenlerim için yaptım cocuklar bayılıyorlar valla,yufkayı ikiye katılıyorum,geniş uç kısmına da sosisleri koyup sıkıca sariyorum,sonra parmak kalınlığında kesip şişlere takip yağda sigara böreği gibi arkalı önlü kizartiyorum,çok pratik,hemde değişik deneyince resim at
ahhhhh ben bu cumartesi böyle bi kahvaltı sofrası hazırlayıp, 3 saat oturmak istiyorum öyle ki özledim ya
ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor vallahi canımm
Hazırla tabi canım hakkın,tum hafta boyunca çalışıp didiniyosun miss gibi bı kahvaltiyi hakediyosun
Saol canım teşekkürler
Eline sağlık mutfağımızın yönü aynı kız aynı öyle masa petek ve balkon camı var benimde
Saol
Mutfagimin yönünü seviyorum ben bu şekil
ben krepmi pankek mi emin olamamıştım, poğaçalar da nefis görünüyor ama, dereotlu mu ne
K Kendinisevenbirii ben de senin bacın olabilir miyim
Aynen canım krep değil pankek bu,krebi daha geniş döküyorum normalde aynen pogacalarda dereotlu
Gel kız ben baciyi severim sende bacım ol benim, hergun böyle masa hazırlarım sana özel
Offff offf harikaaa ellerine saglikkk keyifle yiyin insallah cnm ... acim misafirim gelmek uzwre kahvalti yapmadim ... bu arada seninde mi resmin vardi gormedim ozelden at
Gızlaa özelden atıyım kocacugumla çekindiğim güzel çıktığım bı resmimi size durun
Sağda ki mavi koltuk bana ayirılmış anlaşılan gidem ben en iyisi kahvaltının sonuna yetiştirim
Aynen dilosum sen gelsen neler hazırlarım ben sanaaa

yok yok kız evlat candir annesi :) kız evi naz evi diyolar ya hamileliği de öyle zor işte:)

sen dayanmaya çalış

Aralık mi çok varmis yahu. ne var rahatsızlık uydurup gitsen belki tekrar bakar cinsiyeti söylerler

Brooklyn Affairs filmini izledim.
Misafir bekliyorum, canm
Sen napıyosun

aaaa ilk kez duydum ismini begendin mi peki:)
ben yazana kadar misafir de gitmistir:)
napayim kuzum oğlanı yedirdim yikadim yatirdim saat dokuz oldu

Bana en zor gelen şey doktora gitmek hele ki bu haldeyken amaaan uğraşamam cidden doktor Göcek halim yok
Tek isteğim su halsizligim geçsin sağlık ocağından da aradılar oraya da gidicem daha
Aman doğsa da kurtulsam vallahi hamilelik hiç bana göre değil

Kendimi de saldım çocukları da adamı da herşeyi saldim

e o kadar olur yahu. keyfinden yapmiyosun ya. bu beybi de biraz sıkıntılı işte hamilelikte:) bunaltma kendini. yine yaparsin elbet herşeyini
aşı için cagirmislardir belki ordan da tetanoz yapiyolar ya:)

e o kadar olur yahu. keyfinden yapmiyosun ya. bu beybi de biraz sıkıntılı işte hamilelikte:) bunaltma kendini. yine yaparsin elbet herşeyini
aşı için cagirmislardir belki ordan da tetanoz yapiyolar ya:)
Offf bir de aşısı var dimi bunun bak aklıma geldi
Ben zaten çok depresif oluyirm resmen depresyona giriyorm
Ve bu da bni mutsuz sinirli yapiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…