- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.541
Rosss 2.de ve 3.de de tekrarlaniyormus tetanoz asilsri merak ettim ben hamilelikte 2 ve sonrasinda da senede 1 2 kere dha tetanoz vuruldum 10 yil koruyuculugu var diye biliyorm 5.dozu a vyrulsaydim omur boyu koruyormus ama ona da usendim gitmedime o kadar olur yahu. keyfinden yapmiyosun ya. bu beybi de biraz sıkıntılı işte hamilelikte:) bunaltma kendini. yine yaparsin elbet herşeyini
aşı için cagirmislardir belki ordan da tetanoz yapiyolar ya:)
Offf bir de aşısı var dimi bunun bak aklıma geldi
Ben zaten çok depresif oluyirm resmen depresyona giriyorm
Ve bu da bni mutsuz sinirli yapiyo
Ben ikincisinde vurulup vurulmadigimi bile hatirlamiyorm inanRosss 2.de ve 3.de de tekrarlaniyormus tetanoz asilsri merak ettim ben hamilelikte 2 ve sonrasinda da senede 1 2 kere dha tetanoz vuruldum 10 yil koruyuculugu var diye biliyorm 5.dozu a vyrulsaydim omur boyu koruyormus ama ona da usendim gitmedim
Şeker yuklemesi falan yaptirmicam ya çok mide bulandırıcıöncekileri tam olduysan ömür boyu koruyo ross. ben ikinci dozu yaptırdım gerisi kaldi galiba. şeker yüklemesi vs için cagiriyo mu sağlık ocağı belki aşı dışında bişey için cagirmistir
Ben ikincisinde vurulup vurulmadigimi bile hatirlamiyorm inan
İlkinde iki kere vuruldum
Onlarda kayitlidir ama benim 5.dozu vurulmama sebebim biraz da genede tetanozluk bir durum olusursa tedbiren vuruyolar dendi aman dedm ozama gerek yok buda eksik kalsin dedim ... 20.haftalardaysan onun icjn cagrmslardir yuksek ihtimalBen ikincisinde vurulup vurulmadigimi bile hatirlamiyorm inan
İlkinde iki kere vuruldum
Benm herşeyim sıfırdan başlamış zaten BüşraAradaki süreleri çok önemliymiş kuzum eğer es geçtiysen 0 dan başlıyorlar hiç vurulmamış gibi
İkisi de istanbuldaydi kayıt altına alınmış mıdır var mıdır bilmiyorm hicOnlarda kayitlidir ama benim 5.dozu vurulmama sebebim biraz da genede tetanozluk bir durum olusursa tedbiren vuruyolar dendi aman dedm ozama gerek yok buda eksik kalsin dedim ... 20.haftalardaysan onun icjn cagrmslardir yuksek ihtimal
Şeker yuklemesi falan yaptirmicam ya çok mide bulandırıcı
Her ay onlarda kontrol ediyorlar gebeleri kilo virt zirrt
Yildim valla smdiden
Benm herşeyim sıfırdan başlamış zaten Büşra
başla kuzum valla gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum
Ortak sistemde canim hepsi zaten gorulur diye dusunuyorum ama tedbiren zaten tekrar vuruyorlar heralde iste ... kimjsine cok dokunuyor kol agrisi olarak beni etkilememisti hic sukur de geneline agir bir kol agrisi oluyormusİkisi de istanbuldaydi kayıt altına alınmış mıdır var mıdır bilmiyorm hic
Aynennn tamda benimde bu sekilde oldu zaten cokta sicak bakmiyordum midem bulanirdi ac karna sekerli suyla isabet olduydubenim doktorum bana yapmadi mesela:) bizim ailede şeker hastalığı yok çünkü. sadece açlık sekerine baktilar bide tokluk sekerine. yükleme yapmadilar.
ailede var mi rosss şeker hastası
B Brunello Cicinelli nerdesinbaşlamış ve bitirmiş olman gerekiyor kuzm
Hatta şişelerrrr ringa ringa şişeler çamura mi düştün yar bensiz yar yar yar yar diye tophiğe gitmen gerekiyordu
Aynennn tamda benimde bu sekilde oldu zaten cokta sicak bakmiyordum midem bulanirdi ac karna sekerli suyla isabet olduydu
B Brunello Cicinelli nerdesinbaşlamış ve bitirmiş olman gerekiyor kuzm
Hatta şişelerrrr ringa ringa şişeler çamura mi düştün yar bensiz yar yar yar yar diye tophiğe gitmen gerekiyordu
Bende tatli severim ama sutlu tatlilar ve kek tarzi seyler serbetliler bana bile agir geliyor okdr tatli sevmeme ragmen samdan dusun.... bugun hem misafir agrladim hem misafirlige geldim hemde kurabiye yaptik tatli.tuzlu gorumcemleben de icememserbetli tatli yiyemiyorum düşünsene içtiğimi o şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?