Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e o kadar olur yahu. keyfinden yapmiyosun ya. bu beybi de biraz sıkıntılı işte hamilelikte:) bunaltma kendini. yine yaparsin elbet herşeyini
aşı için cagirmislardir belki ordan da tetanoz yapiyolar ya:)
Rosss 2.de ve 3.de de tekrarlaniyormus tetanoz asilsri merak ettim ben hamilelikte 2 ve sonrasinda da senede 1 2 kere dha tetanoz vuruldum 10 yil koruyuculugu var diye biliyorm 5.dozu a vyrulsaydim omur boyu koruyormus ama ona da usendim gitmedim

Offf bir de aşısı var dimi bunun bak aklıma geldi
Ben zaten çok depresif oluyirm resmen depresyona giriyorm
Ve bu da bni mutsuz sinirli yapiyo

öncekileri tam olduysan ömür boyu koruyo ross. ben ikinci dozu yaptırdım gerisi kaldi galiba. şeker yüklemesi vs için cagiriyo mu sağlık ocağı belki aşı dışında bişey için cagirmistir

Rosss 2.de ve 3.de de tekrarlaniyormus tetanoz asilsri merak ettim ben hamilelikte 2 ve sonrasinda da senede 1 2 kere dha tetanoz vuruldum 10 yil koruyuculugu var diye biliyorm 5.dozu a vyrulsaydim omur boyu koruyormus ama ona da usendim gitmedim
Ben ikincisinde vurulup vurulmadigimi bile hatirlamiyorm inan
İlkinde iki kere vuruldum

öncekileri tam olduysan ömür boyu koruyo ross. ben ikinci dozu yaptırdım gerisi kaldi galiba. şeker yüklemesi vs için cagiriyo mu sağlık ocağı belki aşı dışında bişey için cagirmistir
Şeker yuklemesi falan yaptirmicam ya çok mide bulandırıcı
Her ay onlarda kontrol ediyorlar gebeleri kilo virt zirrt
Yildim valla smdiden

Tetanoz 5 aşıdan sonra ömür boyu kuzular
Bizim iş yerinde işçi sağlığı iş güvenliği ile zorunlu olarak gelip yapıyorlar, ilk önce 1 vurdular sonra 1 ay sonra vurdular sonra 6 ay sonra şimdi de 1 sene sonra geleceklermiş 5 e tamamlanınca ömür boyu geçerli oluyormuş

Ben ikincisinde vurulup vurulmadigimi bile hatirlamiyorm inan
İlkinde iki kere vuruldum
Onlarda kayitlidir ama benim 5.dozu vurulmama sebebim biraz da genede tetanozluk bir durum olusursa tedbiren vuruyolar dendi aman dedm ozama gerek yok buda eksik kalsin dedim ... 20.haftalardaysan onun icjn cagrmslardir yuksek ihtimal

Onlarda kayitlidir ama benim 5.dozu vurulmama sebebim biraz da genede tetanozluk bir durum olusursa tedbiren vuruyolar dendi aman dedm ozama gerek yok buda eksik kalsin dedim ... 20.haftalardaysan onun icjn cagrmslardir yuksek ihtimal
İkisi de istanbuldaydi kayıt altına alınmış mıdır var mıdır bilmiyorm hic

Şeker yuklemesi falan yaptirmicam ya çok mide bulandırıcı
Her ay onlarda kontrol ediyorlar gebeleri kilo virt zirrt
Yildim valla smdiden

benim doktorum bana yapmadi mesela:) bizim ailede şeker hastalığı yok çünkü. sadece açlık sekerine baktilar bide tokluk sekerine. yükleme yapmadilar.
ailede var mi rosss şeker hastası

İkisi de istanbuldaydi kayıt altına alınmış mıdır var mıdır bilmiyorm hic
Ortak sistemde canim hepsi zaten gorulur diye dusunuyorum ama tedbiren zaten tekrar vuruyorlar heralde iste ... kimjsine cok dokunuyor kol agrisi olarak beni etkilememisti hic sukur de geneline agir bir kol agrisi oluyormus

benim doktorum bana yapmadi mesela:) bizim ailede şeker hastalığı yok çünkü. sadece açlık sekerine baktilar bide tokluk sekerine. yükleme yapmadilar.
ailede var mi rosss şeker hastası
Aynennn tamda benimde bu sekilde oldu zaten cokta sicak bakmiyordum midem bulanirdi ac karna sekerli suyla isabet olduydu

B Brunello Cicinelli nerdesin başlamış ve bitirmiş olman gerekiyor kuzm
Hatta şişelerrrr ringa ringa şişeler çamura mi düştün yar bensiz yar yar yar yar diye tophiğe gitmen gerekiyordu

ama aksam eglence var diyodu dokuzda bitmez be dilos yeni baslamistir eğlence:)

ben de icemem serbetli tatli yiyemiyorum düşünsene içtiğimi o şeyi
Bende tatli severim ama sutlu tatlilar ve kek tarzi seyler serbetliler bana bile agir geliyor okdr tatli sevmeme ragmen samdan dusun.... bugun hem misafir agrladim hem misafirlige geldim hemde kurabiye yaptik tatli.tuzlu gorumcemle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…