- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.561
yaa inşallahhh
Heee 9 diosa daha ilk kadehindedir gece sonunu beklicez samdanimama aksam eglence var diyodu dokuzda bitmez be dilosyeni baslamistir eğlence:)
Kazaylan herşey olabilirrrkızzz Brunom içmez gebelik ihtimali olabiliyy onun
senle de kaynasamadim henüz:) okuyorum ama muhabbet edemedik:) hoşgeldin kuzum:) çok tatlı birisin masallahoğlan beni engelliyo bu sıralar
Kazaylan herşey olabilirrrbelki büşram
Allah hayirla saglikla sana ve tum isteyenlere de evlat nasip eylesin belliki cok istiyorsun sendehoşbuldummm bende çok şeyapamadım aslındaa, ya çok teşekkür ederim o senin tatlılığın valla burdaki herkes çok tatlı yaseninde oğluşun var o zaman ne güzel Allah bağışlasın
Bende tatli severim ama sutlu tatlilar ve kek tarzi seyler serbetliler bana bile agir geliyor okdr tatli sevmeme ragmen samdan dusun.... bugun hem misafir agrladim hem misafirlige geldim hemde kurabiye yaptik tatli.tuzlu gorumcemle
Heee 9 diosa daha ilk kadehindedir gece sonunu beklicez samdanim
Allah hayirla saglikla sana ve tum isteyenlere de evlat nasip eylesin belliki cok istiyorsun sende
Hele saat 11 olsun gelemzse mügeyi arasınhmmm öyle mi diyosunn
ben içmemiştir den yana oyumu kullanıyorum
hoşbuldummm bende çok şeyapamadım aslındaa, ya çok teşekkür ederim o senin tatlılığın valla burdaki herkes çok tatlı yaseninde oğluşun var o zaman ne güzel Allah bağışlasın
Hele saat 11 olsun gelemzse mügeyi arasınBonus um yada ben sosyal medyada bulmaya çalışayım bakalım bir yerde sarhoşkene resim paylaşmışmi az çok kendini tarif etti bir bayan var ona benzetiolar dedi B Brunello Cicinelli nerde görse tanirim
Yaaaa yapma kızbiz senle siseler oynariz angarali olarakçok cektiyse canın bi de kostak oynayak
Bilmiyorumki kuzum yaaa bi tanismak istiyorjmki senle anlatamam hele mesafe olarak yakn olmak beni cezbediyohaftalık sosyallik kotani bugün mü doldurdun sen
ben de kek severimsütlü tatlılar severim
ne kadar ortak noktamiz var yoksa bu bi isaret mi
teşekkür ederim canım benimevet bir adet akros oğlum var
nasılsın bakalım Büşra beybi:) alıştın mi topige:)
Yaaaa yapma kıziçim kıpır kıpır oldu bak kostak kostak yürüüü dırın dırın. Dırımmmm
Ohooo daha cok yeni canimmm olur insallah en hayirli olan zamanda sagliklaa...evet canımm 3 ay oldu denemelere başlayalı
1.yıl dönümümüzde eşim karşıma geçti çok istediğini belirtti açık açık konuştu, bende zaten dünden razıymışım 3 ay oldu çalışmalara başlayalıhenüz nasip olmadı, Rabbim gününü bekliyor bende sabırla bekliyorum inşallah canımm Allah herkese nasip etsin inşallah
Kimse benziyomus kizzzHele saat 11 olsun gelemzse mügeyi arasınBonus um yada ben sosyal medyada bulmaya çalışayım bakalım bir yerde sarhoşkene resim paylaşmışmi az çok kendini tarif etti bir bayan var ona benzetiolar dedi B Brunello Cicinelli nerde görse tanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?