Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sen beni gezmekten öldürürsün çay

ama neden olmasın bi gün buluşuruz belki denk getiririz baya yakınız hakkaten senle sen çok tatlısın ondan muhabbet güzel

nasil bitmiyo ya kız az gez biraz

Allah bağışlasın❤ akroş mevzusu akrep burcundan mı geliyor pek anlayamadım ama
Alıştım valla ya çok ısındım herkese kadınlar kulübünü genel olarak çok seviyorum

evet akrep burcusu benim oğlan
bdv sevme orasi yasak orasi cis

benim doktorum bana yapmadi mesela:) bizim ailede şeker hastalığı yok çünkü. sadece açlık sekerine baktilar bide tokluk sekerine. yükleme yapmadilar.
ailede var mi rosss şeker hastası
Yok kuzum
İlkinde yaptırmıştım ikincisinde yaptırmadım ackcasi
Bunda da düşünmüyorum ikili test üçlü test bunları da yaptirmadm zaten iğneyle bı savaşım var

sen beni gezmekten öldürürsün çay

ama neden olmasın bi gün buluşuruz belki denk getiririz baya yakınız hakkaten senle sen çok tatlısın ondan muhabbet güzel

nasil bitmiyo ya kız az gez biraz
Yavru kusum olmuyo yaa benm niyetmde olmasa bile teklifler geliyor beni cezbediyor dunden de razi gbi gitmesem.olmuyo
Sagol bitannemm Allah razi olsun gercekten.isterim tabiki yakinizda nefesimi ensende hissett

Ortak sistemde canim hepsi zaten gorulur diye dusunuyorum ama tedbiren zaten tekrar vuruyorlar heralde iste ... kimjsine cok dokunuyor kol agrisi olarak beni etkilememisti hic sukur de geneline agir bir kol agrisi oluyormus
Evet oluyormis bnde fazla olmadı ins bunda da olmaz
Yoksa şinanaydi yavrm sinananay sinanayda sinananay hoba şinanay olurum

Yok kuzum
İlkinde yaptırmıştım ikincisinde yaptırmadım ackcasi
Bunda da düşünmüyorum ikili test üçlü test bunları da yaptirmadm zaten iğneyle bı savaşım var

yani rosss strese girceksen gerek yok belki doktor ayrıntılı ultrasonu yeterli görür:)
benim ikili tarama yapildi doktor diğerlerini yaptirmamisti gerek yok diye galiba. bazi doktor da ne kadar şey varsa yaptiriyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…