- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.581
Müge I inessa armand nın işiHele saat 11 olsun gelemzse mügeyi arasın @Bonus umyada ben sosyal medyada bulmaya çalışayım bakalım bir yerde sarhoşkene resim paylaşmışmi az çok kendini tarif etti bir bayan var ona benzetiolar dedi B Brunello Cicinelli nerde görse tanirim
Bilmiyorumki kuzum yaaa bi tanismak istiyorjmki senle anlatamam hele mesafe olarak yakn olmak beni cezbediyocok ortak noktamz var sohbetmz.guzel seviyorum valla seni ...
Blmiyormki kkuzum bugun denk geldiyarnda kahveye gidicez bi arkadasa bugun bana gelen arkadsmla birlikte benim gezmem bitmiyokj kiz
Ohooo daha cok yeni canimmm olur insallah en hayirli olan zamanda sagliklaa...
Aleyküm selamSelamünaleyküm
Adını unuttum da kadının görseli hafızam daKimse benziyomus kizzz
Allah bağışlasın❤ akroş mevzusu akrep burcundan mı geliyor pek anlayamadım ama
Alıştım valla ya çok ısındım herkesekadınlar kulübünü genel olarak çok seviyorum
Yok kuzumbenim doktorum bana yapmadi mesela:) bizim ailede şeker hastalığı yok çünkü. sadece açlık sekerine baktilar bide tokluk sekerine. yükleme yapmadilar.
ailede var mi rosss şeker hastası
Yavru kusum olmuyo yaa benm niyetmde olmasa bile teklifler geliyor beni cezbediyor dunden de razi gbi gitmesem.olmuyosen beni gezmekten öldürürsün çay
ama neden olmasınbi gün buluşuruz belki denk getiririz baya yakınız hakkaten senle sen çok tatlısın ondan muhabbet güzel
nasil bitmiyo yakız az gez biraz
Yavvv samdanim bilmem mi angarali olarakcapraz capraz yörü yörü
sonra amanini kelle kelleeski oyun havalarını bilirsin sen
İns en kısa zamanda yaşarsın canmbaşla kuzum valla gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum
Bulll dilosss biliyosun marakliyimmm ben cokAdını unuttum da kadının görseli hafızam da
evet akrep burcusu benim oğlan
bdv sevme orasi yasakorasi cis
İnşallah kuzumİns en kısa zamanda yaşarsın canm
Ogrenirsin
Evet oluyormis bnde fazla olmadı ins bunda da olmazOrtak sistemde canim hepsi zaten gorulur diye dusunuyorum ama tedbiren zaten tekrar vuruyorlar heralde iste ... kimjsine cok dokunuyor kol agrisi olarak beni etkilememisti hic sukur de geneline agir bir kol agrisi oluyormus
Yok kuzum
İlkinde yaptırmıştım ikincisinde yaptırmadım ackcasi
Bunda da düşünmüyorumikili test üçlü test bunları da yaptirmadm zaten iğneyle bı savaşım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?