- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.601
Bilmiyirm kuzum ya bana gereksiz geliyoryani rosss strese girceksen gerek yokbelki doktor ayrıntılı ultrasonu yeterli görür:)
benim ikili tarama yapildi doktor diğerlerini yaptirmamisti gerek yok diye galiba. bazi doktor da ne kadar şey varsa yaptiriyo
Hoşbuldum canım. Ne yapayım yeni düzene alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın Şamdan'ım? Eski neşene dönmüşsünhoşgeldin kalsinapiyon
Yavru kusum olmuyo yaa benm niyetmde olmasa bile teklifler geliyor beni cezbediyor dunden de razi gbi gitmesem.olmuyo
Sagol bitannemm Allah razi olsun gercekten.isterim tabiki yakinizda nefesimi ensende hissett
Alisabildiniz mi??Hoşbuldum canım. Ne yapayım yeni düzene alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın Şamdan'ım? Eski neşene dönmüşsün
Gittileraaaa ilk kez duydum ismini begendin mi peki:)
ben yazana kadar misafir de gitmistir:)
napayim kuzum oğlanı yedirdim yikadim yatirdim saat dokuz oldu
Şu anlık iyi. Muhasebe departmanı yeniden yapıyoruz. Sekreter baştan savma tutmuş. Resmi olarak yılbaşında düzeni oturturum inşallah. Sen nasılsın canımEveeet canım hoşgeldin, nasıl gidiyor iş??
Şu anlık iyi. Muhasebe departmanı yeniden yapıyoruz. Sekreter baştan savma tutmuş. Resmi olarak yılbaşında düzeni oturturum inşallah. Sen nasılsın canım
Bilmiyirm kuzum ya bana gereksiz geliyor
Dedm doktora çok önemli bişey olsa söylersiniz heralde dimi dedm yani ister istemez görünüyor soylerm dedi
Ayrintiliya girerimbenim ayrıntılı da sıkıntı oldugu çıkmıştı ama :) oğlumun tek böbrekte büyüme vardı. takipte kalindi :) sen de ayrıntılıya gir emi:)
Sabahları babası bırakıyor halasına. Akşam söylüyorum baban seni halana bırakacak ben işe gideceğim diye. Birazcık ağlıyor sonra toparlıyor. Gün içinde aramıyorum bu sefer yine ağlıyor. Tek sıkıntım oğlumu bırakmakAlisabildiniz mi??
Oooo hadi yaa cok severim suanda da hamileee cicimde hamiledir belkii km bilir
Hoşbuldum canım. Ne yapayım yeni düzene alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın Şamdan'ım? Eski neşene dönmüşsün
Heeebazen yanimdan gecenlere acaba çay mi diye düşünmüyor değilimözellikle yaninda bicirik bı kız varsa
kapı gicirtisina oynayanlar gibi anahtar sesine gezmeye gidiyon demi
Arkadaşının düğününde Şıkıdım Şıkıdım oynuyorHiccccccc öylesine sormak istedim
Eşim erken geldiği için yardımcı oluyor baya. Yol yakın ve servisle geliyorum o yüzden yoruluyorum
aynen kuzum:) yaprak döktüm rahatladim
nasıl düzen kurmak yorucu mu. idare edebiliyo musun. kuzucuk nasıl:) alisabildi mi o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?