Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani rosss strese girceksen gerek yok belki doktor ayrıntılı ultrasonu yeterli görür:)
benim ikili tarama yapildi doktor diğerlerini yaptirmamisti gerek yok diye galiba. bazi doktor da ne kadar şey varsa yaptiriyo
Bilmiyirm kuzum ya bana gereksiz geliyor
Dedm doktora çok önemli bişey olsa söylersiniz heralde dimi dedm yani ister istemez görünüyor soylerm dedi

Yavru kusum olmuyo yaa benm niyetmde olmasa bile teklifler geliyor beni cezbediyor dunden de razi gbi gitmesem.olmuyo
Sagol bitannemm Allah razi olsun gercekten.isterim tabiki yakinizda nefesimi ensende hissett

bazen yanimdan gecenlere acaba çay mi diye düşünmüyor değilim özellikle yaninda bicirik bı kız varsa

kapı gicirtisina oynayanlar gibi anahtar sesine gezmeye gidiyon demi

Eveeet canım hoşgeldin, nasıl gidiyor iş??
Şu anlık iyi. Muhasebe departmanı yeniden yapıyoruz. Sekreter baştan savma tutmuş. Resmi olarak yılbaşında düzeni oturturum inşallah. Sen nasılsın canım

Şu anlık iyi. Muhasebe departmanı yeniden yapıyoruz. Sekreter baştan savma tutmuş. Resmi olarak yılbaşında düzeni oturturum inşallah. Sen nasılsın canım

Kolay gelsin canım halledersin sen, benim de iyi gidiyor şükür iyi sayılırım idare eder
Yavruşunla nasıl gidiyor alisabildiniz mi :)

Bilmiyirm kuzum ya bana gereksiz geliyor
Dedm doktora çok önemli bişey olsa söylersiniz heralde dimi dedm yani ister istemez görünüyor soylerm dedi

benim ayrıntılı da sıkıntı oldugu çıkmıştı ama :) oğlumun tek böbrekte büyüme vardı. takipte kalindi :) sen de ayrıntılıya gir emi:)

benim ayrıntılı da sıkıntı oldugu çıkmıştı ama :) oğlumun tek böbrekte büyüme vardı. takipte kalindi :) sen de ayrıntılıya gir emi:)
Ayrintiliya girerim
Benmde ikinci de bacağının biri kısa dedi doktor
Bı dogdu tam bacak
Narkozun etkisyle bacak nasıl bacak demişim
Bazı doktorlar çok korkutuyor ya

Alisabildiniz mi??
Sabahları babası bırakıyor halasına. Akşam söylüyorum baban seni halana bırakacak ben işe gideceğim diye. Birazcık ağlıyor sonra toparlıyor. Gün içinde aramıyorum bu sefer yine ağlıyor. Tek sıkıntım oğlumu bırakmak

Hoşbuldum canım. Ne yapayım yeni düzene alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın Şamdan'ım? Eski neşene dönmüşsün

aynen kuzum:) yaprak döktüm rahatladim

nasıl düzen kurmak yorucu mu. idare edebiliyo musun. kuzucuk nasıl:) alisabildi mi o da

bazen yanimdan gecenlere acaba çay mi diye düşünmüyor değilim özellikle yaninda bicirik bı kız varsa

kapı gicirtisina oynayanlar gibi anahtar sesine gezmeye gidiyon demi
Heee
Duygulandim bak smdi valla en son hastaneye gelmistim o tarafa o zamandan beri isim dusmedi ama imkansz degl bakarsn bi gun bulusuruz canimsss...

aynen kuzum:) yaprak döktüm rahatladim

nasıl düzen kurmak yorucu mu. idare edebiliyo musun. kuzucuk nasıl:) alisabildi mi o da
Eşim erken geldiği için yardımcı oluyor baya. Yol yakın ve servisle geliyorum o yüzden yoruluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…