- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.172
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.641
Yesin onu teyzesiBenim kizim da uyumak için amcasini bekliyormus, amcasi gelip uyutuyormus :)) babaannesinde uyumuyor deli alıştı herhalde onla oynamaya uykuyla bagdastiramiyor
Duymamisss oliyimmm benim icin insanlarn kalpleri onemli ve de senin kalbinin guzellgni burdan hissediyorum bennn
Hoşgeldin canmHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Çok şükür canım. Çocukları uyuttum çay içcem gelsene
Şu çaya bi ben alışamadım ya işe başlayınca alışırsınn dediler alışamadım, şantiye çayına alışırsın dediler ı ıh yok alışamadımsen çay dersin de ben gelmem mi
oh mis gibi sakin sakin çay mi iciyosun :)
Gece 3 ten önce uyuyamıyoruz kaç gündür. Vardiyalı sisteme geçirdiler ama haberim yokokul gibi, zorunlu bir çıkış olmasa belki sorun da olmayacaktı. Zombiliğe çok uzak değilim aslında
Onların canı istedi mi uyurlar malesef iş annelere gelince öyle olmayabiliyor
Dün uyumamış işten geldim emzirdim ve uyudu. Daha uyanmadı. ÖzledimBüyüyünce işler zorlaşıyor galiba allah yardımcın olsunalışır daha çok yeni kuzum
Şu çaya bi ben alışamadım ya işe başlayınca alışırsınn dediler alışamadım, şantiye çayına alışırsın dediler ı ıh yok alışamadım
Yesin onu teyzesi☺ kaynanandan da Allah razı olsun kuzum ne güzel bakıyor
Dün uyumamış işten geldim emzirdim ve uyudu. Daha uyanmadı. Özledimküçükken alışırsa daha iyi olurdu bencd
beni sevdiğim arkadaşım alistirmisti:) onla içerken çayın tadı çok guzel gelirdi:) nerde icersek icelim:)
bence arkadaş önemlimuhabbeti tatlı çay delisi bi arkadaşın olursa alışırsın
Dün uyumamış işten geldim emzirdim ve uyudu. Daha uyanmadı. Özledimküçükken alışırsa daha iyi olurdu bencd
Aminnn evet kuzum çok şükür, kilo bile aldı kuzucum :))
Ben evde olunca sürekli emiyordu normal yemek yemiyordu. Simdi kahvaltisi araogunleri ogle yemegi aksam yemegi cesit cesit yediriyor babaannesi sagolsun :)
Bugün pırasa aldım götürdüm dedim babaannesi kızına yarın pırasa yapar misin, ben hic yapmadim yaparim tabii diyor
görümcem var valla en yakın arkadaşım gibi yanımda sürekli çay içer sohbet ederiz ben su içerimzorla 1 bardak içerim oda zorla yani yanında bisküvi falan varsa öyle
İlk maaşımı alınca çok daha iyi gelecekyorulmuştur annesio da yavaş yavaş düzen kurcak senin ani oldu iş. onun da zamanı gelecek. sen üzülme çalışmak hepinize iyi gelir
İlk maaşımı alınca çok daha iyi gelecek
Kreşe başlayınca öğlen uykuları olacak. Düzeni otursun da özlüyorum vallaBenimki de ilk günler öyleydi, akşam 7 de emerken bi uyuyordu sabaha kadar
Geçti o günler rahat ol bak hala uyanık bu saatte
Alışacak yani gündüzleri uyumaya da.
yaa ne güzel
Allah razı olsun, böyle babanneler az bu devirde
Kreşe başlayınca öğlen uykuları olacak. Düzeni otursun da özlüyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?