Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duymamisss oliyimmm benim icin insanlarn kalpleri onemli ve de senin kalbinin guzellgni burdan hissediyorum bennn

kız zombi derken tipim değil onu onemsemem hiç ama karşıdakini dinleyemiyorum konsantre olamıyorum bulusunca da muhabbet etmeden olmaz hi bi daha söyle ne anlamadim deyip durmak istemem:)

sen çay dersin de ben gelmem mi
oh mis gibi sakin sakin çay mi iciyosun :)
Şu çaya bi ben alışamadım ya işe başlayınca alışırsınn dediler alışamadım, şantiye çayına alışırsın dediler ı ıh yok alışamadım

hadi ya. alışkanlık haline geldiyse. uyaninca kalkiyolar mi peki. benimki yataktan ziplar bütün evi gezer oturur salonda. buzdolabıni karıştırır biseyler yemek için aglar falan.
kızıp kaldirmadan yatirirsak bi iki gün sonra kalkmadan uyuyo ama.

valla amecey geçen bi uyumusum bayilmis gibi kaldiramamis esim Allah annelere güç kuvvet versin

Büyüyünce işler zorlaşıyor galiba allah yardımcın olsun alışır daha çok yeni kuzum
Dün uyumamış işten geldim emzirdim ve uyudu. Daha uyanmadı. Özledim küçükken alışırsa daha iyi olurdu bencd

Şu çaya bi ben alışamadım ya işe başlayınca alışırsınn dediler alışamadım, şantiye çayına alışırsın dediler ı ıh yok alışamadım

beni sevdiğim arkadaşım alistirmisti:) onla içerken çayın tadı çok guzel gelirdi:) nerde icersek icelim:)

bence arkadaş önemli muhabbeti tatlı çay delisi bi arkadaşın olursa alışırsın

Yesin onu teyzesi☺ kaynanandan da Allah razı olsun kuzum ne güzel bakıyor

Aminnn evet kuzum çok şükür, kilo bile aldı kuzucum :))
Ben evde olunca sürekli emiyordu normal yemek yemiyordu. Simdi kahvaltisi araogunleri ogle yemegi aksam yemegi cesit cesit yediriyor babaannesi sagolsun :)
Bugün pırasa aldım götürdüm dedim babaannesi kızına yarın pırasa yapar misin, ben hic yapmadim yaparim tabii diyor

Dün uyumamış işten geldim emzirdim ve uyudu. Daha uyanmadı. Özledim küçükken alışırsa daha iyi olurdu bencd

yorulmuştur annesio da yavaş yavaş düzen kurcak senin ani oldu iş. onun da zamanı gelecek. sen üzülme çalışmak hepinize iyi gelir

beni sevdiğim arkadaşım alistirmisti:) onla içerken çayın tadı çok guzel gelirdi:) nerde icersek icelim:)

bence arkadaş önemli muhabbeti tatlı çay delisi bi arkadaşın olursa alışırsın

görümcem var valla en yakın arkadaşım gibi yanımda sürekli çay içer sohbet ederiz ben su içerim zorla 1 bardak içerim oda zorla yani yanında bisküvi falan varsa öyle

Benimki de ilk günler öyleydi, akşam 7 de emerken bi uyuyordu sabaha kadar
Geçti o günler rahat ol bak hala uyanık bu saatte
Alışacak yani gündüzleri uyumaya da.

yaa ne güzel
Allah razı olsun, böyle babanneler az bu devirde

görümcem var valla en yakın arkadaşım gibi yanımda sürekli çay içer sohbet ederiz ben su içerim zorla 1 bardak içerim oda zorla yani yanında bisküvi falan varsa öyle

görümce olmaz zorla çay icirecek biri olmalı. senin rizana birakirsa alisamazsin
bide açık çayla başlayabilirsin ben hep çok çok açık icerim:)

Benimki de ilk günler öyleydi, akşam 7 de emerken bi uyuyordu sabaha kadar
Geçti o günler rahat ol bak hala uyanık bu saatte
Alışacak yani gündüzleri uyumaya da.
Kreşe başlayınca öğlen uykuları olacak. Düzeni otursun da özlüyorum valla

yaa ne güzel
Allah razı olsun, böyle babanneler az bu devirde

Evet yaa çok şükür. Servisten bi arkadaşım var kız her sabah uyandırıyor çocuğunu, kaynanasinin evine götürüyor akşam da gidip alıyor ev de baya uzak. Sabahın soğuğunda çıkartıyor, kadın gencmis ona ragmen kalkip kendisi gelmiyormuş o kadar üzüldüm ki. Karda kışta bile gelmem siz getirin diyormuş

Kreşe başlayınca öğlen uykuları olacak. Düzeni otursun da özlüyorum valla

Ben de çok özlüyorum ama bir taraftan da çalışmak çok iyi geldi ne yalan söyleyeyim. Hem maddi olarak iyi gelecek hem manevi olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…