Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
görümce olmaz zorla çay icirecek biri olmalı. senin rizana birakirsa alisamazsin
bide açık çayla başlayabilirsin ben hep çok çok açık icerim:)

demli içemem ki zatenn
Evet doğru o çok ısrar etmiyor zorlamıyor
Bir keresinde işe yeni başladığımda çaycı abi getirip getirip önüme koyuyordu o zamanlar hiç bişeye yok diyemiyorum tabi içiyordum zorlada olsa bi baktım benim beyaz dişlerim sararmış, aa dedim yok ben eski düzenime devam ediyim

bebek ne kadarlik ki krese vermiyo. Allah vicdan merhamet versin gıcık kadın ya sinir oldum kimse keyfinden birakmz ki çocuğunu

ya işte kendi torunu oysa
İyi olandan Allah razı olsun..

bebek ne kadarlik ki krese vermiyo. Allah vicdan merhamet versin gıcık kadın ya sinir oldum kimse keyfinden birakmz ki çocuğunu

18 aylık filan galiba kuzum, daha ufak kres icin
Bizim kurumun kreşi tuvalet eğitimi filan tamamlaninca alıyor

Ben de çok özlüyorum ama bir taraftan da çalışmak çok iyi geldi ne yalan söyleyeyim. Hem maddi olarak iyi gelecek hem manevi olarak
Kesinlikle bana çok iyi geldi. "Mutlu anne, mutlu bebek "

kırmızı bordo ruj seviyosan boşver bence cayiy kahveyi de
ama önemli değil dersen çaya alış yurdumda çay sevmeyen insana iyi gözle bakmiyolar

kız zombi derken tipim değil onu onemsemem hiç ama karşıdakini dinleyemiyorum konsantre olamıyorum bulusunca da muhabbet etmeden olmaz hi bi daha söyle ne anlamadim deyip durmak istemem:)
Ooo bence cok guzel dinleyici ve konusmaci bi arkadassin cnmm

18 aylık filan galiba kuzum, daha ufak kres icin
Bizim kurumun kreşi tuvalet eğitimi filan tamamlaninca alıyor
özel kreşe verir diye demistim canım. ama imkan işte belki onu bile verecek parası yok. Allah yardımcısı olsun

cidden üzüldüm

Hoşgeldin canm
İyiyiz sen nasilsin
Hoş buldum tatlım aklıma geldi ya su içiyorsun demi
iyi akşamlar
Çok şükür sen nasılsın canım
Çay içiyorum
sen çay dersin de ben gelmem mi
oh mis gibi sakin sakin çay mi iciyosun :)
Evet canım yanında kek te var sen seversin
Şu çaya bi ben alışamadım ya işe başlayınca alışırsınn dediler alışamadım, şantiye çayına alışırsın dediler ı ıh yok alışamadım
Kızdım sana Ayyy yanaklarını mincirasim geldideki bi kadın var. Sen tanımazsın ama ellerinden öpüyor

özel kreşe verir diye demistim canım. ama imkan işte belki onu bile verecek parası yok. Allah yardımcısı olsun

cidden üzüldüm

Amin canım bir de servise bindiriyor çocuğu babaannesinin oraya gelince orda inip birakip devam ediyor filan, her gün cocuk anneee diye ağlıyor içim gidiyor valla

Veremediğim zekatımız vardı onu vereceğim. Sonra da oğlumun odasını yapacağım hatta bir perde beğendim dur onuda atayım Eki Görüntüle 2554168

çok severim oğluma okuduğum ilk kitapusenmeden defalarca okudum bastan sona çok güzel olur bence bu perdeler:) çok güzel dusunmussun:)

Ayyy yanaklarını mincirasim geldideki bi kadın var. Sen tanımazsın ama ellerinden öpüyor

Hahahah benim kv çok genç duruyor limonsuzum hiç ellerini öpesin filan gelmez valla, maşallah kadının yüzü filan çok genç ve güzel inanmıyorlar torunu olduğuna genelde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…