- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.661
görümce olmazzorla çay icirecek biri olmalı. senin rizana birakirsa alisamazsin
bide açık çayla başlayabilirsin ben hep çok çok açık icerim:)
Evet yaa çok şükür. Servisten bi arkadaşım var kız her sabah uyandırıyor çocuğunu, kaynanasinin evine götürüyor akşam da gidip alıyor ev de baya uzak. Sabahın soğuğunda çıkartıyor, kadın gencmis ona ragmen kalkip kendisi gelmiyormuşo kadar üzüldüm ki. Karda kışta bile gelmem siz getirin diyormuş
Evet yaa çok şükür. Servisten bi arkadaşım var kız her sabah uyandırıyor çocuğunu, kaynanasinin evine götürüyor akşam da gidip alıyor ev de baya uzak. Sabahın soğuğunda çıkartıyor, kadın gencmis ona ragmen kalkip kendisi gelmiyormuşo kadar üzüldüm ki. Karda kışta bile gelmem siz getirin diyormuş
bebek ne kadarlik ki krese vermiyo. Allah vicdan merhamet versin gıcık kadın ya sinir oldumkimse keyfinden birakmz ki çocuğunu
Veremediğim zekatımız vardı onu vereceğim. Sonra da oğlumun odasını yapacağımhatta bir perde beğendim dur onuda atayım Eki Görüntüle 2554168
Kesinlikle bana çok iyi geldi. "Mutlu anne, mutlu bebek "Ben de çok özlüyorum ama bir taraftan da çalışmak çok iyi geldi ne yalan söyleyeyim. Hem maddi olarak iyi gelecek hem manevi olarak
demli içemem ki zatenn
Evet doğru o çok ısrar etmiyor zorlamıyor
Bir keresinde işe yeni başladığımda çaycı abi getirip getirip önüme koyuyordu o zamanlar hiç bişeye yok diyemiyorum tabi içiyordum zorlada olsa bi baktım benim beyaz dişlerim sararmış, aa dedim yok ben eski düzenime devam ediyim
Ooo bence cok guzel dinleyici ve konusmaci bi arkadassin cnmmkız zombi derken tipim değilonu onemsemem hiç ama karşıdakini dinleyemiyorum konsantre olamıyorum bulusunca da muhabbet etmeden olmaz hi bi daha söyle ne anlamadim deyip durmak istemem:)
özel kreşe verir diye demistim canım. ama imkan işte belki onu bile verecek parası yok. Allah yardımcısı olsun18 aylık filan galiba kuzum, daha ufak kres icin
Bizim kurumun kreşi tuvalet eğitimi filan tamamlaninca alıyor
Hoş buldum tatlımHoşgeldin canm
İyiyiz sen nasilsin
Çay içiyorumiyi akşamlar
Çok şükür sen nasılsın canım
Evet canımsen çay dersin de ben gelmem mi
oh mis gibi sakin sakin çay mi iciyosun :)
Kızdım sanaŞu çaya bi ben alışamadım ya işe başlayınca alışırsınn dediler alışamadım, şantiye çayına alışırsın dediler ı ıh yok alışamadım
Ayyy yanaklarını mincirasim geldiAminnn evet kuzum çok şükür, kilo bile aldı kuzucum :))
Ben evde olunca sürekli emiyordu normal yemek yemiyordu. Simdi kahvaltisi araogunleri ogle yemegi aksam yemegi cesit cesit yediriyor babaannesi sagolsun :)
Bugün pırasa aldım götürdüm dedim babaannesi kızına yarın pırasa yapar misin, ben hic yapmadim yaparim tabii diyor
özel kreşe verir diye demistim canım. ama imkan işte belki onu bile verecek parası yok. Allah yardımcısı olsun
cidden üzüldüm
Hoşgeldin taze anne nasılsınHerkeşlere gut naytttttt
Nabersiniz hatunlarrrrr
Veremediğim zekatımız vardı onu vereceğim. Sonra da oğlumun odasını yapacağımhatta bir perde beğendim dur onuda atayım Eki Görüntüle 2554168
İyi taze anne adayıHerkeşlere gut naytttttt
Nabersiniz hatunlarrrrr
Ayyy yanaklarını mincirasim geldideki bi kadın var. Sen tanımazsın ama ellerinden öpüyor
Herkeşlere gut naytttttt
Nabersiniz hatunlarrrrr
Bugün aynı hastanede aynı saatte beta baktırdım kızlar, 2 gün önce 255 di söylemiştim bugün 620 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?