- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.168
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.681
Uffff içim yandı yaAmin canım bir de servise bindiriyor çocuğu babaannesinin oraya gelince orda inip birakip devam ediyor filan, her gün cocuk anneee diye ağlıyor içim gidiyor valla
İyiyim limonsuzum sen nasılsınnnHoşgeldin taze anne nasılsın ☺☺
Hoş buldum tatlım ☺ aklıma geldi ya su içiyorsun demi
Çay içiyorum
Evet canım ☺yanında kek te var sen seversin
Kızdım sana
Ayyy yanaklarını mincirasim geldideki bi kadın var. Sen tanımazsın ama ellerinden öpüyor
Bende iyiyimmm canım burçdaşımmmİyi taze anne adayı
Seni sormalı?
Yanakindan üperim o zamanHahahah benim kv çok genç duruyor limonsuzum hiç ellerini öpesin filan gelmez valla, maşallah kadının yüzü filan çok genç ve güzelinanmıyorlar torunu olduğuna genelde
Uffff içim yandı yaAllahım merhamet etsin. Arkadaşına kolaylık versin
Amin canım bir de servise bindiriyor çocuğu babaannesinin oraya gelince orda inip birakip devam ediyor filan, her gün cocuk anneee diye ağlıyor içim gidiyor valla
Bugün aynı hastanede aynı saatte beta baktırdım kızlar, 2 gün önce 255 di söylemiştim bugün 620 çıktı
İyiyim limonsuzum sen nasılsınnn
Çok yorucu bir gündü
İşe gittim 1-2 saat sonra yeğeni aldım hastaneye gittim kardeşimi görcem diye diye yırttı çocuk kendinisonra geri döndüm yeğeni bıraktım ordan kuaföre gittim bir kaç işlem yaptırdım sonra eve geldim temizliğe giriştim perdeleri falan yıkadım sonra bir uyumuşum şimdi uyandım
Sen nasılsın napıyorsunnn ❤
Şamdanımmhoşgeldin minnos annenasılsın napiyosun bakalım
Hoş buldum tatlım ☺ aklıma geldi ya su içiyorsun demi
Çay içiyorum
Evet canım ☺yanında kek te var sen seversin
Kızdım sana
Ayyy yanaklarını mincirasim geldideki bi kadın var. Sen tanımazsın ama ellerinden öpüyor
offf offf belki çocuğa bile içten bakmiyo ya
benim kaynanam da dilde sever çünkü.hic rahat edemiyorum onla beş dk yalnız kalsalarAllah yardımcısı olsun arkadaşının
Hayır şamdanım boyatmadım, boyatacaktım aslında ama yok boyatmadım :)boyattin mi saçını patili:)
Bi rahat dur kız. Perdeleri asma hatta çamaşır da asma. Kendine dikkat et. Ben çay içiyorumİyiyim limonsuzum sen nasılsınnn
Çok yorucu bir gündü
İşe gittim 1-2 saat sonra yeğeni aldım hastaneye gittim kardeşimi görcem diye diye yırttı çocuk kendinisonra geri döndüm yeğeni bıraktım ordan kuaföre gittim bir kaç işlem yaptırdım sonra eve geldim temizliğe giriştim perdeleri falan yıkadım sonra bir uyumuşum şimdi uyandım
Sen nasılsın napıyorsunnn ❤
Benim kv oğluma bakarken onun için hayat duruyor.offf offf belki çocuğa bile içten bakmiyo ya
benim kaynanam da dilde sever çünkü.hic rahat edemiyorum onla beş dk yalnız kalsalarAllah yardımcısı olsun arkadaşının
Bak yine hatırladım 6 bildiğiniyaaaa çok güzelinşallah gönlünce yaparsın odasını
senle zevklerimiz çok uyusuyo neden testte taniyamadim ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?