Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canım bir de servise bindiriyor çocuğu babaannesinin oraya gelince orda inip birakip devam ediyor filan, her gün cocuk anneee diye ağlıyor içim gidiyor valla
Uffff içim yandı yaAllahım merhamet etsin. Arkadaşına kolaylık versin

Hoşgeldin taze anne nasılsın ☺☺
İyiyim limonsuzum sen nasılsınnn
Çok yorucu bir gündü
İşe gittim 1-2 saat sonra yeğeni aldım hastaneye gittim kardeşimi görcem diye diye yırttı çocuk kendini sonra geri döndüm yeğeni bıraktım ordan kuaföre gittim bir kaç işlem yaptırdım sonra eve geldim temizliğe giriştim perdeleri falan yıkadım sonra bir uyumuşum şimdi uyandım
Sen nasılsın napıyorsunnn

kek miiiii ellerine sağlık çok severim limonsuzum teşekkür ederim:)

çok severim oğluma okuduğum ilk kitapusenmeden defalarca okudum bastan sona çok güzel olur bence bu perdeler:) çok güzel dusunmussun:)
Kapı süsü de küçük prens. Ben de çok seviyorum Örmeyi de düşünüyorum

Uffff içim yandı yaAllahım merhamet etsin. Arkadaşına kolaylık versin

Amin. Bütün servis olarak her gün kadına yardırıyoruz arkasından tövbe tövbe. Tamam bakmak etmek zorunda değil, gelmeknde zorunda degil ama insan acır kendi torununa sabahın köründe çıkarttırır mı yani sokağa. Bizim evimiz çok yakın ona rağmen kızım uyanınca beni göremeyip ağlayıp üzülmesin diye kv kalkıp geliyor kızım uyanır uyanmaz. O da babaanne o da babaanne işte

Amin canım bir de servise bindiriyor çocuğu babaannesinin oraya gelince orda inip birakip devam ediyor filan, her gün cocuk anneee diye ağlıyor içim gidiyor valla

offf offf belki çocuğa bile içten bakmiyo ya
benim kaynanam da dilde sever çünkü.hic rahat edemiyorum onla beş dk yalnız kalsalar Allah yardımcısı olsun arkadaşının

boyattin mi saçını patili:)

hoşgeldin minnos anne nasılsın napiyosun bakalım
Şamdanımm
Çok Yorgunum yeğenim çok yordu bugün beni teyziş aşağı teyziş yukarı aldım hastaneye götürdüm Avm ye gittik onunla sonra eve geri bıraktım kuaföre gittim eve geldim temizlik yaptım birsürüüü vallaha yorulmuşum bu zilli beni yoruyor bir de bana demesin mi teyziş sende kalim mi diye yok cocuuum sen evinde kal bakimmmm dedim küstü bana

ayy kızma bana senin yanında olmam lazım sanırım çaya alışmam için

benim kaynanam da dilde sever çünkü.hic rahat edemiyorum onla beş dk yalnız kalsalar Allah yardımcısı olsun arkadaşının

Amin. Ben de içten baktığını düşünmüyorum açıkçası öyle bi kadının

Bi rahat dur kız. Perdeleri asma hatta çamaşır da asma. Kendine dikkat et. Ben çay içiyorum

Benim kv oğluma bakarken onun için hayat duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…