- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.701
Yok limonsuzum perde asmadım, yarın abla gelicek temizlik icin ben perdeleri çıkarıp yıkadım sadece bir de Evi falan süpürdüm ona kolaylık olsun diye ben Zaten perde asamam yükseklik korkum var benimBi rahat dur kız. Perdeleri asma hatta çamaşır da asma. Kendine dikkat et. Ben çay içiyorum
Bilmiyorum inşallah olur. Ama öncelik oğlumunAy çok güzel yaa elinden de geliyor maşallah da zamanın olur mu bilmem:)
Bilmiyorum inşallah olur. Ama öncelik oğlumun
Gel gel konum atıyorumayy kızma banasenin yanında olmam lazım sanırım çaya alışmam için
ya çok güzel bu, siz mi yapacaksınız?
Bende böyle el emeği şeyleri çok seviyorum
Gel gel konum atıyorum
Yeniler siz biz diyo ya çok minnoş oluyolar büşra
Şamdanımm❤
Çok Yorgunum yeğenim çok yordu bugün beni teyziş aşağı teyziş yukarı aldım hastaneye götürdüm Avm ye gittik onunla sonra eve geri bıraktım kuaföre gittim eve geldim temizlik yaptım birsürüüü vallaha yorulmuşum bu zilli beni yoruyor bir de bana demesin mi teyziş sende kalim mi diyeyok cocuuum sen evinde kal bakimmmm dedim küstü bana
Benim kv oğluma bakarken onun için hayat duruyor.
Yaaa gör işte bendeki çay aşkınıay valla bu kızın fotosu bile çaymış ben ne ettim böyle
Yaaa gör işte bendeki çay aşkınıprofil resmini de Diktorya Secret çaydaşım seçti benim için sen tanımazsın gerçi
Amin. Ben de içten baktığını düşünmüyorum açıkçası öyle bi kadının
Amin canım bir de servise bindiriyor çocuğu babaannesinin oraya gelince orda inip birakip devam ediyor filan, her gün cocuk anneee diye ağlıyor içim gidiyor valla
Sen toşi oğlakgilsin kendine gelböyle balık gibi konuşup sinirimi bozma
Yeğenlerimin hepsine canımı veririm desem, yalan olmazsenin gibi teyzem olsa ben de kalmak isterdim çocuk hakli hemen kaldir bacaklari yat bakiyim sen
yeni yardımcı buldun sen patili. diğer bayani cagirmicaktin bi daha demi
Ayyy yok yiycem ben bu kayınvalideni yaBenimki de öyle, bugün makarna çorba yapmış pek vakit bulamadım kusura bakmayın diyor bi de. Dedim anne deli misin hem çocuğumuza bakiyosun bi de senden yemek mi bekliycez
Yok bu var halası almıştı ben örgü örüyorum.
Bunu Örmeyi düşünüyorum Eki Görüntüle 2554191
Terazi damarım kabarıyor galiba ne oluyor bana anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?