Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi rahat dur kız. Perdeleri asma hatta çamaşır da asma. Kendine dikkat et. Ben çay içiyorum
Yok limonsuzum perde asmadım, yarın abla gelicek temizlik icin ben perdeleri çıkarıp yıkadım sadece bir de Evi falan süpürdüm ona kolaylık olsun diye ben Zaten perde asamam yükseklik korkum var benim cam falan silemiyorum yaniii cama çıkınca başım dönüyor düşüyorum gibi hissediyorum korkuyorum soguk soguk terler akıyor

senin gibi teyzem olsa ben de kalmak isterdim çocuk hakli hemen kaldir bacaklari yat bakiyim sen

yeni yardımcı buldun sen patili. diğer bayani cagirmicaktin bi daha demi

Benim kv oğluma bakarken onun için hayat duruyor.

Benimki de öyle, bugün makarna çorba yapmış pek vakit bulamadım kusura bakmayın diyor bi de. Dedim anne deli misin hem çocuğumuza bakiyosun bi de senden yemek mi bekliycez

senin gibi teyzem olsa ben de kalmak isterdim çocuk hakli hemen kaldir bacaklari yat bakiyim sen

yeni yardımcı buldun sen patili. diğer bayani cagirmicaktin bi daha demi
Yeğenlerimin hepsine canımı veririm desem, yalan olmaz Öyle çok seviyorum kii
Ablam bağırınca çocuklarına ağlayan bir teyzeyim ben kavga ediyorum ablamla bağırma çocuğa sen çok mu biliyorsun git şurdan bilmem ne diye sanki bağıran anası değil de dış kapının mandalı
Evet şamdanım, o abla gitti son yaptığından sonra. Şimdi başka bir abla geliyor 2 hafta da bir onun haricinde ben Zaten kaba temizliği ben hafta içi ya da hafta sonu hallediyorum sil süpür toz al bunlar zaten hep yapılanlar
Evde köpek olunca yardımcı bayan şart oluyor cnkü ev sürekli temizlik istiyor maalesef şamdanım

Benimki de öyle, bugün makarna çorba yapmış pek vakit bulamadım kusura bakmayın diyor bi de. Dedim anne deli misin hem çocuğumuza bakiyosun bi de senden yemek mi bekliycez
Ayyy yok yiycem ben bu kayınvalideni yaona kaynana da diyemeyiz

Yok bu var halası almıştı ben örgü örüyorum.
Bunu Örmeyi düşünüyorum Eki Görüntüle 2554191

harika ya, ben el emeği işlere bayılıyorum, kına hediyeliklerimi gelin çiçeğimi her şeyimi kendim hazırladım Bebeğim olursa inşallah battaniye, kapı süsü, uyku oyuncağı Allah ne verdiyse yapmak isterim sizin gibi çok güzelmiş gerçekten bi başlayın ben tarif isterim Allah nasip ederse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…