- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.741
Geçen annem gitmiş ablama, ufaklık bugün resmini attığım anneme beni aratıyoriyi yapmışsın degistirmekle canım:) hayırlı olsun inşallah bu bayanla güzel gider herşey:) tabiki evde ekstra bakim gerekir minnoslar olunca:)
boşuna teyze değilsin iştemaşallah sana ama cok da seetme ablana yazık o da üç cocukla yoruluyodur:)
I inessa armand bu arada hesap kitap işlerini çok severim3 saatte bilmediğim programı çözdüm faturaları işledim
Aklıma geldikçe iciyorm canmmHoş buldum tatlım ☺ aklıma geldi ya su içiyorsun demi
Çay içiyorum
Evet canım ☺yanında kek te var sen seversin
Kızdım sana
Ayyy yanaklarını mincirasim geldideki bi kadın var. Sen tanımazsın ama ellerinden öpüyor
İyii geceleerrKızlarr iyi geceler herkesee gözlerim batmaya başladı yatıyım ben❤❤
İyi gecele cnmmKızlarr iyi geceler herkesee gözlerim batmaya başladı yatıyım ben❤❤
Tatlı rüyalar Allah rahatlık versin canımmKızlarr iyi geceler herkesee gözlerim batmaya başladı yatıyım ben❤❤
Yok canım olmadı yineSimdi denermisin seni izlemeye aldim atabilirsin kuzu
Geldim de kacicam birazdan canım yoruldum bugün
hem öyle diyenlere gıcık oluyorum hemde amaan ne uğraşıyorsun al gitsin diyenlere gıcık oluyorum
Gelin çiçeğine 300 tl vermiş gelmiş bana laf ediyor bir arkadaşım, 37 tl ye mal etttim onunkinden de güzel oldu
[/QUOTE
Cicegin resminii atsana bakalim yaknda nickimi merakli diye degistircem yaa
Cocklarin.hisleri cok kuvvetli oluyorGeçen annem gitmiş ablama, ufaklık bugün resmini attığım anneme beni aratıyor
Teyzişşş, anniş bana bağırıyooo diyooo
Annesini bana şikayet ediyor
Geliyorum teyzem ben şimdi annenle konuşcam diyorumablama diyoo oh oh teyziş geliyor ohhh
Ya şamdannnn yersinnnn yerrr nasıl dilli bir bilsennnnn ❤ Bugün elini karnıma koymuş diyo ki teyzişşş neden sen kardeş yapmıyosunn
İyi geceler balimBen de yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize ❤
Neden yoruldun ki?Yok canım olmadı yine
Geldim de kacicam birazdan canım yoruldum bugün
Gerçekten öyleymiş bugün bunu anladımCocklarin.hisleri cok kuvvetli oluyor
Misafirim vardi canim sbh 6da kalktım,hazırlık fln derken bide dışarı çıktık dolaştık biraz fln yoruldum bayaNeden yoruldun ki? ☺
Yaaa gör işte bendeki çay aşkınıprofil resmini de Diktorya Secret çaydaşım seçti benim için sen tanımazsın gerçi
O zaman iyi dinlenmeler canımMisafirim vardi canim sbh 6da kalktım,hazırlık fln derken bide dışarı çıktık dolaştık biraz fln yoruldum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?