Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[/QUOTE]
Aynı fikirdeyim valla hafta içi hiçbir iş yapmıyorum mutfak vs dışında, tamamen kızıma ayırıyorum
Aynen. Yemek dışında bir şeyle uğraşmıyorum. Onu da yapmazsam aç kalırız

Benim kv oğluma bakarken onun için hayat duruyor.

benimki sürekli tehdit ediyo babanne de diye sıkıştırıyo kendini sevdirmek için biseyler yapıyo ama sevgisinden değil. çocuk da hissediyo. büyükbaba diyo babanne demiyo. yanina gitmiyo onla konusmuyo. kaynanam da ben de seni sevmem git yalaka falan diyo dovuyum mu seni diyo

Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Tarif te sıkıntı yok. Yüzlerce tarif var bende. Yeter ki iste
Ben de Gelin çiçeğimi ve nişan tepsimi kendim yapmıştım

Tarif te sıkıntı yok. Yüzlerce tarif var bende. Yeter ki iste
Ben de Gelin çiçeğimi ve nişan tepsimi kendim yapmıştım

ayy nişan tepsimi de unutmuşum onuda kendim yaptım
hepsi çok daha özel oluyor öyle olunca dimi

Koskoca kadın bir de. Yaptığı ne kadar ayıp. Gerçi senin kv hiç normal değil ki.
Aminnn

Koskoca kadın bir de. Yaptığı ne kadar ayıp. Gerçi senin kv hiç normal değil ki.
Aminnn

İşlerin yoğundur şimdi senin dimi :)
Of hesap kitap para işleri en nefret ettiğim en gerildigim seyler, allah yardımcın olsun

iyi yapmışsın degistirmekle canım:) hayırlı olsun inşallah bu bayanla güzel gider herşey:) tabiki evde ekstra bakim gerekir minnoslar olunca:)

boşuna teyze değilsin işte maşallah sana ama cok da seetme ablana yazık o da üç cocukla yoruluyodur:)

ayy nişan tepsimi de unutmuşum onuda kendim yaptım
hepsi çok daha özel oluyor öyle olunca dimi
Aynen. Bir şeyler üretmeyi çok seviyorum ama bedavacıları sevmiyorum bana da yapsana diyenlere gıcık oluyorum.

yaa Allahım çocuk hissetmez mi hisseder tabi

Aynen. Bir şeyler üretmeyi çok seviyorum ama bedavacıları sevmiyorum bana da yapsana diyenlere gıcık oluyorum.

hem öyle diyenlere gıcık oluyorum hemde amaan ne uğraşıyorsun al gitsin diyenlere gıcık oluyorum
Gelin çiçeğine 300 tl vermiş gelmiş bana laf ediyor bir arkadaşım, 37 tl ye mal etttim onunkinden de güzel oldu

İşlerin yoğundur şimdi senin dimi :)
Of hesap kitap para işleri en nefret ettiğim en gerildigim seyler, allah yardımcın olsun
Komik olan ney biliyor musun tosi
, bu firma muhasebe diye sekretere tutturmuşlar. O da baştan savma yapmış. Hiç düzgün muhasebesi olmamış. Her yerden evrak çıkıyor

Komik olan ney biliyor musun tosi
, bu firma muhasebe diye sekretere tutturmuşlar. O da baştan savma yapmış. Hiç düzgün muhasebesi olmamış. Her yerden evrak çıkıyor

Hep öyle olmuyor mu zaten daha önce ben bile baktım çalıştığım bir yerin ön muhasebesine, kim bilir arkamdan ne saymislardir hiç beceremem para pul hesabı

Bunun bir ilerisi de azıcık büyüyünce aklın ermeye başlayınca böyle yapmayacaksın annen yaptırıyor oluyor genelde Samdanım. Kendine öyle teselli yani. Ama hiç öyle olmuyor. Çocuklar hemen anlıyor. Canım benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…