- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.721
Ayyy yok yiycem ben bu kayınvalideni yaona kaynana da diyemeyiz
Aynen. Yemek dışında bir şeyle uğraşmıyorum. Onu da yapmazsam aç kalırızAynı fikirdeyim valla hafta içi hiçbir iş yapmıyorum mutfak vs dışında, tamamen kızıma ayırıyorum
Benim kv oğluma bakarken onun için hayat duruyor.
Sana yükselen tarafım terazi benim bonus
Tarif te sıkıntı yok. Yüzlerce tarif var bende. Yeter ki isteharika ya, ben el emeği işlere bayılıyorum, kına hediyeliklerimi gelin çiçeğimi her şeyimi kendim hazırladımBebeğim olursa inşallah battaniye, kapı süsü, uyku oyuncağı Allah ne verdiyse yapmak isterim sizin gibi çok güzelmiş gerçekten bi başlayın ben tarif isterim Allah nasip ederse
Sözüm negodan dışarı aman aman aman pu pu
Tarif te sıkıntı yok. Yüzlerce tarif var bende. Yeter ki iste
Ben de Gelin çiçeğimi ve nişan tepsimi kendim yapmıştım
Ne aman aman, çok güzel burç aslında tanısan çok seversin
Su çok güzel gelsene gibi mi
Koskoca kadın bir de. Yaptığı ne kadar ayıp. Gerçi senin kv hiç normal değil ki.benimki sürekli tehdit ediyobabanne de diye sıkıştırıyo kendini sevdirmek için biseyler yapıyo ama sevgisinden değil. çocuk da hissediyo. büyükbaba diyo babanne demiyo. yanina gitmiyo onla konusmuyo. kaynanam da ben de seni sevmem git yalaka falan diyo dovuyum mu seni diyo
Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Koskoca kadın bir de. Yaptığı ne kadar ayıp. Gerçi senin kv hiç normal değil ki.
Aminnn
Ya ama benim oğlum teraziSözüm negodan dışarı aman aman aman pu pu
Yeğenlerimin hepsine canımı veririm desem, yalan olmaz ❤ Öyle çok seviyorum kii
Ablam bağırınca çocuklarına ağlayan bir teyzeyim benkavga ediyorum ablamla bağırma çocuğa sen çok mu biliyorsun git şurdan bilmem ne diye sanki bağıran anası değil de dış kapının mandalı
Evet şamdanım, o abla gitti son yaptığından sonra. Şimdi başka bir abla geliyor 2 hafta da bir onun haricinde ben Zaten kaba temizliği ben hafta içi ya da hafta sonu hallediyorum sil süpür toz al bunlar zaten hep yapılanlar
Evde köpek olunca yardımcı bayan şart oluyor cnkü ev sürekli temizlik istiyor maalesef şamdanım
Aynen. Bir şeyler üretmeyi çok seviyorum ama bedavacıları sevmiyorumayy nişan tepsimi de unutmuşum onuda kendim yaptım
hepsi çok daha özel oluyor öyle olunca dimi
benimki sürekli tehdit ediyobabanne de diye sıkıştırıyo kendini sevdirmek için biseyler yapıyo ama sevgisinden değil. çocuk da hissediyo. büyükbaba diyo babanne demiyo. yanina gitmiyo onla konusmuyo. kaynanam da ben de seni sevmem git yalaka falan diyo dovuyum mu seni diyo
Aynen. Bir şeyler üretmeyi çok seviyorum ama bedavacıları sevmiyorumbana da yapsana diyenlere gıcık oluyorum.
Komik olan ney biliyor musun tosiİşlerin yoğundur şimdi senin dimi :)
Of hesap kitap para işleri en nefret ettiğim en gerildigim seyler, allah yardımcın olsun
Komik olan ney biliyor musun tosi
, bu firma muhasebe diye sekretere tutturmuşlar. O da baştan savma yapmış. Hiç düzgün muhasebesi olmamış. Her yerden evrak çıkıyor
Bunun bir ilerisi de azıcık büyüyünce aklın ermeye başlayınca böyle yapmayacaksın annen yaptırıyor oluyor genelde Samdanım. Kendine öyle teselli yani. Ama hiç öyle olmuyor. Çocuklar hemen anlıyor. Canım benimbenimki sürekli tehdit ediyobabanne de diye sıkıştırıyo kendini sevdirmek için biseyler yapıyo ama sevgisinden değil. çocuk da hissediyo. büyükbaba diyo babanne demiyo. yanina gitmiyo onla konusmuyo. kaynanam da ben de seni sevmem git yalaka falan diyo dovuyum mu seni diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?