- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #45.961
Gerçekten çok güzel duruyor şu son bir kaç senedir moda zaten, önüne gelen organizasyon işi yapmaya başladı
benim zamanım olsaydı ablama yaptırdığım beybi şavırı kendim yapardım ama zamanım yoktu.
Bebek olayına hiç girmedim ama şu son 7-8 aydır bu söz nişan org işine epey bir merak saldım. ve güzel paralar kazandırıyor
nasılsın tosiam:) geldi mi para. dediğin gibi miymis durum
Yağmur diyorum yağmuurAllah başka dert vermesin müdür sen böyle çikolataya yürümeye erininiyosan
İnşallah büşüm, sağlıkla gelirse :)kendine de yap kız
Hem ölüyorum hem okuyorum
Ne ölcen ya dur bismillahiyiyim hala ölmedim, ölmediğim her an iyi sayıyorum kendimi
Ne konuşmuşsunuz ya 40 sayfa anca okudum
Sağlıkla gelsinde en güzelini yapar annişi onaİnşallah büşüm, sağlıkla gelirse :)
Sen nerede yaşıyorsun :)
Bir de yüksek inşaat mühendisisin demek yüksek yaptın
Genç bir kadın görüyorum hayattan bıkmış
Noldu kuzum hastamisinHem ölüyorum hem okuyorumcok fenayim diloooo
Hb ssamdanumhoşgeldin Çalıkuşunapiyosun bakalım
okul nasıl gidiyo
Evet regl oldum cok fenayımNoldu kuzum hastamisin
Deme beee kuzucummm yaaaDurum biraz karisik samdanim para geldi, devami ne olacak allah bilir boşver şimdi hiç sinirimi bozmak istemiyorum bu konularla, ama boşanmaya bi adım daha yaklaştık yani onu bil yeter :))
Yatakları temiz tutarım gözümden kaçırdığım birşeyler var mı ince bakarım yine
Uykularından uyanmayı bırak uyumuyorlarDün okul saatine 30 dk kala uyandırdım. Eve geldiği gibi kestiriyor. Abisini gören ufaklık ta atıyor mu kendini yanına. Dokunmayayım diyorum ama o zaman da sabahlar olmuyor
Geçmiş olsun gülüm ♥Evet regl oldum cok fenayım
Bende 10 ders + tez çalışması ve teslimi diye aylarca uğraşmıştımSağlıkla gelsinde en güzelini yapar annişi ona
Evet kuzum tezle cebelleşiyorum bitti sayılır
Mersinde yaşıyorum kuzucumm
kerahat vakti uyuyolarsa o da korku yapar amecey. hafiften delirtir insanı. benim oğlan öğlen uykusunu kaçırdı bı kaç kez. ikindiyle aksam arasında sızıp kaldı. hem alışkanlık yapıyo hem gece sürekli korkup uyaniyo agliyodu.
gelince uyumasinlar film falan ac istersen. bi iki günlüğüne beraber izleyin akşam da vaktinde yatir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?