Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durum biraz karisik samdanim para geldi, devami ne olacak allah bilir boşver şimdi hiç sinirimi bozmak istemiyorum bu konularla, ama boşanmaya bi adım daha yaklaştık yani onu bil yeter :))

yaaa kuzum sıkma canını sen ne zaman anlatmak istersen o zaman anlat. şimdi is yerindeyken sıkmaym canını Allah hayırlısını versin hakkında inşallah

Dikkat edicem canım. Yardım almayı bile düşünüyorum ama yöntemleri pek benlik değil. İnşallah çözebilirim bu durumu. Akşam 10.30
Sabah 9 9.30 hadi 10 olsun yine razıyım

2 gündür aynı şeyi yapıyorlar ve gerçekten alışkanlık edip devam edecek diye düşünüyorum.Dikkatlerini dağıtmak için daha çok çabalarım. Kerehat vakitlerini zamanında epeyce araştırmıştım, dikkat te ediyordum. Sızıp kalmalarının önüne geçmem lazım.
Ben gidiyor dujj

Dikkat edicem canım. Yardım almayı bile düşünüyorum ama yöntemleri pek benlik değil. İnşallah çözebilirim bu durumu. Akşam 10.30
Sabah 9 9.30 hadi 10 olsun yine razıyım

sen bugün patlat mısır aksam yemeğinde de sevdikleri biseyler oturup animasyon film izleyin amecey. dayanamaz izlerler. o uyku alışkanlık yaptığı için kendilerini alamiyolardir.

ben de üniversiteye giderken eve gelip kerahat vakti uyuyodum. Allah'ım iğrenç bı dönemdi yakami kurtarana kadar ne ugrasmistim.

hava iyi olsa gezmeye de götürürdün. su parali oyun yerleri yakinsa öyle bi yere de götürebilirsin aslında

Bende 10 ders + tez çalışması ve teslimi diye aylarca uğraşmıştım
Bizim program sıkıcıydı ama
Zaten yolda yürü 10 kişiden 8 i işletme üzerine yapmış peynir ekmek gibi

bizimki çok sıkıntı ya deney falan yapıyorum hidrolik menfezlerle çalışıyorum programdaki sonuçların deneyle Aynı çıkması lazım falan çok uğraştırıyor bide danışman hocamız çok titiz, biz eşimle birlikte yapıyoruz bide yüksek lisansı direk aynı hocada aynı deney aletinde o da köprü ayaklarını çalışıyor, ondan biraz yorucu oluyor bizim için

Yok bizde öyle deney meney yoktu
Napıyorsunuz siz dünyayı mı kurtarıyorsunuz
Biz yöneticiler için istatistik, üretim yönetimi, financial accounting, marketing, yönetim ve organizasyon işletme hukuku, stratejik planlama vs vs olarak alıyorduk
ben benimkine pohtan diyordum
seninki daha pohtan mış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…