- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.021
Bizde de tam tersiydi esim masallah doktordan once atliyodu doktor bak surasi soyle falan gordunuzmu dedgnde ben hani hani neresi derken esim evet evet gordum filan diyodu ayaklari ben gbi buyuk olcak bile demistiBenim ilk gebeliğimde eşim oyyy yavrularım , partili şunun ayağına bak deyip ultrason ekranını gösterdi
Doktor dedi ki yalnız o ayak değil eli
Bence erkeklerin hiçbiri anlamıyor
Sen hep buralarda olUğrak yerlerimden biri burası limonsuzcum. Buralarda olunca genelde buralarda oluyorum
Ne tatlısı yapmayı düşünürsün
Bence patlat ordan bi sütlü tatlı. Eline sağlık şimdiden
Bu şarkıyı aklıma getirdin
Ara geliyor ara, okul arası
10 günlük gibi boşluk olacak.
Parmak tatlısı canımNe tatlisi yapacaksin
Canım kerahat vaktinde uyumaya bende katılıyorum. Ayrıca korku falan yazmışsın acaba izledikleri biseyden mi etkilendiler. Mesela cartoon network (yanlış yazmış olabilirim) diye bi kanal var tuhaf çizgi filmleri var. Ben sildim hatta o kanalı.Cuma dan başlıyor tatil. 25 kasıma kadar. Haftasonlarını da kattım ben
3.30 gecenin kör saati. Çocuklar 1 gibi başlıyorlar 3e doğru sabrım taşmış oluyor. Kaç gecedir yatırıp nas, felak okuya okuya esnete esnete yatırır oldum. Hiç normal değil, biraz da korku sezinledim. Özellikle uyanık kalmaya gayret ediyorlar. Onları rahatlatmaya çalışıyorum, sert çıkışamıyorum bu yüzden
Ne desem bilemedim sana
Yok balım adet sancısınoldu ki grip falan migeçmiş olsun canım ya
Ahahahhahaha diloş ya güldürdün
Bi cesaret geldi okudum bende deli cesareti midir nedir40 sayfayı okumakta büyük cesaret, 10 sayfa olsa bile okuyamıyorum
Sagol canımGeçmiş olsun gülüm ♥
Yok balım adet sancısı
Anca gelebildi göynüyün efendisiK Kendinisevenbirii geldii gönlümün efendiisii gene güle oynayaa
bugün de hayata 1-0 önde başladın hadi iyisin
Baktım da o fazla masum be kelebeğim
Gördü bebişin onu ellerine sağlık balımKızlar ben gidip akşam için tatlı yapayım size iyi muhabbetler❤
K Kendinisevenbirii bebişim gör bunu
Ayy tutmuyoz seni kop gel banaadeneyince foto atarim canım
bana özel hemi de,tutmayın beni kayseriye gidiyom
o özel fotoyu ben de özelime isterim
Sağol balımGördü bebişin onu ellerine sağlık balımhemde parmak tatlısı ama benim esim o tatlının şeklinden fena huylandi,bidaha da hiç yapmadim ben sende baya parmağa benzettin mi
Aldım ama ne fayda kuzum gaofff geçmiş olsun canım ya
ilaç falan aldin mı peki
Kız hahahahh parmakliktan çıkan tatlı neye dönüştü merak ettimSağol balım ❤eşin de pek fesatmis yav normalde kendi parmağım kadar yapıyordum ama bugünkü içi cevizli olduğu için parmakliktan çıktı tabi
Ne yapıyorsunuz burada. Temizliğim (sonuna sahiplik Eki getirdim çünkü iyi bir ev hanımıyım) yeni bitti, şu an beynim çamaşır suyu ile çalışıyor. Buranın amacı nedir tane tane anlatın ancak anlarım ahsjsjs.
Kız hahahahh parmakliktan çıkan tatlı neye dönüştü merak ettim
Ya eşim fesat değil de, ben bı fesatlık yapıp bu şekilde yaptığımdan adam tiksindi valla
Eki Görüntüle 2554326
Ulan bu neeyy seklindeydi eşimin tepkisi dehaSDDASDSF AYYYYYYYY BU NEEEEEEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?