Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ilk gebeliğimde eşim oyyy yavrularım , partili şunun ayağına bak deyip ultrason ekranını gösterdi
Doktor dedi ki yalnız o ayak değil eli

Bence erkeklerin hiçbiri anlamıyor
Bizde de tam tersiydi esim masallah doktordan once atliyodu doktor bak surasi soyle falan gordunuzmu dedgnde ben hani hani neresi derken esim evet evet gordum filan diyodu ayaklari ben gbi buyuk olcak bile demisti

Sen hep buralarda ol
İyi olurdu ama eşim şerbetli tatlı istedi. Parmak tatlısı yaptım içi cevizli
Ne tatlisi yapacaksin
Parmak tatlısı canım Canım kerahat vaktinde uyumaya bende katılıyorum. Ayrıca korku falan yazmışsın acaba izledikleri biseyden mi etkilendiler. Mesela cartoon network (yanlış yazmış olabilirim) diye bi kanal var tuhaf çizgi filmleri var. Ben sildim hatta o kanalı.

K Kendinisevenbirii geldii gönlümün efendiisii gene güle oynayaa
bugün de hayata 1-0 önde başladın hadi iyisin
Anca gelebildi göynüyün efendisi bugün hayata 1-0 önde başladığım doğrudur,hele sbh
Baktım da o fazla masum be kelebeğim
Kızlar ben gidip akşam için tatlı yapayım size iyi muhabbetler❤
K Kendinisevenbirii bebişim gör bunu
Gördü bebişin onu ellerine sağlık balım hemde parmak tatlısı ama benim esim o tatlının şeklinden fena huylandi,bidaha da hiç yapmadim ben sende baya parmağa benzettin mi
deneyince foto atarim canım
bana özel hemi de,tutmayın beni kayseriye gidiyom
o özel fotoyu ben de özelime isterim
Ayy tutmuyoz seni kop gel banaa

Gördü bebişin onu ellerine sağlık balım hemde parmak tatlısı ama benim esim o tatlının şeklinden fena huylandi,bidaha da hiç yapmadim ben sende baya parmağa benzettin mi
Sağol balım eşin de pek fesatmis yav normalde kendi parmağım kadar yapıyordum ama bugünkü içi cevizli olduğu için parmakliktan çıktı tabi

Limonsuzzcay cartoon network ben izliyorum ama sana katılıyorum kesinlikle çocuklara göre değil

Ne yapıyorsunuz burada. Temizliğim (sonuna sahiplik Eki getirdim çünkü iyi bir ev hanımıyım) yeni bitti, şu an beynim çamaşır suyu ile çalışıyor. Buranın amacı nedir tane tane anlatın ancak anlarım ahsjsjs.

Sağol balım ❤ eşin de pek fesatmis yav normalde kendi parmağım kadar yapıyordum ama bugünkü içi cevizli olduğu için parmakliktan çıktı tabi
Kız hahahahh parmakliktan çıkan tatlı neye dönüştü merak ettim

Ya eşim fesat değil de, ben bı fesatlık yapıp bu şekilde yaptığımdan adam tiksindi valla,haklidaa

benimde bu haftasonu beynim çamaşır suyu cif ve bulaşık deterjanı ile çalışacak geçen haftasonu evimi tam anlamıyla temizleyemedim çünkü
hoş geldin bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…