Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
I inessa armand kuzum fazla yazmak istemiyorum ama biz hep burdayız. Kafanı topladığın zaman konuşmak istersen yaz bize❤

Teşekkür ederim canım, biraz düşünmem gerek gerçekten galiba kafamı toplayamıyorum :) ama iyiyim çok şükür teşekkür ederim sorduğun için

alıştı mi oglan krese tamamen.
biraz daha zaman geçince sen de ise dönersin idrak ya. kendini tamamen ev hanimligina mi verdin

Ahahjsjs yok yahu seneye başlayacağım işe. Madem evde oturmaya mahkum oldum bari eğlenceli hale getireyim diyorum. Bir başka plan da şayet istediğimiz durumlar gerçekleşir ise eşimle ortak iş kurmak. Tabi şimdilik hayal. Olursa belki mesleğimi yapmak yerine, eşimle ortak iş yaparız. Tabi tüm bunlar seneye gerçekleşebilir. O zamana dek evimin kadını, çocuğumun anası, kaynanamın minnoş geliniyim.

ben de İstanbul'dayım ya bir gün tanıştırır misin beni eltinle. belki bi resmini imzalayip verir bana burdan aşık oluyorum gibi hissettim bu şeytanivarilik takıntılı haller falan çok etkilendim
belki hayran buluşması falan yapmaya karar verir bana da haber et mutlaka

ay ben bunu yiyemem
Yeme zaten boşverbende yapmış bulundum bir gafletle işte, ilk ve sondu tabi ama tadı çok güzel
Ehehe yorum yok
Yalnız üreme kısmına bizde çalışıyoruz da beceremiyoruz henüz

Ahahahahha idrak gelmiş konuşmasına bayıldığım kadın tabi senin haberin yok hosgeldin

Ahahahahha idrak gelmiş konuşmasına bayıldığım kadın tabi senin haberin yok hosgeldin

İçinde tutmasaydın yahu belki bir etkileşim olurdu aramızda ajsjsj. Teşekkür ederim, herkes de buradaymış. Beni niye dışladınız ev hanımı olduğum için değil mi ahsjsjs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…