Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benimde bu haftasonu beynim çamaşır suyu cif ve bulaşık deterjanı ile çalışacak geçen haftasonu evimi tam anlamıyla temizleyemedim çünkü
hoş geldin bu arada

Hoşbuldum efem :) ben geçen hafta da yaptım aslında ama anlamsız bir şekilde yeniden ve yeniden temizliyorum evi. Temizlerken bunu kendime neden yaptığımk sorguluyorum ama yine de temizliyorum. Kanıma işlemiş ev hanımlığı ajsjsj.

Stres atıyoruz. Senin de ihtiyacın var gibi dadlu kız

valla hafta sonu deli dana gibi evde orayı burayı siliyorum eşimde bana bakarak gülüyor sürekli
ev temizliğine kaptırınca öyle oluyoruz yapıyoruz yapıyoruz ve tekrar yapıyoruz
ev işleri nankör çünkü bitmiyor

Temiz pürü pak oturursunuz işte fena mihosgeldiniz efemkendinizi tanitsaniz mi acep

hoşgeldin idrak:) :) ben hiç benimseyemedim ev hanimiyken de benim için hep temizlik olarak kalacak galiba ellerine sağlık
napiyosun nasılsın:)

Stres atıyoruz. Senin de ihtiyacın var gibi dadlu kız

Var valla. Tehlikelerle dolu afrika apartmanında yaşıyorum. Avlanmaya çıkan görümce familyasından bir sürüngenle mücadele ederken, bir yandan avlanmaya çalışıp ekmeğime bakıyorum. Bir de ne göreyim eltinuslardan bir yırtıcı, elimdeki eppeğe göz dikmiş. Tüm bu karmaşa da çiftleşip türümün devamını da sağlamam gerek tabi. Hayat çok zor.

ya bi aile apartmanı bu kadar gerçekçi anlatılırdı resmen yaşadım anı

hoşgeldin idrak:) :) ben hiç benimseyemedim ev hanimiyken de benim için hep temizlik olarak kalacak galiba ellerine sağlık
napiyosun nasılsın:)

Sadece temizliği değil aletleri de benimsemen lazım. Cifim, süpürgem, viledam, yer bezim şeklinde. Eltimden öğrendim ben bunu. Yerküredeki tüm temizlik malzemeleri zimmetine kayıtlı :)

Sadece temizliği değil aletleri de benimsemen lazım. Cifim, süpürgem, viledam, yer bezim şeklinde. Eltimden öğrendim ben bunu. Yerküredeki tüm temizlik malzemeleri zimmetine kayıtlı :)

ben de hep eşime zimmetlemeye çalışmakla geciriyorum evliligimi çünkü o bana zimmetli saniyo.
en son ortak mala döndü. tabi doğal olarak ortak malların trajedisine dönünce temizlik malzemeleri ev iflas etti evde temizlik hak getire

eltin tam bir titizus takintilius sanirim:)

Temiz pürü pak oturursunuz işte fena mihosgeldiniz efemkendinizi tanitsaniz mi acep

Tabi tanıtayım. 32.5 yaşındayım. İstanbul'dan katılıyorum. 4 yıl önce üremeye karar verdim. Normal çocuk doğuracağımı düşünürken dışı çocuk ruhu tazmanya canavarı bir canlı doğurdum. Kocişimle mutlu bir evliliğimiz var. En son beni Binnur Kaya'ya benzeterek iltifat ediyor, sıvamak için de sen daha güzelsin tabi diyordu. Aşırı minnoş bir Çiftiz.

Bir aile apartmanında son kaynana bükücü olarak oturuyorum ve inanır mısın ev Hanımıyım. Benden önce bükücülük yapan emekli cifgeneral olan eltim de aynı apartmanda. Hepsini çok seviyorum.

Eskiden çocuk gelişimi alanında eğitmenlik yapardım. Dinozorlar yaşıyordu o zamanlar. Şimdilerde tvdeki parmak izlerine kinleniyorum. Eyyorlamam bu kadar.

ya ne güzel anlatmışsın ilahi

Eltimi anlatmak için ayrıca bir konu açmak gerekir efem. Öyle birkaç sayfa ile olacak iş değil. Nevi şahsına münhasır bir zat kendisi. Her geçen gün yeni bir yönünü keşfediyor, insan tanıma yolculuğumda bir şaşkınlık daha yaşıyorum.

hoşgeldin o zamann
bende kendimi tanıtayım
adım Büşra, 25 yaşındayım, Mersinden katılıyorum, 16 aylık evliyim, üremeye çalışıyorum

hoşgeldin o zamann
bende kendimi tanıtayım
adım Büşra, 25 yaşındayım, Mersinden katılıyorum, 16 aylık evliyim, üremeye çalışıyorum

Ahaajja dur acele etme ürersin eninde sonunda. Üredikten sonra dönüşü yok bak, göze parmak sokma gibi alışkanlıkları var küçük insanların. Vücudunu ne kadar korusan kardır.

Ahaajja dur acele etme ürersin eninde sonunda. Üredikten sonra dönüşü yok bak, göze parmak sokma gibi alışkanlıkları var küçük insanların. Vücudunu ne kadar korusan kardır.

kurban olurum doğsunlarda parmak soksunlar gözüme ya

alıştı mi oglan krese tamamen.
biraz daha zaman geçince sen de ise dönersin idrak ya. kendini tamamen ev hanimligina mi verdin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…