- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.041
benimde bu haftasonu beynim çamaşır suyu cif ve bulaşık deterjanı ile çalışacak geçen haftasonu evimi tam anlamıyla temizleyemedim çünkü
hoş geldin bu arada
Ulan bu neeyy seklindeydi eşimin tepkisi debarnak
Stres atıyoruz. Senin de ihtiyacın var gibi dadlu kızNe yapıyorsunuz burada. Temizliğim (sonuna sahiplik Eki getirdim çünkü iyi bir ev hanımıyım) yeni bitti, şu an beynim çamaşır suyu ile çalışıyor. Buranın amacı nedir tane tane anlatın ancak anlarım ahsjsjs.
Hoşbuldum efem :) ben geçen hafta da yaptım aslında ama anlamsız bir şekilde yeniden ve yeniden temizliyorum evi. Temizlerken bunu kendime neden yaptığımk sorguluyorum ama yine de temizliyorum. Kanıma işlemiş ev hanımlığı ajsjsj.
Temiz pürü pak oturursunuz işte fena miHoşbuldum efem :) ben geçen hafta da yaptım aslında ama anlamsız bir şekilde yeniden ve yeniden temizliyorum evi. Temizlerken bunu kendime neden yaptığımk sorguluyorum ama yine de temizliyorum. Kanıma işlemiş ev hanımlığı ajsjsj.
Aldım ama ne fayda kuzum ga
Ne yapıyorsunuz burada. Temizliğim (sonuna sahiplik Eki getirdim çünkü iyi bir ev hanımıyım) yeni bitti, şu an beynim çamaşır suyu ile çalışıyor. Buranın amacı nedir tane tane anlatın ancak anlarım ahsjsjs.
Stres atıyoruz. Senin de ihtiyacın var gibi dadlu kız
Var valla. Tehlikelerle dolu afrika apartmanında yaşıyorum. Avlanmaya çıkan görümce familyasından bir sürüngenle mücadele ederken, bir yandan avlanmaya çalışıp ekmeğime bakıyorum. Bir de ne göreyim eltinuslardan bir yırtıcı, elimdeki eppeğe göz dikmiş. Tüm bu karmaşa da çiftleşip türümün devamını da sağlamam gerek tabi. Hayat çok zor.
hoşgeldin idrak:) :) ben hiç benimseyemedim ev hanimiyken debenim için hep temizlik olarak kalacak galiba ellerine sağlık
napiyosun nasılsın:)
Sadece temizliği değil aletleri de benimsemen lazım. Cifim, süpürgem, viledam, yer bezim şeklinde. Eltimden öğrendim ben bunu. Yerküredeki tüm temizlik malzemeleri zimmetine kayıtlı :)
Temiz pürü pak oturursunuz işte fena mihosgeldiniz efem kendinizi tanitsaniz mi acep
Var valla. Tehlikelerle dolu afrika apartmanında yaşıyorum. Avlanmaya çıkan görümce familyasından bir sürüngenle mücadele ederken, bir yandan avlanmaya çalışıp ekmeğime bakıyorum. Bir de ne göreyim eltinuslardan bir yırtıcı, elimdeki eppeğe göz dikmiş. Tüm bu karmaşa da çiftleşip türümün devamını da sağlamam gerek tabi. Hayat çok zor.
ben de hep eşime zimmetlemeye çalışmakla geciriyorum evliligimiçünkü o bana zimmetli saniyo.
en son ortak mala döndü. tabi doğal olarak ortak malların trajedisine dönünce temizlik malzemeleri ev iflas ettievde temizlik hak getire
eltin tam bir titizus takintilius sanirim:)
Tabi tanıtayım. 32.5 yaşındayım. İstanbul'dan katılıyorum. 4 yıl önce üremeye karar verdim. Normal çocuk doğuracağımı düşünürken dışı çocuk ruhu tazmanya canavarı bir canlı doğurdum. Kocişimle mutlu bir evliliğimiz var. En son beni Binnur Kaya'ya benzeterek iltifat ediyor, sıvamak için de sen daha güzelsin tabi diyordu. Aşırı minnoş bir Çiftiz.
Bir aile apartmanında son kaynana bükücü olarak oturuyorum ve inanır mısın ev Hanımıyım. Benden önce bükücülük yapan emekli cifgeneral olan eltim de aynı apartmanda. Hepsini çok seviyorum.
Eskiden çocuk gelişimi alanında eğitmenlik yapardım. Dinozorlar yaşıyordu o zamanlar. Şimdilerde tvdeki parmak izlerine kinleniyorum. Eyyorlamam bu kadar.
hoşgeldin o zamann
bende kendimi tanıtayım
adım Büşra, 25 yaşındayım, Mersinden katılıyorum, 16 aylık evliyim, üremeye çalışıyorum
Ahaajja dur acele etme ürersin eninde sonunda. Üredikten sonra dönüşü yok bak, göze parmak sokma gibi alışkanlıkları var küçük insanların. Vücudunu ne kadar korusan kardır.
kurban olurum doğsunlarda parmak soksunlar gözüme ya
Tabi tanıtayım. 32.5 yaşındayım. İstanbul'dan katılıyorum. 4 yıl önce üremeye karar verdim. Normal çocuk doğuracağımı düşünürken dışı çocuk ruhu tazmanya canavarı bir canlı doğurdum. Kocişimle mutlu bir evliliğimiz var. En son beni Binnur Kaya'ya benzeterek iltifat ediyor, sıvamak için de sen daha güzelsin tabi diyordu. Aşırı minnoş bir Çiftiz.
Bir aile apartmanında son kaynana bükücü olarak oturuyorum ve inanır mısın ev Hanımıyım. Benden önce bükücülük yapan emekli cifgeneral olan eltim de aynı apartmanda. Hepsini çok seviyorum.
Eskiden çocuk gelişimi alanında eğitmenlik yapardım. Dinozorlar yaşıyordu o zamanlar. Şimdilerde tvdeki parmak izlerine kinleniyorum. Eyyorlamam bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?