- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.081
Bombaaa gibiii :) sen nasılsın minikkuş :)
Bende işteyimooooo maşallah maşallah bu bombalığı neye borçluyuz valla
ben işteyim :) çok sıradan yahuı
Bdv de pek yazma taraftarı değilim anam kızıyoİçinde tutmasaydın yahu belki bir etkileşim olurdu aramızda ajsjsj. Teşekkür ederim, herkes de buradaymış. Beni niye dışladınız ev hanımı olduğum için değil mi ahsjsjs.
Bunu atana diiiiii minikimtemizle kız buralarıııııııııııııııııııı
Yok yok o barnak tatlısı hep vardi
Bende işteyim
ben her yerdeyimçok enerjikim
Peki teşekkürlerYok yok o barnak tatlısı hep vardiben çıkarmadım yani ama iki üç yıl kadar önce deneme seysinde bulundum
Sen ne iş yapıyorsun tatluşşazcük banada sıçratnasıl olcak haha
Sen ne iş yapıyorsun tatluşş
Öhömmmm öhümmmmSen kusmadın mı kız
Ahahjsjs yok yahu seneye başlayacağım işe. Madem evde oturmaya mahkum oldum bari eğlenceli hale getireyim diyorum. Bir başka plan da şayet istediğimiz durumlar gerçekleşir ise eşimle ortak iş kurmak. Tabi şimdilik hayal. Olursa belki mesleğimi yapmak yerine, eşimle ortak iş yaparız. Tabi tüm bu olanlar seneye gerçekleşebilir. O zamana dek evimin kadını, çocuğumun anası, kaynanamın minnoş geliniyim.
hmmmmmm tam olarak ilgi alanımseyahat acentasında çalışıyom :) tek başıma koca ofiste
Öhömmmm öhümmmmkusulmayacak gibi değildi ki yaaa o ne öyle fırıncı küreği gibi parmaklar
şamdanım naparsınnnnnnnnnnnn
hmmmmmm tam olarak ilgi alanım
fiyatlar da indirim var mı
Suan biraz daha iyiyim akşama doğru gebermeye başlayınca içerim
yağmur altında romantik bir sekilde oglani kresten alıp krese para vermeye gidiyomsen naptın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?