- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.101
yok kız kış geldi ama fiyatlar düşmedi gitti eskiden 60 80 biletler olurdu artık en ucuz 120 kimsede almıyo
Kız hahahahh parmakliktan çıkan tatlı neye dönüştü merak ettim
Ya eşim fesat değil de, ben bı fesatlık yapıp bu şekilde yaptığımdan adam tiksindi valla,haklidaa
Eki Görüntüle 2554326
ceplerin dolu gidiyon boş dönecen hemibu seferde ellerin dolu olacak haha
Tamam meleğim ❤ Sen nbyon
tatil rezervasyonları falan var mı sizde yoksa sadece uçak bileti vs mi ?yok kız kış geldi ama fiyatlar düşmedi gitti eskiden 60 80 biletler olurdu artık en ucuz 120 kimsede almıyo
Sen puzzle yap. Sudoku çözhoşgeldin idrak:) :) ben hiç benimseyemedim ev hanimiyken debenim için hep temizlik olarak kalacak galiba ellerine sağlık
napiyosun nasılsın:)
Yavru ceylan yırtıcılar arasındaVar valla. Tehlikelerle dolu afrika apartmanında yaşıyorum. Avlanmaya çıkan görümce familyasından bir sürüngenle mücadele ederken, bir yandan avlanmaya çalışıp ekmeğime bakıyorum. Bir de ne göreyim eltinuslardan bir yırtıcı, elimdeki eppeğe göz dikmiş. Tüm bu karmaşa da çiftleşip türümün devamını da sağlamam gerek tabi. Hayat çok zor.
cifgenerali unuttunonun da çavuşu olamasan da bı erbaşı olursun
yaaa ne güzelinşallah olur gönlünce istediğin bi is mi peki
sen kendi isini yapsan o işi kursa olmaz mi
Yavru ceylan yırtıcılar arasında
zaten artık yeni vergi de geçmiş galiba. otelde kalandan vergi mi ne alincakmisvar mi asli astari biliyo musun kuzum
aynen bir adet viyaklayan anne krese hayır anne kreşe kötü diyen velet alıp eve goturcek
cebim boşaldı ama kafam da bosaldi biraz rahatladim yakreş güzel bence
tatil rezervasyonları falan var mı sizde yoksa sadece uçak bileti vs mi ?
Erken rezervasyon olunca bana haber ver olur muotelde varda her otel yok sadece anlaşmalı olanlar var öylede bi kampanya yok şimdilik
Sen puzzle yap. Sudoku çöz
Erken rezervasyon olunca bana haber ver olur mu
Tatil = benveririz inşallah karşımızda bir tatilcimi var yoksammmmmmmmm
merhaba idrak, mesajların konuların dikkatimi çekiyordu,Hoşbuldum efem :) ben geçen hafta da yaptım aslında ama anlamsız bir şekilde yeniden ve yeniden temizliyorum evi. Temizlerken bunu kendime neden yaptığımk sorguluyorum ama yine de temizliyorum. Kanıma işlemiş ev hanımlığı ajsjsj.
Bilmiom ki yapabilir akşama kocasına barnak yedirecekahahahahbunları kendiniseven mi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?