Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok kız kış geldi ama fiyatlar düşmedi gitti eskiden 60 80 biletler olurdu artık en ucuz 120 kimsede almıyo

zaten artık yeni vergi de geçmiş galiba. otelde kalandan vergi mi ne alincakmis var mi asli astari biliyo musun kuzum

ceplerin dolu gidiyon boş dönecen hemi bu seferde ellerin dolu olacak haha

aynen bir adet viyaklayan anne krese hayır anne kreşe kötü diyen velet alıp eve goturcek
cebim boşaldı ama kafam da bosaldi biraz rahatladim ya kreş güzel bence

Yavru ceylan yırtıcılar arasında

cifgenerali unuttun onun da çavuşu olamasan da bı erbaşı olursun

yaaa ne güzel inşallah olur gönlünce istediğin bi is mi peki
sen kendi isini yapsan o işi kursa olmaz mi

Olur olmasına da eşim en azından bir süre beni yanında istiyor. Engin hayat tecrübemden faydalanmak istiyor ajakwk. Bir müddet ona destek olur, bu arada kendi alanımda almak istediğim birkaç eğitim var onları alır, sonra istersem yine kendi mesleğimi yaparım.

İŞ alanı olarak zerre ilgimin olmadığı bir alan. Olur da iş tutarsa paraları hüpletirken ben kurucu ortağım tamam mı deme hakkım olmasın mı ahsjsjs.

aynen bir adet viyaklayan anne krese hayır anne kreşe kötü diyen velet alıp eve goturcek
cebim boşaldı ama kafam da bosaldi biraz rahatladim ya kreş güzel bence

ahahah ana pskolojide önemlii tabiki :) evde koşup her dk oynamak varken kreş kötü tabi olur :ÇD

veririz inşallah karşımızda bir tatilcimi var yoksammmmmmmmm
Tatil = ben
Biz tam bir tatil manyağııı yeni şehirler görelim, yeni ülkeler keşfedelim . Çok seviyoruzz.
Şimdi bi bebiş var karnımda
Ama doktora gittiğim vakit soracağım ilk soru gidişata göre haziran gibi tatile gidip gidemeyeceğim 6,5 ay falan oluyor sağlıkla ilerlerse .. şimdiden haziranı düşünüyorum

merhaba idrak, mesajların konuların dikkatimi çekiyordu,
idrak niçin bizim topişe gelmiyor diye düşünüyordum ki gelmişsin,
hoşgeldiinn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…