- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.281
Yakuzagillere gebelik haberi verirken ben:
Yalnız seni görünce yine memitolarımı mıncıkladım da evet ağrı başlamış
Bilirsin seni ne zaman görsem memitolarımı mıncıklarım
Nasıl görmemişim ya şimdi okudum
Çok sevindirdin, sende beni duygulandırdın büşom ♥
Kaç yıldır evliydiniz bilmiyorum, 1. 5 sene dedin gibi kalmış aklımda.
Daha çok yolun başı büşom. Eminim ben çok daha aydınlık günler göreceğinize.
Benim oraya yazdığım ne ki mevzu aslında çok daha derin, ben orada özet geçtim
Üniversiteden mezun olduk, annem babam boşanma kararı aldı. Babamın bir hatasından dolayı evim cehennem yeri gibiydi. Kavga, gürültü, küfür, 3.kişiler, kırılan eşyalar.. Kafayı yemek üzereydim. Eşime (tabi o zaman erkek arkadaşımdı) tutunup ayakta kalabiliyordum. Öyle buhranlı bir dönemdi.
Derken yakuza ile çok büyük bir kavga ettik.(kavga sebebi; ailen çok kötü durumda gel biraz bizde kal dedi. Yok kalmayayım dedim ısrar etti. Bende gittim birkaç gün kaldım. Sonra bir akrabanın gazına gelip sen iyi bir kız olsan bizde kalmazdın diye bana carladı, ağır şizofrenik bir vaka cidden) Beni gelin olarak istemediğini falan söyledi. Aslında bahaneydi tabi lafı getirdiği yer sülalece ayrılmamızı istiyorlarmış.
Benim hem onlarla aynı etnik kökene sahip olmamam hem de ailemin paramparça olması beni kötü biri yaptı gözlerinde.
Biz de herşeyin üstüne evlenme kararı aldık. İşsizdik ve deliceydi.
Benim ailem ikna oldu zaten paramparçaydılar. Yakuzagiller tabiki ikna olmadı.
Atla karayı seçip neler neler yaptılar. Yakuza eski püskü bir gelinliği önüme köpeğe kemik atar gibi mi atmadı al meraklıysan giy diye, teyzesi aldığı beyaz eşyaları sormadan fikrimi almadan alıp mı eve kurdurmadı.
Anneannesi yemek takımı gönderdi. Hiç kullanılmadı diye getirdikleri tabak çanağın orası burası kırık, tuzluğunun içinden tuzlar dökülüyordu. Zaten görüntüsü de milattan önceden kalma olduğu belliydi fazlasıyla.
O çirkin takıma, olsun tabağımız oldu diye sevinçle bakarken içinden tuzların döküldüğü an girdiğim ağlama krizim dün gibi aklımda
Evimiz mesela kırık dökük kapılı, rutubet dolu, böcek istilasında bir evdi. Kirası ucuz diye mecbur oraya çıktık.
Aç kaldık, zorda kaldık..
Anlatsam daha o kadar bitik hissettiğim an var ki bitiremem. Gerçekten zordu. Okuması kadar kolay değil.
Masalsı düğünlerde, arkadaşlarımın saray gibi evlerinde boğazım az düğünlenmedi.
Ya da bana gelen eşin dostun, arkadaşın Cici sen bu hallere düşecek kız mıydın, kaçan kız senden kıymetli evleniyor dediklerindeki hislerim
Anca aşk böyle bir durumda dirayette tutabilirdi zaten. Sarıldık birbirimize güçlü durduk. Her zorluğa rağmen iliklerimize kadar huzurluyduk.
Biz herşeye rağmen şükrettik ama teslim de olmadık.
Şükrün dozajını tutturmak gerek.
Olan düzeni değiştirmek için çok çaba sarfettik.
Çok şükür rabbim de karşılıksız bırakmadı.
3 değil 13 yıl da olsa aşka tutunup sabırla daha iyi şartlar için çabalardık.
Rabbim 3 yıl sonunda mükafatlandırdı. Bu kadar erken olması onun lütfu.
Siz de çabayı ve sabrı elden bırakmayın, mutlaka mükafat geliyor büşom ♥
Evet tabiki dolar yeşiliAhahaha yeşil mi akıyo yoksa
Evet canım benim işte ondan diyorum birbirini idare etmekte zor diye. Tabiki o konularda her yönden söylenecek çok şey var sadece tek yönlü bakılmamalı dediğin gibi mutlu olmadığın değer görmediğin bir evlilik evlilik olamaz zaten. VeBu yazdığını okuyunca bir an söylediklerim geldi aklıma :) o zamanlar 24-25 yaşlardayım bir arkadaşım boşanıyordu daha doğrusu boşanma kararı almıştı hem annesi hem dostları boşanmaması gerektiğini bir evliliğin kolay inşaa edilmediğini söylüyordu bende dahil :) ev kurmak zor boşanmak kolay iyi düşün diye :)
Ama insanın sonra başına gelince gözü hiç bir şey görmüyor :) kendimden biliyorum mutsuz bir evlilikte sırf yuvanı yıkma diye geçen mutsuz hayatlar, aynı evde 2 yabancı gibi geçen zamanlar birbirine iğrenerek bakan çiftler
Evet yuva kurmak zor boşanmak kolay ama aynı evde birbirine tahammül edemiyor olmak daha zor :)
Bu şarkı bizden tüm fesatlara gitsinBence yakuza'da anladıı oğlunun eşi benzeri Cicii, napsam nasıl vazgeçirsem dye uğraşmıştı ama o işler öyle olmuyorÜff bu bazı erkek anaları çok tuhaf ya Ama onlar ağır sorunlu cidden. Çekememezlik, fesatlık çok başka bişey.
Vallahii cici gün içinde hep aklıma geliyor, kaç gün kalmıştı diye hesap yaparken buldum bugün kendimi
Ondan dedim bende yeşil mi diyeEvet tabiki dolar yeşilibaşka ne renk akacaktı macırım diyorum ma-cır anla artık
Hamilelerin duası kabul olurmuşSeni yerim ballı lokmam ❤
Tüylerim tiken tiken oldu
Hep mutlu ol e mi ❣ Çok mutlu olun, huzursuzluk, mutsuzluk evinize çatınıza hiççççç uğramasın geyşanla birlikte ufak ufak brolar ve geyşalar ile bir ömür musmutlu olun ☺
hahaahhBu şarkı bizden tüm fesatlara gitsin
Bugün gidiyordum test almaya zor durdurdum kendimi ponçiğim
Benimkiler mıncıklamaktan da artık zedelenip ağrımaya başlamış olabilirAhahaahha
Memelerini mıncıkla ağrıması da gebelik belirtisi, zaten gebelikle regl o kadar benzeyen belirtilere sahip ki gıcık oluyorum
Benimkiler mıncıklamaktan da artık zedelenip ağrımaya başlamış olabilir
Paralar ya doğuma gidecek ya da mıncıklamaktan iç kanallarını dağıttığım memintolarımın cerrahi operasyonlarına. Du bakalım yakında çıkar kokusu
Mutlu olduğunu sandığın evlilikler de olabiliyor işte asLında olay tam olarak burada başlıyor :) mesela aldatılıyorsun ama farkında değilsinEvet canım benim işte ondan diyorum birbirini idare etmekte zor diye. Tabiki o konularda her yönden söylenecek çok şey var sadece tek yönlü bakılmamalı dediğin gibi mutlu olmadığın değer görmediğin bir evlilik evlilik olamaz zaten. Ve
Umarım şuan çok daha mutlusundur canım benim.
Yaa bonusum öyle işte...Ağlatmak zorundamıydın
Bebeli bileEvet canım benim işte ondan diyorum birbirini idare etmekte zor diye. Tabiki o konularda her yönden söylenecek çok şey var sadece tek yönlü bakılmamalı dediğin gibi mutlu olmadığın değer görmediğin bir evlilik evlilik olamaz zaten. Ve
Umarım şuan çok daha mutlusundur canım benim.
Salak malak Estağfurullah cicimİnsanlar artık mobilyayla, halıyla, perdeyle düğün salonu ile evleniyorlar perim. Düğün araç değil amaç.
E düğün gecesi bitince, eşyalardan da heves alınınca kocayı napsınlar amaç koca değildi ki
Herşeyin eskisi ile benim gibi evlenen bu saatten sonra da olur mu bilmem.
Gelen nesil daha da fena.
Biz salakmışız
Allah Razı olsunKertenkelelere ücretsiz giriş yaptırıcam gala'ya davetlisiniz
Göbek imzalanır
Yok kiz azimle gun gun tek tek yanlslkla kirdimo bisey mi kızbenim 12 li setlerimin 2 sini 3 tane 6 li yok etti veletim
misafir gelse misafir takimi yok ortada
sen bi seferde sinirden falan mı kirdi
Peki macırların büyük abdestinin rengi hakkındaki rivayeti duydun muOndan dedim bende yeşil mi diyevay anasınıııı
Essahmııı kııız abboooo bebesini yidiğimBebeli bile
İçinde çocuk var çocuk
Koptumhahaahhben de kalkıp oynamaya hazırmışıım hee
son 3 Ciciimminşallahh cevizli kekler işe yaramıştır hayırlısıylaa
Mutlu olduğunu sandığın evlilikler de olabiliyor işte asLında olay tam olarak burada başlıyor :) mesela aldatılıyorsun ama farkında değilsinyani mutlusun ama eşin senin için kaba tabiri ile metresine iyi bir evliliği olmadığını, boşanmak üzere olduğunu aynı yatağı bile paylaşamadığını söylüyor kime göre neye göre dimi kadının haberi bile yok halbuki bundan, bana göre mesela herşey güllük gülistanlık idi. Evliliğin cicim ayları dediği zamanları ben sıçım ayları olarak yaşadım :) 4. Aydan itibaren aldatılmışım ben bunu 10. Ayda öğrendim mesela düşünsene, karının ütülediniz gömlek ile metresine giden adam’ kelimesi asLında benim 6 aylık hayatıma tam olarak uyuyor bence
Ama şu hayatta öğrendiğim tek şey kimse için değil, kendin için yaşanan gerektiği. Ben evlenirken babam bana birdaha dönüşün yok demişti. Doğulu benim babam, biraz geri kafalı açık ve net :)
Gelinlikle çıktın kefenle girersin tarzı, klasik:)
Aldatıldığımı öğrendiğim gün eşyalarımı toplayıp gittim, sormadım bile doğru mu diye . Sabah işe giderken gördüm, sonra Evi terkettim birdahaki gördüğümde mahkemede idik :)
O yüzden nerede evliliği kötü giden, aldatılan, şiddet gören kadın görsem, kalma derim mutsuz olduğun, değer görmediğin aldatıldığın fiziksel, ekonomik, psikolojik cinsel şiddet gördüğün hiç bir ortamda kalma diye. Çünkü biz kadınız evet fedakarlık anaç ruhumuz yapımız da var hamurumuzda var. Ama hep bizden gitmemeli, Kadınlar DUL damgası yememek için bir çok şeyi sineye çekiyor. Ben 1,5 sene dul damgası yedim:) hemde en yakınlarımdan .
Ve aldatıldığım halde beni haksız bulan kadınlığımı sorgulayan, keşke 1 şans verseydin diyen o kadar insancıklar vardı ki :) tek bir şey için hep sorguladım neden ben dedim ya :) elim yüzüm düzgün yüzüne bakılmayacak kadar çirkin Kilo problemi olan biri de değilim asLında diye ama işte kimi var adam doğurur kimi var .... neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?