Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben gelene kadar sen gittin bile dimi gününün güzel gecmesine sevindim dün tatlım inşallah Pazartesi günü istediğiniz sonucu görürsünüz testte canım,sende eşin kadar heyecana büründün artık bak
@Amecey yok @tosia yok @Negohatun yok @Limonsuzzcay yok C Cay6 yok K Kendinisevenbirii yok aslında çok az kişi yaziyoz bonus

emel mi geldi gene ne
Geldim de sen yoksun şimdi de balım

Vay canısına, yine mis kokular burnuma ulaştı yav, hamarat olmak böyle bişey
Ellerine sağlık şimdiden canım

Vayyy hamarat hatunn ... sana bisey sorucam yarim paket makarnaya gore besamel sos olcun varmi ... bgun annemle babam gelecek oglen caya mercimek koftesiyle firin makarna yapacagi biskuvi pastam var bide

Bu arada ne tatlisi yapiyosun bakimm kzucumm

Vay canısına, yine mis kokular burnuma ulaştı yav, hamarat olmak böyle bişey
Ellerine sağlık şimdiden canım ❤
Ahh canimm ne hamarati kız o senin güzel görüşün ama herkes kdr yapıyorum bende sağolasın canım

Ahh canimm ne hamarati kız o senin güzel görüşün ama herkes kdr yapıyorum bende sağolasın canım

yok yok ben o kahvaltı masasını gördüm
hamaratlık ne kalır yanında senin canımm maşallahın var

Vayyy hamarat hatunn ... sana bisey sorucam yarim paket makarnaya gore besamel sos olcun varmi ... bgun annemle babam gelecek oglen caya mercimek koftesiyle firin makarna yapacagi biskuvi pastam var bide

Bu arada ne tatlisi yapiyosun bakimm kzucumm
Canım benim sağolasın tramisu yapıyorum kuzum

Yarım pakete 2 su bardağı süt kullanırsan biraz fazla gelir belki canım, bir buçuktan fazla ikiden de az süt kullan işte onu ayarlarsin zaten :)
2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı kdr da sıvıyağ kullan canım, un da tepeleme olmasın 2 yemek kaşığı denk gelir ne katı ne çok sıvı dengeli olur sanırım yani yarım paket makarnaya göre hiç yapmadim ama şimdiye kadar her yaptığım beşameli düşünüyorum bı borcami kaplar bu ölçüler sanırım yarım paket makarna da borcami kaplar zaten

Sagol canim evet aksam yarisini salcali yaptim esime ve kizima diger yarisini orta boy borcama dokup peynir serpistirdim soguyunca strecleyip dolaba kaldirdim ... ardanin mutfagnda arda un ve yag hep ayni olsun demisti besamel yaparken 2 kasik un 2 kasik yag gbi . O sekilde biseyler denerim normal yaptigimin yarisi kadryapsam az soslu olacak bliyorum bol soslu dha yumusak kivamli seviyorum bende ... baska neler yapacaksin yarina peki

Arizona'nin en tatlı annesi ve güzel kardeşlerim en güzel günaydınlar
Zümrem nerelerde gerçekten hizuran kuzu iyi misin canim
Bilirim ki anamın duası olmadan olmaz. Lavabo deyince aksamki macir muhabbetiniz geldi aklıma zebra ile....inanırım canım nasıl inanmam. Çoğu zaman burada oluyorum da muhabbete dahil olamıyorum bacilarimi dinliyorum öylesine.
Bu hafta sonu seminer etkinlikleri çerçevesinde Afyon/ Gazlıgöl' e üç günlüğüne kaplıcaya gidiyoruz canım. Annemin bilgisi olsun. Mudur tüm öğretmenler için ayarladı ama sadece beş aile katılımı oldu. Cup cup yapicim çimip gelicim(Antep ağzı)

Canım unu fazla koyacaksan sütü de biraz fazla koy yoksa cok katı bı sos oluyo,makarnalarin üzerine yaymakta zorlanirsin ona dikkat et,kolay gelsin simdiden
Yarın tramisu,kruvasan poğaça (peynirli),yıldız şehriye salatası (tavuklu),
Bide geçenlerde yaptığım elmalı kurabiye ve içli köfte var buzlukta onları da çıkarıcam canim,köfteleri kizarticam böyle :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…