Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün bana küsmüştü malum
Bugün aradı, teyziş bugün beni almazsan seninle büyüyene kadar küsürüm (küserim) dedi
Sonuç

çok tatlı bi çocuk yaaaa Allah bahtını da güzel kılsın

laflara bak bu dünyaya on tur atıp gelmiş bence bi kez değil

çok tatlı bi çocuk yaaaa Allah bahtını da güzel kılsın

laflara bak bu dünyaya on tur atıp gelmiş bence bi kez değil
Onda ki lafları otur sadece dinle
Geçen epey önce ablamla sohbet ediyoruz ben dedim ben feleğin çemberinden geçmiş insanım hey yavrum heyyy dedim.
Kardeşinin doğumuna yakın da buna diyoruz ki kardeşin geliyo senin pabuç dama atılacak herkes onunla ilgilenecek kimse seni sevmeyecek bize döndü diyor ki elini de sallaya sallaya ben feleğin çembernden döndüm teyzişşş eyyy eyyyy

Allah'ım gece gece ne güldüm yaaaa

bu senin pıtırcık çok fena yalnız on yaşına geldiğinde laf yetişmez

O kadar bile beklemez bence şamdanımmm
Bazen bize laf yetiştiremiyor ya da dicek bişey bulamıyor eliyle susssss yapıyor
Çok fena büyüyünce böyle oLursa yandı ablam la eniştem

yaaaaa

O kadar bile beklemez bence şamdanımmm
Bazen bize laf yetiştiremiyor ya da dicek bişey bulamıyor eliyle susssss yapıyor
Çok fena büyüyünce böyle oLursa yandı ablam la eniştem

sanki sen yanmayacan yapıp yapıp senin arkana saklanır sen de kiyamaz arada kalırsın demedi deme patili. bence savunma arriky yeğenini
anneler haklıdir de geç

İnşallahhhh
Hedef 18.11.2019

İdrar testi cemiyetime hepiniz davetlisiniz.
Cici bari pazar sabah erkenden ilk idrarla yap varsa silikte olsa cikar ben 40 gunde adet gorurken 25.gun yaptigim testte silik ckmsti bizde catladik marakimizzzdan ....

sanki sen yanmayacan yapıp yapıp senin arkana saklanır sen de kiyamaz arada kalırsın demedi deme patili. bence savunma arriky yeğenini
anneler haklıdir de geç
Ama kıyamıyorum şamdanımmm yaaaa
Bu parkta düşüyor meselaaa koşuyorum hemen yanına teyzem bir yerin acıdı mı diye ağlıyorum cokk seviyorum yeğenlerimi ne bileyim değişik bir sevgi ablam da bağırınca snirleniyorum tutamıyorum kendimi bağırıp durma su çocuklara madem sabrın yok yapmasaydın 3 tane diye
YeğenlerimBen

Kiz cocuklari hep boyle galiba yegenin benim kizimla yasit gbi duruyor poncikvegece bende aksama kadr cene yaristiriyorum iflahim kesiliyoo

Ne kadar daha kalacakları belli mii ki? İlk bir iki ay geçince o kadar değişmiş oluyorlar kii inşallah minikler de öyle olcak.
Belli değil canım. Emmelerine ve kilo almalarına bagliymis.. inşaallah dediğin gibi çarçabuk büyürler.
olmaz mı öyledir tabi ama her yokuşun inişi var kuzum inşallah güzel günler gelecek
İnşaallah canım çok sağ ol sizlerin bu desteği öyle moral oluyor ki..
Amiinnn canım inşaallah inşaallah sağlıkla bir an evvel kurtuluruz. Babalık izni aldı haftaya seminer dönemi zaten yine esnek sayılır. Bakalım belki haftaya daha şekillenir her şey

Canım yaa sen de mi kuvozde kalmışsın kaç gün
inşaallah tosuncuk olurlar. Sağlıkla büyürler.
Dua edin nolur hastanede kalma işi uzamasin

Canım yaa sen de mi kuvozde kalmışsın kaç gün
inşaallah tosuncuk olurlar. Sağlıkla büyürler.
Dua edin nolur hastanede kalma işi uzamasin

duamda olacaksınız hep canım
güzel düşün güzel enerjiler ver bebişlere de

İnsallah ben de dua edicem hepp güzel olcak en kısa zamanda çıkcaklar evi şenlendircekler inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…