- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.401
Sana kim dedi ilk beni yap diyeBabası da ayrı bir olay da neyse o kısma da girersem çıkamamama ona da. Çekmemiş samoşum. Bana çekmiş bana, ben doğurdum, anayım ben
Valla patlatırdık bir gebelik testi, sonra değmeyin keyfimize ama kafalar nasıl güzel olurdu
İdrar cemiyetim pazartesi inşallah samoşum
Sabah idrarı ile yapıp hemen damlarım topiğe,♥
Sende haklısın. Acemilik zamanlarımda yaptım seni. Ama olsun dışkı rengini bilmese de ana için evlat evlattır
Yok bea, hepsi testini göstermek çabasında. Üyeler görmüyor musun kabak gibi çift çizgi neyini anlamadın demesin diye silik görüyorum ayağına yatıyorlar
Yaprak dökümü Cevriye'den Firdevs hanıma terfi ettir
Bu 2 numaralı yeğenYa yerim
Kim bu tatlı çocuk
Yeminlen var eşimde öyle diyor nedir senin bu elektronik aletlerden çektiğin diyürr
Yeminlen var eşimde öyle diyor nedir senin bu elektronik aletlerden çektiğin diyürrsana ben telefon dayandıramadim hepsininn başını yedin diyürrr evde kk aletler bozuksa ben napiyim dimi ama kuzum
ayyy hadii inşallah Ciciim, duam seninleeBabası da ayrı bir olay da neyse o kısma da girersem çıkamamama ona da. Çekmemiş samoşum. Bana çekmiş bana, ben doğurdum, anayım ben
Valla patlatırdık bir gebelik testi, sonra değmeyin keyfimize ama kafalar nasıl güzel olurdu
İdrar cemiyetim pazartesi inşallah samoşum
Sabah idrarı ile yapıp hemen damlarım topiğe,♥
Sende haklısın. Acemilik zamanlarımda yaptım seni. Ama olsun dışkı rengini bilmese de ana için evlat evlattır
Yok bea, hepsi testini göstermek çabasında. Üyeler görmüyor musun kabak gibi çift çizgi neyini anlamadın demesin diye silik görüyorum ayağına yatıyorlar
Bil bilsem balım bir bilsemm nedir bu benim çektiğimi pişmiş tavuk bu kadar çekmez az kaldı tilifonnn alıcazz eşim çok üzülüyor bu dramaSenin şu şarj soketini napıcaz be diloşum
Artık durun laaan okuduklarımı kim yazmış şaşırıyorum
O senin tatlılığınnn güzellll baağyaaannnnyaaaaçok tatlısınız yaaaaa
Nalet gelsinmmsana denk geliyor hepsi yoksa sende bişey yok kuZum
ederiiim tabikiiiinşallah kuzum Allah razı olsundua et banaaa
O senin tatlılığınnn güzellll baağyaaannnn❤❤
Canımmsssınnnnnnkız patili yaaaa Allah gönlüne göre versin herşeyiyorum yapmak istemedim okudum okudum ne kadar güçlü ve dik dedim eşinle bı ömür mutlu olun inşallah
Amecey yok I inessa armand yok Nego yok Limonsuzzcay yok C Cay6 yok K Kendinisevenbirii yok aslında çok az kişi yaziyoz bonus
emel mi geldi gene ne
Kız herkes 2 kişilik yazıyo şaşı oldum.
:) heee o olabilir bak ben de yardirdim bugün
ama bu topik sessiz kalınca bagrima öküz oturuyobirak yazsinlar bonus:) ben okur ozet geçerim sana
Seni çılgın hadi oraadaaan okuyamadığımıda nerden çıkardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?