- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.621
İnşallahh rosuumAmin ins cnm
Bulantılar geçti mi tamam benm için
Ayy canım ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar missEve geldnmi gezmedemisin hala K Kendinisevenbirii firin makarnam cok guzel oldu 2 bucuk bardak sut 2 kasik un ve 2 kasik tereyagla yaptim . Sut 3 bardak bile olabilirmis .Eki Görüntüle 2554798 Eki Görüntüle 2554799 Eki Görüntüle 2554798
Doğru diyosun canim hayırlısindan sagliklisindan evlatlar nasip etsin rabbim inşallah uslu uykulu bideDualariniza dikkat edin Allah in rahmeti sonsuzken neden cocugum olsn yeterki sacimi yapamim ac kalayim gezemiyim diyosunuzetmeyin eylemeyin duanizi tam edin can arkidislerimm ... sonra insanliktan cknca o cocuga da sabirli verimli olunamiyor once anne kendini iyi hiisedecek ozaman hersey cok dha guzel oluyor isteyen herkese hayirla saglikla akilli uslu evlatlar versin
Yaa amiinn rossumm Allah razı olsunCanimmm yaa ins seninde olur ciddi anlamda çok dua ediyorm
Bir de ins olur veeeee saçın basın topuzundan birbirine girer
Pijamalarinda kusuklar olur
Öyle söylerlerÇok mu tatlısın kız sen
Dört aylık oldu canmmİnşallahh rosuum ❤ kaç aylık oldu minikk
Ediyorsun valla canmmAyy canım ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar misseve daha yarım saat önce geldik,yarın da misafirim var eksikleri hallediyorum şimdi sabaha kalmasın diye
Doğru diyosun canim hayırlısindan sagliklisindan evlatlar nasip etsin rabbim inşallah uslu uykulu bide
Yaa amiinn rossumm Allah razı olsunayy kusmuklara nasıl tahammül ederim bilmem ama
Öyle söylerlerkız guru olmuşsun canimm tebrikler
Oyy maşallah yaaaDört aylık oldu canmm
Ama gebelik takvimim hala 15 haftaligi gösteriyorOyy maşallah yaaabu sene bol gün saymalı geçecek topikte
O ne oluyor rosum burda yapılıyor galiba dimiiAma gebelik takvimim hala 15 haftaligi gösteriyor
Çok sasirtici
Evet burda olanO ne oluyor rosum burda yapılıyor galiba dimii
Bilemiyorum rosuum onuuEvet burda olan
Benim kizim hic kusmadi belkide seninkide oyle olur belli olmaz . Hasta smdi bu gece hc uyumadi nerdeyse ya ...Ayy canım ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar misseve daha yarım saat önce geldik,yarın da misafirim var eksikleri hallediyorum şimdi sabaha kalmasın diye
Doğru diyosun canim hayırlısindan sagliklisindan evlatlar nasip etsin rabbim inşallah uslu uykulu bide
Yaa amiinn rossumm Allah razı olsunayy kusmuklara nasıl tahammül ederim bilmem ama
Öyle söylerlerkız guru olmuşsun canimm tebrikler
Cansın BonusumNego de gel de kavuşak
Saol canım teşekkür ederimBenim kizim hic kusmadi belkide seninkide oyle olur belli olmaz . Hasta smdi bu gece hc uyumadi nerdeyse ya ...
Sanada kolayliklar dilerjm guzel bi gun olsn insallah misafirlerinle .
Sagol cnm bogazi agriyorSaol canım teşekkür ederim
Kızina çok geçmiş olsun kuzum neyi var?
Nerelerdesin sennn hosgeldinGunaydinnnn❤ ❤
Gunaydin kuzuumm bak cici yanls anlama bazen senin icn sevinen birinin de nazari degebilir mutlu oldgnda gercekten dile getirme . Bu bende de boyle oluyor hatta kendi kendime bile icimden ya ne zamandir kavga etmedik desem o gun tartisiyoruz. Aranz duzelir sen kafana takma onu grip icinse cok cokkk gecms olsun suan en acilinden bi kan testi ver beta hcg baktir varsa pazartesi idrarda cikacaksa bugun kan testinde ciksr zaten sonrasnda da olup olmama durumuna gore doktora muayen olr ilac alirsin ya da evde varsa ilacin kullanirsinGünaydın kertenkelelerim. ♥
Çok tatsız olduğum için etiketsiz geldim bugün.
Boğazım delicesine şişti. Burnum tıkalı, gece sabaha kadar ateşlendim. Ve gebelik ihtimali yüzünden tek bir ilaç dahi alamadım.
Geyşamla da aram biraz limoni..
Hiç tadım tuzum yok bugün
Sizler nasılsınız..
poncikvegece kuzum yazdığını okudum. Adamın muhtemelen sicil kaydı da doludur. Tüm suçlarını göz önünde bulundurarak dava açılır, arkadaşını da mahkemeye çağırabilirler.
Aklanmazsa cezasız kalmaz.
Söyledin mi bu arada bebişi eşine
Yok çayım ya geyşanın bazen girdiği abuk sabuk tavırları işte.Gunaydin kuzuumm bak cici yanls anlama bazen senin icn sevinen birinin de nazari degebilir mutlu oldgnda gercekten dile getirme . Bu bende de boyle oluyor hatta kendi kendime bile icimden ya ne zamandir kavga etmedik desem o gun tartisiyoruz. Aranz duzelir sen kafana takma onu grip icinse cok cokkk gecms olsun suan en acilinden bi kan testi ver beta hcg baktir varsa pazartesi idrarda cikacaksa bugun kan testinde ciksr zaten sonrasnda da olup olmama durumuna gore doktora muayen olr ilac alirsin ya da evde varsa ilacin kullanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?