Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy canım ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar misseve daha yarım saat önce geldik,yarın da misafirim var eksikleri hallediyorum şimdi sabaha kalmasın diye
Doğru diyosun canim hayırlısindan sagliklisindan evlatlar nasip etsin rabbim inşallah uslu uykulu bide
Canimmm yaa ins seninde olur ciddi anlamda çok dua ediyorm
Bir de ins olur veeeee saçın basın topuzundan birbirine girer
Pijamalarinda kusuklar olur
Yaa amiinn rossumm Allah razı olsun ayy kusmuklara nasıl tahammül ederim bilmem ama
Çok mu tatlısın kız sen
Öyle söylerler kız guru olmuşsun canimm tebrikler

Ediyorsun valla canmm
:d
Sen bile kendine hayret ediyorsun çoğu noktada

Benim kizim hic kusmadi belkide seninkide oyle olur belli olmaz . Hasta smdi bu gece hc uyumadi nerdeyse ya ...
Sanada kolayliklar dilerjm guzel bi gun olsn insallah misafirlerinle .

Benim kizim hic kusmadi belkide seninkide oyle olur belli olmaz . Hasta smdi bu gece hc uyumadi nerdeyse ya ...
Sanada kolayliklar dilerjm guzel bi gun olsn insallah misafirlerinle .
Saol canım teşekkür ederim
Kızina çok geçmiş olsun kuzum neyi var?

Günaydın kertenkelelerim.
Çok tatsız olduğum için etiketsiz geldim bugün.
Boğazım delicesine şişti. Burnum tıkalı, gece sabaha kadar ateşlendim. Ve gebelik ihtimali yüzünden tek bir ilaç dahi alamadım.
Geyşamla da aram biraz limoni..
Hiç tadım tuzum yok bugün
Sizler nasılsınız..

poncikvegece kuzum yazdığını okudum. Adamın muhtemelen sicil kaydı da doludur. Tüm suçlarını göz önünde bulundurarak dava açılır, arkadaşını da mahkemeye çağırabilirler.
Aklanmazsa cezasız kalmaz.
Söyledin mi bu arada bebişi eşine

Gunaydin kuzuumm bak cici yanls anlama bazen senin icn sevinen birinin de nazari degebilir mutlu oldgnda gercekten dile getirme . Bu bende de boyle oluyor hatta kendi kendime bile icimden ya ne zamandir kavga etmedik desem o gun tartisiyoruz. Aranz duzelir sen kafana takma onu grip icinse cok cokkk gecms olsun suan en acilinden bi kan testi ver beta hcg baktir varsa pazartesi idrarda cikacaksa bugun kan testinde ciksr zaten sonrasnda da olup olmama durumuna gore doktora muayen olr ilac alirsin ya da evde varsa ilacin kullanirsin

Yok çayım ya geyşanın bazen girdiği abuk sabuk tavırları işte.
Kışlık bir mini eteğim var, yün gibi kumaşı. Dizimin 1 karış üstünde. Onu giydim dün sabah okula giderken. Okula geç kalıyorum, benimle çıkar et kavgası yaptı. Ki ayakkabı olarak da çizme giydim. Çizmem dizimin 1 2 parmak üstüne kadar uzun.
Çıktım öyle gittim zaten değiştirecek vaktim de yoktu. Döndüm tüm gün bir surat bir trip.
1 2 şey de eklenince canımı sıktı.
Bugün teste gidemem çayım annem bende, yarın misafir gelecek ona hazırlık da yapmam lazım.
Zaten pazartesiye ne kaldı.
Gebelik yoksa alırım hemen bir nurofen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…