- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.641
Günaydın çiçeklerim
Sabah sabah tatlı başında ben
Eki Görüntüle 2554575
Sbh sbh gözüme çöp düşmedi,rüyamda da görmedimyarın misafirim gelecek ve ben bugün bütün gün evde olmiycam,şimdiden tatlı mı yapıp dolaba atiyim dedim
Günaydın kertenkelelerim. ♥
Çok tatsız olduğum için etiketsiz geldim bugün.
Boğazım delicesine şişti. Burnum tıkalı, gece sabaha kadar ateşlendim. Ve gebelik ihtimali yüzünden tek bir ilaç dahi alamadım.
Geyşamla da aram biraz limoni..
Hiç tadım tuzum yok bugün
Sizler nasılsınız..
@patilibirhayat kuzum yazdığını okudum. Adamın muhtemelen sicil kaydı da doludur. Tüm suçlarını göz önünde bulundurarak dava açılır, arkadaşını da mahkemeye çağırabilirler.
Aklanmazsa cezasız kalmaz.
Söyledin mi bu arada bebişi eşine
Günaydın
Gunaydinnnn❤ ❤
Sağol kuzum
Nasılsın bakalım
Yatakta ağrıdan kıvranma sefası yapıyorum olur muben iyiyim canım işteyim :/ sizler benim yerime koltuk tv sefesı yapı verin
Yatakta ağrıdan kıvranma sefası yapıyorum olur mu
Sen bilirsin cnm bende yeni iyilestim de ilk 3 gun zor geciyo zaten pazartesiye hisirin cikar cnm yaaYok çayım ya geyşanın bazen girdiği abuk sabuk tavırları işte.
Kışlık bir mini eteğim var, yün gibi kumaşı. Dizimin 1 karış üstünde. Onu giydim dün sabah okula giderken. Okula geç kalıyorum, benimle çıkar et kavgası yaptı. Ki ayakkabı olarak da çizme giydim. Çizmem dizimin 1 2 parmak üstüne kadar uzun.
Çıktım öyle gittim zaten değiştirecek vaktim de yoktu. Döndüm tüm gün bir surat bir trip.
1 2 şey de eklenince canımı sıktı.
Bugün teste gidemem çayım annem bende, yarın misafir gelecek ona hazırlık da yapmam lazım.
Zaten pazartesiye ne kaldı.
Gebelik yoksa alırım hemen bir nurofen.
Çocuklardan bulaşmış olabilir, yeğenlerimden bulaşmış olabilirayyy valla hastalıkta zor aslında acile felan gitsen hamilede olabilirim ama hastayım desen test yaparlardı sende bu kdr acı çekmezsinokuldasın acaba çocuklardan mı bulaştı
Balgam sökücü kullansa çayım, olmaz mı?Tecrubelii anneler bende size bisey sormak istiyorum kizimda oksuruk yok ama bogaznda agri ve balgam var kusura bakmayn ackca yazdm ama ne yapsakta bundan kurtulsak pekmezli limon karisimi icirdim corba icirdim gece ama cikaramiyor iste agliyo korkusundan
Tecrubelii anneler bende size bisey sormak istiyorum kizimda oksuruk yok ama bogaznda agri ve balgam var kusura bakmayn ackca yazdm ama ne yapsakta bundan kurtulsak pekmezli limon karisimi icirdim corba icirdim gece ama cikaramiyor iste agliyo korkusundan
Hiç öksürük olmadın mıkızın kaç yaşında bal yiyebiliyormu
siyah turp soyuyorsun dışını sonra içine bal koyup ucunu deliyorsun o bal yavaşça akıyor ve suyuyla balı yiyorsun babam kendine öle yapardı. bn hiç öksürük olmadım o yüzden yemedim canım :/ geçmiş olsn
Çocuklardan bulaşmış olabilir, yeğenlerimden bulaşmış olabilir ☹
Nasıl bir salgınsa herkes hasta zaten çevremde..
Bulaşmaması enteresan olurdu,
Geçmiş olsun cici, karbonatlu ya da sirkeli suyla gargara yap bol bol, tuzlu suyla burun temizliği.Günaydın kertenkelelerim. ♥
Çok tatsız olduğum için etiketsiz geldim bugün.
Boğazım delicesine şişti. Burnum tıkalı, gece sabaha kadar ateşlendim. Ve gebelik ihtimali yüzünden tek bir ilaç dahi alamadım.
Geyşamla da aram biraz limoni..
Hiç tadım tuzum yok bugün
Sizler nasılsınız..
@patilibirhayat kuzum yazdığını okudum. Adamın muhtemelen sicil kaydı da doludur. Tüm suçlarını göz önünde bulundurarak dava açılır, arkadaşını da mahkemeye çağırabilirler.
Aklanmazsa cezasız kalmaz.
Söyledin mi bu arada bebişi eşine
Ya ilacsiz bi halledeym 1 2 gun diye dusundum cnm ilac olayna cok zor da kalmadkca sicak bakamiyorum takipteyim surekliBalgam sökücü kullansa çayım, olmaz mı?
Oksuruk yok cnm sade balgam dolu bogazi atamiyokızın kaç yaşında bal yiyebiliyormu
siyah turp soyuyorsun dışını sonra içine bal koyup ucunu deliyorsun o bal yavaşça akıyor ve suyuyla balı yiyorsun babam kendine öle yapardı. bn hiç öksürük olmadım o yüzden yemedim canım :/ geçmiş olsn
Oksuruk yok cnm sade balgam dolu bogazi atamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?