- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.661
Poponu kaşıay evet şimdi de çayım yazmış hastayım die
ben 2 yıldır hasta olmuyorum desem kendime nazar edermiyim
Sağol negom tavsiye için.Geçmiş olsun cici, karbonatlu ya da sirkeli suyla gargara yap bol bol, tuzlu suyla burun temizliği.
Amecey Günahkar ı çarşamba günü bitirdim
Tess e biraz mola vereyim dedim çünkü sürekli gözümün önünde görüntüler rahatsız etmeye başladı.
Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna ya başladım.
Hoş buldumPoponu kaşı
Sağol negom tavsiye için.
Hoşgeldin ban güzeli
Cinayet romanından sonra farklı duygular yaşattımadonnayı okudum çok güzel
Cinayet romanından sonra farklı duygular yaşattı
Evet cnm oyle oluyo korkup agliyo sonra baska biseyi yok.oksuruk ates vs sukur de buda gecer.insallah biseyler icirmeye calisiyorumacaba ataamadığı için yutuyor olabilir mi bilmeden
Ben seriye bağladımAmecey Günahkar ı çarşamba günü bitirdim
Tess e biraz mola vereyim dedim çünkü sürekli gözümün önünde görüntüler rahatsız etmeye başladı.
Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna ya başladım.
Evet cnm oyle oluyo korkup agliyo sonra baska biseyi yok.oksuruk ates vs sukur de buda gecer.insallah biseyler icirmeye calisiyorum
Günaydın büşom hoşgeldinGünaydın kızlarr
B Brunello Cicinelli çok geçmiş olsun kuzum kıyamam sana, geçen ay aynı şey bana da oldu deli gibi griptim ilaç içemedim
Günaydın büşom hoşgeldin
Bir de eğer varsa ateşten hastalıktan birşey olur mu diye endişe ediyor insan
Test negatif çıkarsa nurofene abanıcam çifter çifter yutucam
İnşallah öyle değildir
İnşallah öyle değildir
Baya mesajlarına baktım kötü bişey yoktu ama
İnşallah iyidircanı da sıkkındi zaten. valla aklım tosia da kaldi yainşallah iyidir
belki çok eski bi mesajini sikayet etmislerdir yeni görüp falan
İnşallah iyidir
Belki de öyledir, yapıyorlar gerçekten bana da olmuştu bi kere
Okumadım canım, bunu beğenirsem dediğini ve Kuyucaklı Yusuf u da okuycamC Cay6 canım mandalina yedirme bı sure ufaklığa. mandalina balgamı artiriyomus. onun dışında bol bol su içir. evin nemine dikkat et bademcik geniz akintisindan ağrı yapiyodur büyük ihtimalle. çok geçmiş olsun
B Brunello Cicinelli canım çok geçmiş olsun sana daminoset ya da parol veriyolar hamilelere. nurofen veriyolar mi bilmiyorum. bol limonlu bi tavuk çorbası içsen ıhlamur falan iyi gelir sanırım her erkeğin öyle ara sıra tutuyo aksi damarı. takma bence boşver cayin dediği gibi nazara gelmissinizdir. daha kac gün oldu yakuzagiller gideli
Nego hoşgeldin negom kürk mantolu Madonna çok sevdiğim bi kitaptır. okumadiysan ben içimizdeki şeytani da çok beğenmiştim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?