Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

madonnayı okudum çok güzel

Günaydın kızlarr

B Brunello Cicinelli çok geçmiş olsun kuzum kıyamam sana, geçen ay aynı şey bana da oldu deli gibi griptim ilaç içemedim
Günaydın büşom hoşgeldin
Bir de eğer varsa ateşten hastalıktan birşey olur mu diye endişe ediyor insan
Test negatif çıkarsa nurofene abanıcam çifter çifter yutucam

Günaydın büşom hoşgeldin
Bir de eğer varsa ateşten hastalıktan birşey olur mu diye endişe ediyor insan
Test negatif çıkarsa nurofene abanıcam çifter çifter yutucam

ateşin çıkarsa ılık suyla duş alıp vücudun belli bölgelerine ıslak bez koyarsın kuzum Allah korusun inşallah ateşin çıkmaz, az kaldı bata da hee neler hissediyorsun

C Cay6 canım mandalina yedirme bı sure ufaklığa. mandalina balgamı artiriyomus. onun dışında bol bol su içir. evin nemine dikkat et bademcik geniz akintisindan ağrı yapiyodur büyük ihtimalle. çok geçmiş olsun

B Brunello Cicinelli canım çok geçmiş olsun sana da minoset ya da parol veriyolar hamilelere. nurofen veriyolar mi bilmiyorum. bol limonlu bi tavuk çorbası içsen ıhlamur falan iyi gelir sanırım her erkeğin öyle ara sıra tutuyo aksi damarı. takma bence boşver cayin dediği gibi nazara gelmissinizdir. daha kac gün oldu yakuzagiller gideli

Nego hoşgeldin negom kürk mantolu Madonna çok sevdiğim bi kitaptır. okumadiysan ben içimizdeki şeytani da çok beğenmiştim:)

İnşallah öyle değildir
Baya mesajlarına baktım kötü bişey yoktu ama

canı da sıkkındi zaten. valla aklım tosia da kaldi ya inşallah iyidir

belki çok eski bi mesajini sikayet etmislerdir yeni görüp falan

canı da sıkkındi zaten. valla aklım tosia da kaldi ya inşallah iyidir

belki çok eski bi mesajini sikayet etmislerdir yeni görüp falan
İnşallah iyidir
Belki de öyledir, yapıyorlar gerçekten bana da olmuştu bi kere

Okumadım canım, bunu beğenirsem dediğini ve Kuyucaklı Yusuf u da okuycam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…