- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.681
Okumadım canım, bunu beğenirsem dediğini ve Kuyucaklı Yusuf u da okuycam
Tutunamayanlar a başladım kaldıben içimizdeki şeytani daha çok seviyorum:)
kuyucakli yusufu ben de okumadim ama :) inşallah bı gün okurum:)
tutunamayanlar ne oldu asıl nego
dressmaker filmi ne oldu yarıda kalmıştı galiba:)
Tutunamayanlar a başladım kaldı
Film de kaldı hala sonuna bakıcam
Timothy nin sihirli dünyasına baktım o da yarım kaldı
Tutunamayanlar ın sadece giriş kısmına baktım henüz yorum yapamam ona.beğendin mi peki geldiğin kısma kadar
hepsi de yarım kalmış heee
Tutunamayanlar ın sadece giriş kısmına baktım henüz yorum yapamam ona.
Timotyn nin sihirli dünyasını çok beğendim, o mecburen yarım kaldı bugün tamamlarım. Diğer film sıkıcı geldi
Tamam ya bakıcam, sonuna az kaldı zatenfilmin aksiyonu sonunda da ondan
maşallah çok güzel kitap okuyosunuz ama ya. hayranım size :) keşke ben de okuyabilsem
Tamam ya bakıcam, sonuna az kaldı zaten
Bana bezettiğin kadar var kadın psikopatterzi terzi olali bu kadar sürünmeditam finaldeki halini sana benzetiyorum kadının:) o yüzden bu israr kıyamet
Bana bezettiğin kadar var kadın psikopat
Sagol bitanem ya bende iyi gelir diye mandalina yedirdim gece corbadan sonra. Deminden de yarim muz yedirdim su zaten cok iciyo cok sukjr de 1 defa da olsun kussa bi atsa onu onun icin napcagmi bilemedim . Bal verdim agri kesici icirdim sade takipteym bakalm baska biseyi yok sukur de gece gene uyuyamaz balgami atamazsaC Cay6 canım mandalina yedirme bı sure ufaklığa. mandalina balgamı artiriyomus. onun dışında bol bol su içir. evin nemine dikkat et bademcik geniz akintisindan ağrı yapiyodur büyük ihtimalle. çok geçmiş olsun
B Brunello Cicinelli canım çok geçmiş olsun sana daminoset ya da parol veriyolar hamilelere. nurofen veriyolar mi bilmiyorum. bol limonlu bi tavuk çorbası içsen ıhlamur falan iyi gelir sanırım her erkeğin öyle ara sıra tutuyo aksi damarı. takma bence boşver cayin dediği gibi nazara gelmissinizdir. daha kac gün oldu yakuzagiller gideli
Nego hoşgeldin negom kürk mantolu Madonna çok sevdiğim bi kitaptır. okumadiysan ben içimizdeki şeytani da çok beğenmiştim:)
Sagol bitanem ya bende iyi gelir diye mandalina yedirdim gece corbadan sonra. Deminden de yarim muz yedirdim su zaten cok iciyo cok sukjr de 1 defa da olsun kussa bi atsa onu onun icin napcagmi bilemedim . Bal verdim agri kesici icirdim sade takipteym bakalm baska biseyi yok sukur de gece gene uyuyamaz balgami atamazsa
Sen dun yoktun pek neler yapiyosun iyimisin oglun nasil
Allah kavustursun kuzum kolay gelsin sanamandalina verme kuzum. zorlanir zaten sonra içi bulanir kusar. istahi kesilmesin de yesin kuzucuk:) ben geniz akıntısı olunca da serum fizyolojik sıkıyorum
dün eşim şehir dışına çıktı canım. oglanla yalnizdik onla ilgilendim. aksam onla uyudum dokuz gibi falan:) ondan yoktum ortalarda
bugün de ufak ufak islerimi görüyorum:)
akşam da eşim gelecek galiba:)
ateşin çıkarsa ılık suyla duş alıp vücudun belli bölgelerine ıslak bez koyarsın kuzum Allah korusun inşallah ateşin çıkmaz, az kaldı bata da hee neler hissediyorsun
Büşom belirtilerimden hiçbirşey anlamıyorum kafam karışıkB Brunello Cicinelli canım çok geçmiş olsun sana daminoset ya da parol veriyolar hamilelere. nurofen veriyolar mi bilmiyorum. bol limonlu bi tavuk çorbası içsen ıhlamur falan iyi gelir sanırım her erkeğin öyle ara sıra tutuyo aksi damarı. takma bence boşver cayin dediği gibi nazara gelmissinizdir. daha kac gün oldu yakuzagiller gideli
Büşom belirtilerimden hiçbirşey anlamıyorum kafam karışık
Yorgunluk var ama ben hep yorgun biriyimdir
Çok net kasık ve karın ağrım var özellikle akşamları fena tutuyor tek beni ümitlendiren belirti bu.
Şimdi seni görünce yine bir memintolarımı mıncıkladım da evet sertleşme ve bir miktar ağrı var ama normalde adete bu kadar az kala feci ağırırdı bugünlerde. O kadar ağrımıyor az ağrıyor
Bir de ayak bileklerimde çok ağrım var dizimden aşağısı çok ağrıyor.
His olarak evet kesinlikle gebeyim gibi hissediyorum ama bu da belirleyici değil çünkü ilk kez deneyen herkes eminim kendisini gebe zannetmiştir
Ama kesinlikle bir aşırı uyku halidir, aşırı göğüs ağrısıdır falan yok. Duygularım gebesin diyor mantığım la bi yürü git diyor
Şamdanım hoşgeldin nasılsın
Ihlamurun ve adaçayının düşüklere yol açtığına dair bir makale okumuştum. Akşama tarhana yapacağım ama.
-----
Bir de ilginçtir kızlar,
İlaç vesaire içemiyorum ya şuan. Gece fenalaştım. Karşı komşu balkona çıkın diye aradı. Selam vermek için geyşamla balkona çıktık. Benim bir mandalina ağacım var yeni aldık birkaç hafta oldu ama dün daha yeşildi olgunlaşmalarına daha vardı mandalinalarımın. Komşuyla muhabbet ettik camı kapattım döndüm ağaca çarptım yanlışlıkla, elime daldan pat diye sapsarı bir mandalina düştü.
Şok olduk geyşamla.
Resmen Allah tarafından C vitamini alayım diye elime düştü pat diye.
Bu sabah gittim baktım 1 tane de dibine düşmüş.
Yemekten sonra onu da yicem.
Bide nasıl tatlı, 0 ekşilik
Bizim şu birbirimizi gördükçe memintolarımızı mıncıklamalarımız ne olacak yavpskolojik olarak insan gebe gibi hissediyor tabii bende de oluyor o ama niyeyse senden ümitliyim ya
Memintolarımı bende mıncıkladım bak sen bahsedincebenim daha yumurtlamam olmadı gerçi onu bekliyorum bende
Kuzum kamkat ağacı mı mandalina dediğin, yaa ne güzel olmuş ama Yüce Rabbim sen ilaç içemiyosun diye önüne düşürmüş resmen
Bizim şu birbirimizi gördükçe memintolarımızı mıncıklamalarımız ne olacak yav
Kumkat değil bildiğin mandalina ağacı
Etrafı kapata kapata atayım dur ağacımı
Bak böyle yemyeşildi mandalinalarım, dalında.
Eki Görüntüle 2555102
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?