Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben artık her hamileye dua ediyorum bebesi kolik olmasin diye olmaz yeaahh diyolar içimden diyom aha sihirli cümleyi söyledin doğumdan sonra görürüm seni

en son bı arkadaşım baya eleştirmişti benim anneligimi hamileydi. sessizce dinledim. su an anliyodur beni kolik oldu bebesi

Artık beddua mı etti içine mi doğdu bilemiyorum
Hayır daha geçen ay söylemiştin şimdi gelip bana temizlikte yardım etmen gerekli bence
Beni temizlikle korkutamazsın, elime yapışmaz ama çocuklara sen bakarsın karışmam

Sağol negom
İnşaallah gerek kalmaz ama kalırsa uygularım bakalım
Boğalarla ben nedense hiç anlaşamıyorum ya
Elektriğim pek tutmuyor reelde Boğalarla.
Ama akrep dışında hiçbir burçtan kaçınmadan denerim
Dema
O zaman ocak şubat mart 3 ay ilişki perhizi yapmam lazım
Geç, erken, tam zamanı derken akroş ihtimalini minimuma indireyim
Bence buna değer

Adet sancısı canım, iki haftadır çekiyorum ve bugün geldi, kontrole gidicem böyle olmazdı

allah allah niye böyle oldu ki, çocuktan sonra da mı ağrıyormuş ay evlenince geçer dediler geçmedi, çocuk doğsun geçer dediler geçmiyormuş demek
Geçmiş olsun kuzum ağrı kesici içtin mi peki

Yaaa oh olsun hiç acımıyorum ben öylelerine, ay yazık diyemiycem
Ben ikinciyi hangi cesaretle yaptım bilmiyorum sen de yapacaksın kurtuluş yok

Ne sancısı kuzum geçmiş olsun
Adet sancısı canım

aynen sakin ol daha çok var :) son aylara istek enerji kalsin:) :)

ben de napayim kuzum oğlumla oynuyorum kuzum:) daha doğrusu evin altını üstüne getiriyo ben de arkasından topluyorum
İnşallah Samdanım

Gördüm gördüm hepiciğiniii Miniğin içinde küçük bir canavar yatıyor heee

allah allah niye böyle oldu ki, çocuktan sonra da mı ağrıyormuş ay evlenince geçer dediler geçmedi, çocuk doğsun geçer dediler geçmiyormuş demek
Geçmiş olsun kuzum ağrı kesici içtin mi peki
Canım benim çok şiddetli olurdu ilk doğumdan sonra geçti gerçekten, 8 yıldır da rahattım, geçen yıl ria taktırdım ilk aylar alışana kadar çok sancı yaptı, geçmişti sonra. Kaydı mı acaba diye şüphe duydum açıkcası

Nasil cekcem kiz anlamadim

Tabiki annesjnin yaptiklarini dehsetle okudugum gunleri unutmadim elbet savunmamalo da iste zaten.hep diyorlarya erkekler dengeyo beceremiyo diye o yonden ddm.baska sorun yoksa kaynana yuzune bozulmayin diye cnm yanls anlama

Ria ne kuzum, hmm hafifletiyorsa sevindim benim çok ağrımaz ama ilk gün yinede baya hissettirir, çocuk doğurursam iyice geçer inşallah

Hiç ikinci öyle olmaz diye gaz vermiycem, benimki oldu

ben çok aşırı zengin olursam yaparım ikinciyi. ama herşey yine bana bakıp da zor çocuk buyuteceksem yeter bi tane yaslandim yahu

eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmis nego

Bende anlaşamıyorum boğayla zateb5
Kardeşim boğa, görümcem boğa, oğlum boğa
Ama sakinler cidden bebekken

Yok kuzum sancım var iki haftadır, bugün oldum
Sökülememişsindir belki negom onun ağrısıdır.
Yine de bir git bakalım kist vesaire olabilir.
Bende kistli biri olarak reglimin gelişi gidişi hep sancılıdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…