- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.841
Ne sancısı kuzum geçmiş olsunGıcık etti bu sancı beni ya
Kolikdaşım
Beni temizlikle korkutamazsın, elime yapışmazArtık beddua mı etti içine mi doğdu bilemiyorum
Hayır daha geçen ay söylemiştinşimdi gelip bana temizlikte yardım etmen gerekli bence
Ben ikinciyi hangi cesaretle yaptım bilmiyorumikinciyi istememe sebebim ilki iştedaha birinci böyleyse ikinciyi düşünemedim
Ne sancısı kuzum geçmiş olsunGıcık etti bu sancı beni ya
Adet sancısı canım, iki haftadır çekiyorum ve bugün geldi, kontrole gidicem böyle olmazdıNe sancısı kuzum geçmiş olsun
Sağol negomCanım mesela şimdi regl birinci gün ölçmeye başlıyorsun ama bunun kuralları var, her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorsun, mutlaka aynı saat ve yataktan çıkmamış olmak gerekiyor. Ateş ölçme çok hassas ama çok garanti bir yöntem yumurta takibinde, ovulasyon dan bile garanti.
Mesela ateşin 35, 35.2, 35.4 vs gidiyor birden ani ısı düşüyor 35 oluyor, ondan sonra 36 ya çıktı diyelim, o zaman yumurtlamış oluyorsun. Ani ısı düşüşüne dikkat etmek lazım, yumurta akı akıntı vs hepsini giriyorsun bu dediğim tabloya.
Üç Aylık bir kayıtla hangi gün yumurtlama var öğrenmiş oluyorsun.
Boğalarla ben nedense hiç anlaşamıyorum yaCici ama boğa bebekleri çok sakin oluyor, büyük olan boğa, doğunca bile ağlamadıhatta acıkınca vs hiç ağlamadı, ııı ııı derdi tamam ama 2 yaştan sonra sapıttı
Küçük var ya doğunca inletti her yeri, hatta ilk gece yeni doğan uyur dimi, ben sabaha kadar ağlayan bebek pışpışladım
Demabenimki erken doğduzamaninda dogsa yay olcakti ki erkek bebesi gec dogar derler
benim takip ettigim topikte kadin kasimda bebek beklerken Ağustosta doğurdu mesela:) burç kaderiyse kaçış yok cicikeşke ayar verebilsek de olmiyu senin garantilemek için çok hesap yapman lazım
Sende beni çocukla korkutamazsinBeni temizlikle korkutamazsın, elime yapışmazama çocukta sen bakarsın karışmam
Adet sancısı canım, iki haftadır çekiyorum ve bugün geldi, kontrole gidicem böyle olmazdı
Yay neşeli olur, gezmeyi çok sever
Yaaa oh olsun hiç acımıyorum ben öylelerine, ay yazık diyemiycemben artık her hamileye dua ediyorum bebesi kolik olmasin diyeolmaz yeaahh diyolar içimden diyom aha sihirli cümleyi söyledin doğumdan sonra görürüm seni
en son bı arkadaşım baya eleştirmişti benim anneligimi hamileydi. sessizce dinledim. su an anliyodur beni kolik oldu bebesi
Adet sancısı canımBen ikinciyi hangi cesaretle yaptım bilmiyorumsen de yapacaksın kurtuluş yok
Ne sancısı kuzum geçmiş olsun
2 haftadır regl misinAdet sancısı canım, iki haftadır çekiyorum ve bugün geldi, kontrole gidicem böyle olmazdı
İnşallah Samdanımaynen sakin ol daha çok var :) son aylara istek enerji kalsin:) :)
ben de napayim kuzum oğlumla oynuyorum kuzum:) daha doğrusu evin altını üstüne getiriyo ben de arkasından topluyorum
Canım benim çok şiddetli olurdu ilk doğumdan sonra geçti gerçekten, 8 yıldır da rahattım, geçen yıl ria taktırdım ilk aylar alışana kadar çok sancı yaptı, geçmişti sonra. Kaydı mı acaba diye şüphe duydum açıkcasıallah allah niye böyle oldu ki, çocuktan sonra da mı ağrıyormuş ay evlenince geçer dediler geçmedi, çocuk doğsun geçer dediler geçmiyormuş demek
Geçmiş olsun kuzum ağrı kesici içtin mi peki
Nasil cekcem kiz anlamadimkaynanam umrumda değil açıkçası çay. savunulacak yeri olmayan kadını savunmasin bana. burda bi kişi çıkar sen haksizsin derdi haklı yani olsa kadının. demekki yok herkes aynı fikirde. o zaman kocam da oturup ben napiyorum diye düşünecek. zaten kendisi de bunaldim diye durduk yere sorun cikariyo pür pak değil ki
ben ateşi olmadığı sürece götürmüyorum. hele hastane çok nadirasm ye ya da özele götürüyorum cayim. o hastane ortamında daha fazla hastalık mikrop var gibi geliyor bana ruhum çekiliyo zaten öyle ortamlarda
midesi çok kalkınca başını cek çocuğun belki çıkarır. ben öyle öyle başarmıştım
Yok kuzum sancım var iki haftadır, bugün oldum2 haftadır regl misin
Ria ne kuzum, hmm hafifletiyorsa sevindim benim çok ağrımaz ama ilk gün yinede baya hissettirir, çocuk doğurursam iyice geçer inşallahCanım benim çok şiddetli olurdu ilk doğumdan sonra geçti gerçekten, 8 yıldır da rahattım, geçen yıl ria taktırdım ilk aylar alışana kadar çok sancı yaptı, geçmişti sonra. Kaydı mı acaba diye şüphe duydum açıkcası
Hiç ikinci öyle olmaz diye gaz vermiycem, benimki oldu
Bende anlaşamıyorum boğayla zateb5Sağol negom
İnşaallah gerek kalmaz ama kalırsa uygularım bakalım ♥
Boğalarla ben nedense hiç anlaşamıyorum ya ☹
Elektriğim pek tutmuyor reelde Boğalarla.
Ama akrep dışında hiçbir burçtan kaçınmadan denerim
Dema
O zaman ocak şubat mart 3 ay ilişki perhizi yapmam lazım
Geç, erken, tam zamanı derken akroş ihtimalini minimuma indireyim
Bence buna değer
Sökülememişsindir belki negom onun ağrısıdır.Yok kuzum sancım var iki haftadır, bugün oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?