- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.821
Kolikdaşımheeee inattan agliyosa yapacak bisey yok
ben de sakinlesene kadar yapmıyorum. aglamadan isteyince yapıyorum. ama hirs mıdır nedir inat cidden ağlatıyo yabenimki de inattan ağlar çoğu zaman
offf benimki de kolikti negom ya
Oğlak da olmasın, çok ağlak oluyor oğlak bebeleriAkroşların çocuk hali de böyle oluyor demekki
Şubat ayında kocanla yatakları dahi ayırmalıydın çok büyük bir gaflete düşmüşsün napıcan şimdi çekicen, mecbuuuuurrr
Şubata kadar olmazsa şubatta ben 1 ay evden ayrılıp bir akrabada kalayım.
O derece garantiye almam lazım kendimi
En iyi aslan bebekleri. Ondan bu ayı kaçırırsam bidaha hiçbir burç içimi açmayacakOğlak da olmasın, çok ağlak oluyor oğlak bebeleri
Oğlak da olmasın, çok ağlak oluyor oğlak bebeleri
Alttan alta beddualı tavsiye vermiş resmen
Abimde oğlak ve annem çok çekmiş ondanbenim eşimle erkek kardeşim oğlak erkeği, çocukken kardeşim çok yaramazdı ama şimdi çok uslu eşimde çok efendi büyüyünce iyi oluyor demek ki oğlak erkeği
Cici ama boğa bebekleri çok sakin oluyor, büyük olan boğa, doğunca bile ağlamadıhatta acıkınca vs hiç ağlamadı, ııı ııı derdi tamam ama 2 yaştan sonra sapıttı
Küçük var ya doğunca inletti her yeri, hatta ilk gece yeni doğan uyur dimi, ben sabaha kadar ağlayan bebek pışpışladım
İnşallah inşallah kuzum benimNasip tabi kuzum, branşında çok güzel inşallah bu kpss döneminde olur ya
Abimde oğlak ve annem çok çekmiş ondan40 dan sonra duruldu abim düşün
Ya a ha ha ben aslan istememEn iyi aslan bebekleri. Ondan bu ayı kaçırırsam bidaha hiçbir burç içimi açmayacak
Kız ben onu topik açıldığı zaman demiştim taaaa
Benim suçum yokAlttan alta beddualı tavsiye vermiş resmen
Hoş buldum gülümyok gitmemiştir zaten de Bonus mesajlarına baktım ban lik bişey yok yazmıştı bende zamanım yoktu bakamadım merak ettim.morali de bozuktu
Hadi ya
Akroşların çocuk hali de böyle oluyor demekki
Şubat ayında kocanla yatakları dahi ayırmalıydın çok büyük bir gaflete düşmüşsün napıcan şimdi çekicen, mecbuuuuurrr
Şubata kadar olmazsa şubatta ben 1 ay evden ayrılıp bir akrabada kalayım.
O derece garantiye almam lazım kendimi
Sana kök sokturuyor samdanım
Yay neşeli olur, gezmeyi çok severbenimki erken doğduzamaninda dogsa yay olcakti ki erkek bebesi gec dogar derler
benim takip ettigim topikte kadin kasimda bebek beklerken Ağustosta doğurdu mesela:) burç kaderiyse kaçış yok cicikeşke ayar verebilsek de olmiyu senin garantilemek için çok hesap yapman lazım
Hiç ikinci öyle olmaz diye gaz vermiycem, benimki olduikinciyi istememe sebebim ilki iştedaha birinci böyleyse ikinciyi düşünemedim
Artık beddua mı etti içine mi doğdu bilemiyorumAlttan alta beddualı tavsiye vermiş resmen
Hayır daha geçen ay söylemiştinYa a ha ha ben aslan istemembir düşüğüm var doğsa aslan olacaktı, küçük görümcemin burcu
Kız ben onu topik açıldığı zaman demiştim taaaa
Benim suçum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?