Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolikdaşım

Oğlak da olmasın, çok ağlak oluyor oğlak bebeleri

Oğlak da olmasın, çok ağlak oluyor oğlak bebeleri

benim eşimle erkek kardeşim oğlak erkeği, çocukken kardeşim çok yaramazdı ama şimdi çok uslu eşimde çok efendi büyüyünce iyi oluyor demek ki oğlak erkeği

Cici ama boğa bebekleri çok sakin oluyor, büyük olan boğa, doğunca bile ağlamadı hatta acıkınca vs hiç ağlamadı, ııı ııı derdi tamam ama 2 yaştan sonra sapıttı
Küçük var ya doğunca inletti her yeri, hatta ilk gece yeni doğan uyur dimi, ben sabaha kadar ağlayan bebek pışpışladım

benim eşimle erkek kardeşim oğlak erkeği, çocukken kardeşim çok yaramazdı ama şimdi çok uslu eşimde çok efendi büyüyünce iyi oluyor demek ki oğlak erkeği
Abimde oğlak ve annem çok çekmiş ondan 40 dan sonra duruldu abim düşün

oo bu ay tutsun diye dua edelim o zaman ya

En iyi aslan bebekleri. Ondan bu ayı kaçırırsam bidaha hiçbir burç içimi açmayacak
Ya a ha ha ben aslan istemem bir düşüğüm var doğsa aslan olacaktı, küçük görümcemin burcu

Nego kaynanan gelecek gibi temizlik yap dedin dedin gerçek oldu gelecekmiş
Kız ben onu topik açıldığı zaman demiştim taaaa
Alttan alta beddualı tavsiye vermiş resmen
Benim suçum yok

Hoş buldum gülüm yok gitmemiştir zaten de Bonus mesajlarına baktım ban lik bişey yok yazmıştı bende zamanım yoktu bakamadım merak ettim.morali de bozuktu

Hadi ya

ben de kuru ban yemistim kuzum ya :) hatırlamıyorum bile sebep yazam şeyi yapmamistim ban yemek için

benimki erken doğdu zamaninda dogsa yay olcakti ki erkek bebesi gec dogar derler

benim takip ettigim topikte kadin kasimda bebek beklerken Ağustosta doğurdu mesela:) burç kaderiyse kaçış yok cici keşke ayar verebilsek de olmiyu senin garantilemek için çok hesap yapman lazım

Yay neşeli olur, gezmeyi çok sever

Alttan alta beddualı tavsiye vermiş resmen
Artık beddua mı etti içine mi doğdu bilemiyorum
Ya a ha ha ben aslan istemem bir düşüğüm var doğsa aslan olacaktı, küçük görümcemin burcu

Kız ben onu topik açıldığı zaman demiştim taaaa

Benim suçum yok
Hayır daha geçen ay söylemiştin şimdi gelip bana temizlikte yardım etmen gerekli bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…