Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kuzum öyle ateş değil, mesela 37.1, 37.3 o şekilde devamlı yüksek oluyormuş ilk belirtilerde, genelde mesela ben sabah ölçtüğümde 36 çıkıyor, hani ateş deyince 39-40 değil
Benim derecem kayıp. Normal vücut sıcaklığım 35 olduğu için 37 ye geldiğinde ateş hissetmeye başlarım. 37 de eklemlere ağrı girer benim.
38 olursa titreme başlar.
Dün akşamki ateşim 37 den yüksek değildi. Hatta şuanda da 36.8 lerdedir.
Bir bulsam lanet şeyi de ölçsem

Ooo süper bende bunun sitesine üye olmuştum, uygulama mı yapmışlar artık

aynen kuzum uygulamasıymış bende adını bilmeden kullanıyormuşum
Bir sürü güzel özelliği var, adet dönemi, yumurtlama dönemi hepsini girebiliyorsun

bende evdekini kaybetmiştim dün gittim eczaneden tekrar aldım 15 liraydı kız bence sende al hem bakarsın regl geldiğinde ateşe, acaba dün gebelikten dolayı mı sen sıcakladın

Canım mesela şimdi regl birinci gün ölçmeye başlıyorsun ama bunun kuralları var, her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorsun, mutlaka aynı saat ve yataktan çıkmamış olmak gerekiyor. Ateş ölçme çok hassas ama çok garanti bir yöntem yumurta takibinde, ovulasyon dan bile garanti.
Mesela ateşin 35, 35.2, 35.4 vs gidiyor birden ani ısı düşüyor 35 oluyor, ondan sonra 36 ya çıktı diyelim, o zaman yumurtlamış oluyorsun. Ani ısı düşüşüne dikkat etmek lazım, yumurta akı akıntı vs hepsini giriyorsun bu dediğim tabloya.
Üç Aylık bir kayıtla hangi gün yumurtlama var öğrenmiş oluyorsun.

Kışın çok üşüyor musunuz kızlar, acaba kanla demirle ilgili mi, benim maşallah kan testlerinde her şey iyi çıkıyor, vücut sıcaklığının onla ilgisi var mı bilemedim
Bende çocuklultan beri var demir eksikliği, çok üşüyen biri değilim, ortalama

aynen aynen uyanır uyanmaz dil altından yapıyorum bende, bakalım ne zaman yumurtlama olcak, ovulasyon çok hafiften koyulaşmaya başladı bugün yaptığım testte 15.günümdeyim 19a bekliyorum yumurtlamayı

Y
Kışın çok üşüyor musunuz kızlar, acaba kanla demirle ilgili mi, benim maşallah kan testlerinde her şey iyi çıkıyor, vücut sıcaklığının onla ilgisi var mı bilemedim
Yok kuzum d vitaminine b12 ye kana varana kadar herşeyi yüksek yüksek
Gebelikten önce teste gittim. Doktor değerlere şaşırdı organik mi besleniyorsun dedi
Kışın çok üşürüm ama o kısım doğru büşom.

Limonsuzzcay kuzum evet pazartesi yapıcam hoşgeldin bu arada
I inessa armand nın hesabını kapatacağını hiç hiç zannetmiyorum. Hele ki habersiz gideceğini asla...
O yüzden eminim ban yediğine. Gelir birkaç içinde kalbimin kara profilli kızanı

aman aman yüksek olsun kuzum
Ama sen o ateş ölçeri bul yada yenisini al mutlaka ovulasyon testi yapmazsın onu yaparsın daha kolay

aman aman yüksek olsun kuzum
Ama sen o ateş ölçeri bul yada yenisini al mutlaka ovulasyon testi yapmazsın onu yaparsın daha kolay
Ben unuturum onu saati saatine yav
İş oralara kalırsa bir şekilde yapıcaz bakalım

tutturma değil galiba cici bununki:) kuru inat dedikleri. mesela ilk anne dedi. anne dedirtmeye calsitik diye aylarca anne demedi bi daha mesela ördek dedi üçüncü kelimesi. bi kaç ay öncesine kadar inattan bi daha ördek de demedi:)

köpek ne der dedik mö dedi kasıtlı olarak çünkü gülüyo mö derken

bide müdür de psikolog kresteki o da tutturmayi bilmediğini söylemişti:)

en son kresteki sınıfta deve varmış ona devekuşu diyomus israrla ona göre bu tarz şeyler mesela şaka da sayılıyo :) baya eğlenir çünkü doğrusunu bilip tersine yapınca. kahkahalarla güler

senin dediklerine de dikkat ediyorum ama bakalım belki gözden kacirmisimdir dikkat ederim yine:)

Hoş buldum gülüm yok gitmemiştir zaten de Bonus mesajlarına baktım ban lik bişey yok yazmıştı bende zamanım yoktu bakamadım merak ettim.morali de bozuktu
Canım ben baktım mesajlarına polemik olduğu belli
Hadi ya

Sana kök sokturuyor samdanım

heeee inattan agliyosa yapacak bisey yok
ben de sakinlesene kadar yapmıyorum. aglamadan isteyince yapıyorum. ama hirs mıdır nedir inat cidden ağlatıyo ya benimki de inattan ağlar çoğu zaman

offf benimki de kolikti negom ya

Akroşların çocuk hali de böyle oluyor demekki
Şubat ayında kocanla yatakları dahi ayırmalıydın çok büyük bir gaflete düşmüşsün napıcan şimdi çekicen, mecbuuuuurrr
Şubata kadar olmazsa şubatta ben 1 ay evden ayrılıp bir akrabada kalayım.
O derece garantiye almam lazım kendimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…