- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.801
Benim derecem kayıp. Normal vücut sıcaklığım 35 olduğu için 37 ye geldiğinde ateş hissetmeye başlarım. 37 de eklemlere ağrı girer benim.Yok kuzum öyle ateş değil, mesela 37.1, 37.3 o şekilde devamlı yüksek oluyormuş ilk belirtilerde, genelde mesela ben sabah ölçtüğümde 36 çıkıyor, hani ateş deyince 39-40 değil
Ooo süperbende bunun sitesine üye olmuştum, uygulama mı yapmışlar artık
Oğlum da öyle, o yüzden 37 ye çıkınca ateşi yükselmiş oluyorbenimde 37,5-37 o civarlarda hep, seninki bi tık düşükmüş evet
Benim derecem kayıp. Normal vücut sıcaklığım 35 olduğu için 37 ye geldiğinde ateş hissetmeye başlarım. 37 de eklemlere ağrı girer benim.
38 olursa titreme başlar.
Dün akşamki ateşim 37 den yüksek değildi. Hatta şuanda da 36.8 lerdedir.
Bir bulsam lanet şeyi de ölçsem
Aynı benOğlum da öyle, o yüzden 37 ye çıkınca ateşi yükselmiş oluyor
Oğlum da öyle, o yüzden 37 ye çıkınca ateşi yükselmiş oluyor
Kışın çok üşüyor musunuz kızlar, acaba kanla demirle ilgili mi, benim maşallah kan testlerinde her şey iyi çıkıyor, vücut sıcaklığının onla ilgisi var mı bilemedimAynı ben
Canım mesela şimdi regl birinci gün ölçmeye başlıyorsun ama bunun kuralları var, her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorsun, mutlaka aynı saat ve yataktan çıkmamış olmak gerekiyor. Ateş ölçme çok hassas ama çok garanti bir yöntem yumurta takibinde, ovulasyon dan bile garanti.Benim derecem kayıp. Normal vücut sıcaklığım 35 olduğu için 37 ye geldiğinde ateş hissetmeye başlarım. 37 de eklemlere ağrı girer benim.
38 olursa titreme başlar.
Dün akşamki ateşim 37 den yüksek değildi. Hatta şuanda da 36.8 lerdedir.
Bir bulsam lanet şeyi de ölçsem
Bende öyleyim canom aynı vücut ısım düşükAynı ben
Bende çocuklultan beri var demir eksikliği, çok üşüyen biri değilim, ortalamaKışın çok üşüyor musunuz kızlar, acaba kanla demirle ilgili mi, benim maşallah kan testlerinde her şey iyi çıkıyor, vücut sıcaklığının onla ilgisi var mı bilemedim
Canım mesela şimdi regl birinci gün ölçmeye başlıyorsun ama bunun kuralları var, her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorsun, mutlaka aynı saat ve yataktan çıkmamış olmak gerekiyor. Ateş ölçme çok hassas ama çok garanti bir yöntem yumurta takibinde, ovulasyon dan bile garanti.
Mesela ateşin 35, 35.2, 35.4 vs gidiyor birden ani ısı düşüyor 35 oluyor, ondan sonra 36 ya çıktı diyelim, o zaman yumurtlamış oluyorsun. Ani ısı düşüşüne dikkat etmek lazım, yumurta akı akıntı vs hepsini giriyorsun bu dediğim tabloya.
Üç Aylık bir kayıtla hangi gün yumurtlama var öğrenmiş oluyorsun.
Canım ben baktım mesajlarına polemik olduğu belliHayırlı akşamlar kızlar nasılsınızbugün girmeye çalıştım giremedim kk ya
B Brunello Cicinelli cicim nasılsın ☺hep aklımdasın ya pazartesi gelse de test yapsan
Nego tatlım hoşgeldin ❤ darısı I inessa armand nin başına Mune ye mesaj yazıp sordum neden gitmiş diye ama cevap gelmedi
Yok kuzum d vitaminine b12 ye kana varana kadar herşeyi yüksek yüksekKışın çok üşüyor musunuz kızlar, acaba kanla demirle ilgili mi, benim maşallah kan testlerinde her şey iyi çıkıyor, vücut sıcaklığının onla ilgisi var mı bilemedim
Y
Yok kuzum d vitaminine b12 ye kana varana kadar herşeyi yüksek yüksek
Gebelikten önce teste gittim. Doktor değerlere şaşırdı organik mi besleniyorsun dedi
Kışın çok üşürüm ama o kısım doğru büşom.
Ben unuturum onu saati saatine yavaman aman yüksek olsun kuzum
Ama sen o ateş ölçeri bul yada yenisini al mutlaka ovulasyon testi yapmazsın onu yaparsın daha kolay
Sıpaya bakın ya
Bizim öğrendiklerimize göre eğer böyle tutturma anlarında 1 kez bile teslim olup dediğini yaptıysanız o artık onu huy olarak edinmiştir.
Zaten çığlık, ağlama, sinir krizleri hallerinde dozajı sürekli arttırarak hangi noktada teslim olduğunuzu öğrenmek için yaparlar. O noktayı da bulunca bidaha hep aynı telden çalarlar.
Kitaplar böyle yazıyor ben kendi mesleğimde de bunu onayladım samoşum.
Ama minik akroş için de geçerli bir durum mu sen tahlil et bakalım.
Hoş buldum gülümLimonsuzzcay kuzum evet pazartesi yapıcam hoşgeldin bu arada ♥
I inessa armand nın hesabını kapatacağını hiç hiç zannetmiyorum. Hele ki habersiz gideceğini asla...
O yüzden eminim ban yediğine. Gelir birkaç içinde kalbimin kara profilli kızanı ♥
Hadi yaCanım ben baktım mesajlarına polemik olduğu belli
Sana kök sokturuyor samdanımtutturma değil galiba cici bununki:) kuru inat dedikleri. mesela ilk anne dedi. anne dedirtmeye calsitik diye aylarca anne demedi bi dahamesela ördek dedi üçüncü kelimesi. bi kaç ay öncesine kadar inattan bi daha ördek de demedi:)
köpek ne der dedik mö dedi kasıtlı olarakçünkü gülüyo mö derken
bide müdür de psikolog kresteki o da tutturmayi bilmediğini söylemişti:)
en son kresteki sınıfta deve varmış ona devekuşu diyomus israrlaona göre bu tarz şeyler mesela şaka da sayılıyo :) baya eğlenir çünkü doğrusunu bilip tersine yapınca. kahkahalarla güler
senin dediklerine de dikkat ediyorum ama bakalım belki gözden kacirmisimdirdikkat ederim yine:)
Duygusallıktan olsa keşketamamen inat. Hayır ağladığı için istediğini yapmayız tam tersi yapacağımız varsa da yapmayız hala aynı. Kolikti zaten, doğdu ağladı hala ağlıyor
Amiiin diyorum
Akroşların çocuk hali de böyle oluyor demekkitutturma değil galiba cici bununki:) kuru inat dedikleri. mesela ilk anne dedi. anne dedirtmeye calsitik diye aylarca anne demedi bi dahamesela ördek dedi üçüncü kelimesi. bi kaç ay öncesine kadar inattan bi daha ördek de demedi:)
köpek ne der dedik mö dedi kasıtlı olarakçünkü gülüyo mö derken
bide müdür de psikolog kresteki o da tutturmayi bilmediğini söylemişti:)
en son kresteki sınıfta deve varmış ona devekuşu diyomus israrlaona göre bu tarz şeyler mesela şaka da sayılıyo :) baya eğlenir çünkü doğrusunu bilip tersine yapınca. kahkahalarla güler
senin dediklerine de dikkat ediyorum ama bakalım belki gözden kacirmisimdirdikkat ederim yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?