- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #46.961
Kızzzzz kedicik Allah kahretmesin profil resmine bakakaldım nickini algılamam 10 saniye sürdü bu kim yeaaa diyomHahahahaha hadi merakla bekliyoruz ☺ ilk kurşunlar 12 den mi
Yuhh,gel kır sıkıyosa deseydin.Ay çok irite oldum esinin bu sözlerinden canım valla,eşleri olarak tavır,naz niyaz yapamayacak miyiz yaniO polis okulundayken alıp çok giymiştim ama onun yanında ilk giymiş olabilirim
Eteğe karışmasından ziyade tepkileri ve sözleri beni delirtti seksü şempazem.
Aramız etek yüzünden limoni diye akşam ateşim çıkıyordu derece kayıp dudağı ile bakmak istedi. Bende ittim. Cici beni delirtme kırarım o elini dedi bana.
Bana
Bana.
Sonrası kayış koptu bende.
Benimle nasıl böyle konuşur ya.
Canım geçmiş olsun baliminsanın eşiyle arası bozuk olunca hiç mutlu olamıyor,yaptığı hiç bişeyden zevk alamiyor ya insan inşallah duzelirsiniz kuzum
Hahahahh ay şahane çok güldüm
Tramisu canım
Biliyorum şimdi kara listeden çıkarıp kırmızı bı listeye koydun dimi artık yayları beni tanıyıncahemde ateş kırmızısı
Evet canım. Kendimi de okutup üfletsem iyi olur. Sabrım konusunda endişelerim var
Hava bugün güzeldi, dışardaydık tüm gün. Gelir gelmez uyumak istediler. Ama ne uykusu olduğunu bildiğimden izin vermedim. Sonra sabahlar olmasınpatates kızartmasıyla oyalıyorum şuanda
Yuhh,gel kır sıkıyosa deseydin.Ay çok irite oldum esinin bu sözlerinden canım valla,eşleri olarak tavır,naz niyaz yapamayacak miyiz yanibide ben aşırı hassas davranır sanıyordum bu dönem sana,hani ilk defa bı atım attınız pozitif sonuç bekliyorsunuz falanya ne biliyim şaşırdım
Yaa samdaannaynenateş grubunun en ateşli burcu ilan ettim yayi
ama ben senin kadar alçak gönüllü uyumlu tatlı bi yay da görmemiştim hiç
Yaa samdaannen ateşli burç öyle mi
Aaaa yok hissetmedim canımB Brunello CicinelliYoulost16 Kızlar hissettiniz mi sizde bu depremi? Yeni gördüm haberde,geçmiş olsun bursaya, Allah'ım korusun
Eki Görüntüle 2555248
Sen demedin mi ula sen daha macırları tanımamışsın onlar hep sümük yiyo diyeKahrol düşman
Irkçı söylemlerinden seni kınıyorum. Kın kın kın. İşte kınadım. Utanmalısın
Eki Görüntüle 2555178
Eki Görüntüle 2555177
Eki Görüntüle 2555179
Evet kertenkelelerim hazır topiğe çoğunuz gelmişken davetiyemi paylaşmak isterim, cemiyetime hepiniz davetlisiniz
Pozitif negatif bahane,
Test yapmak şahane.
Eki Görüntüle 2555170
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
@trncysl
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
Geçti canım yaiyi yapmışsın ya. ne yapışkan bi uyku demi
valla okutsan iyi olur amecey bu aralar sana da çok misafir geldi gittibelki birinin nazarı değmiştir kuzum. evi komple sirkeye bulasaydin.
uykuya gecirdin mi hala oyaliyo musun peki. ben çocuğu uyutuyodum geç döndüm mesaja
katılıyorum Samdanım hatta bazen kendi kendimize olan güzel bişeyi beğendğimizde bile olur ya aksilik çıkar. Cicilerde de öyle oluyor bence dediğin gibi iş ortamının birleşmesiyle.. Ayy binada bir polis amca var onu görünce ben bi korkuyoruum meselaerkek erkeğe çalışma ortamı + full nazar kem göz
B Brunello Cicinelli takma kafana kuzum. kafasını kır haddini bildir ama kafana takmabak önceki gün ne güzel anlattin sonrası böyle olmuş. belki bizim bile değiyodur nazarimiz. insana en cok sevdiğinin nazarı degermis. annenin bile nazarı degiyo olabilir.
geyşa senin geyşaher zamanki sevdiğin adam. haklısın ama kendini üzme
Hahahahahaha hahahahahaha atışı iyiyse sonuçlar güzel olurKızzzzz kedicik Allah kahretmesin profil resmine bakakaldım nickini algılamam 10 saniye sürdü bu kim yeaaa diyom
Bakalım polis efendi poligonda hedefleri 12 den vurabildiği gibi beni de vurabildi mi
Aaaah ah dışı seni içi beni yakar negomAllah sabır versin
Üzülme benim ki de başak deyip seni teselli edeyim
Hımm evet. Ben biliyorum zaten hep haklı olduğunuzuben de ikizlerim yahuneyi var ikizlerin sadece sert söylerim ağır konuşurum hakliysam ki %99.9 hakliyimdir
Davetiyenin her yerine ayrı ayrı vuruldum cicimEvet kertenkelelerim hazır topiğe çoğunuz gelmişken davetiyemi paylaşmak isterim, cemiyetime hepiniz davetlisiniz
Pozitif negatif bahane,
Test yapmak şahane.
Eki Görüntüle 2555170
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
@trncysl
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
I inessa armand
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
Olur mu bacım sen ikizlersin senin haklılığının yanında benimkisi ne kiyani o isin şakası zaten:) ama ikizler erkeği kadınından beter diye biliyorum ben:) o yüzdenLimonsuzzcay haklısın bacim:)
Kız bu avatar neHahahahahaha hahahahahaha atışı iyiyse sonuçlar güzel olur
Avate olmamış mı değiştireyim mi
Muüstehcen avatar üyeler banlanıyordu en sonHahahahahaha hahahahahaha atışı iyiyse sonuçlar güzel olur
Avate olmamış mı değiştireyim mi
İnşallahAaaah ah dışı seni içi beni yakar negom
Hımm evet. Ben biliyorum zaten hep haklı olduğunuzu
Davetiyenin her yerine ayrı ayrı vuruldum cicim
Olur mu bacım sen ikizlersin senin haklılığının yanında benimkisi ne ki
Amecey tatlım inşAllah geçer bu durumda çocuklarin uykusu düzelir
poncikvegece kocasını buldu bizi unuttu
I inessa armand sende olsaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?