Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahaha hadi merakla bekliyoruz ☺ ilk kurşunlar 12 den mi
Kızzzzz kedicik Allah kahretmesin profil resmine bakakaldım nickini algılamam 10 saniye sürdü bu kim yeaaa diyom
Bakalım polis efendi poligonda hedefleri 12 den vurabildiği gibi beni de vurabildi mi

Yuhh,gel kır sıkıyosa deseydin.Ay çok irite oldum esinin bu sözlerinden canım valla,eşleri olarak tavır,naz niyaz yapamayacak miyiz yani bide ben aşırı hassas davranır sanıyordum bu dönem sana,hani ilk defa bı atım attınız pozitif sonuç bekliyorsunuz falanya ne biliyim şaşırdım

aynen ateş grubunun en ateşli burcu ilan ettim yayi

ama ben senin kadar alçak gönüllü uyumlu tatlı bi yay da görmemiştim hiç

iyi yapmışsın ya. ne yapışkan bi uyku demi
valla okutsan iyi olur amecey bu aralar sana da çok misafir geldi gitti belki birinin nazarı değmiştir kuzum. evi komple sirkeye bulasaydin.

uykuya gecirdin mi hala oyaliyo musun peki. ben çocuğu uyutuyodum geç döndüm mesaja

erkek erkeğe çalışma ortamı + full nazar kem göz
B Brunello Cicinelli takma kafana kuzum. kafasını kır haddini bildir ama kafana takma bak önceki gün ne güzel anlattin sonrası böyle olmuş. belki bizim bile değiyodur nazarimiz. insana en cok sevdiğinin nazarı degermis. annenin bile nazarı degiyo olabilir.

geyşa senin geyşa her zamanki sevdiğin adam. haklısın ama kendini üzme

Geçti canım ya ikisi de 10dakikadır uyuyor.
Nazar değil de ortamın kasvetinden çok etkilenirim. Arkadaş grubumuzda anlatılan tatsız hadiseler gün boyu başımı ağrıtabilir. Anlatılanların ağırlığı kalabiliyor üzerimde. Sen de etkilenir misin bilmem ama mesela çocuklarla ilgili kötü bi duyum aldığım zaman gün boyu sarar dinlerim kendi içimde. Modum düşer, yüzüm düşer.

katılıyorum Samdanım hatta bazen kendi kendimize olan güzel bişeyi beğendğimizde bile olur ya aksilik çıkar. Cicilerde de öyle oluyor bence dediğin gibi iş ortamının birleşmesiyle.. Ayy binada bir polis amca var onu görünce ben bi korkuyoruum mesela

Kızzzzz kedicik Allah kahretmesin profil resmine bakakaldım nickini algılamam 10 saniye sürdü bu kim yeaaa diyom
Bakalım polis efendi poligonda hedefleri 12 den vurabildiği gibi beni de vurabildi mi
Hahahahahaha hahahahahaha atışı iyiyse sonuçlar güzel olur
Avate olmamış mı değiştireyim mi

Allah sabır versin

Üzülme benim ki de başak deyip seni teselli edeyim
Aaaah ah dışı seni içi beni yakar negom
ben de ikizlerim yahuneyi var ikizlerin sadece sert söylerim ağır konuşurum hakliysam ki %99.9 hakliyimdir
Hımm evet. Ben biliyorum zaten hep haklı olduğunuzu Davetiyenin her yerine ayrı ayrı vuruldum cicim
yani o isin şakası zaten:) ama ikizler erkeği kadınından beter diye biliyorum ben:) o yüzden Limonsuzzcay haklısın bacim:)
Olur mu bacım sen ikizlersin senin haklılığının yanında benimkisi ne ki
Amecey tatlım inşAllah geçer bu durumda çocuklarin uykusu düzelir
poncikvegece kocasını buldu bizi unuttu
I inessa armand sende olsaydin

İnşallah Teşekkür ederim canmcm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…