Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen beybi
ama eşin evde değilse boşa yukseltmeyelim seni sonra kiziyon
Evde evdeAma bugün çok yorgunum ilk defa yükselmeyesim tuttu,onda da eşim yükselişe geçti hiç bı türlü tatil veremiyoz kendimize

Özlem iyidir verdin mi bebiş haberini
Evet verdim
Eve geldi, dolapta da rakı vardı. Bu gece rakı içelim özledim ya rakı sohbetlerini dedi ben içemem hayatım ama sen içeceksen sana hazırlayayım dedim. Niye içmiyorsun hasta mısın dedi
Yok dedim
Miden mi kötü ne oldu ki hastaneye gidelim mi dedi
Yok dedim
Elinin körü o yok bu yok niye içmiyorsun o zaman içelim işte dedi.
İçemem hayatım bebeğe zararlı dedim.
İyi tamam dedi
Sonra ha böyle oldu nasıl bebek ne bebeği kimin bebeği dedi
Bizim bebeğimiz dedim evde avazı çıktığı kadar bağırdııı Gece kaçacak delik arıyordu o sırada
Sonra yaklaşık bi 15-20 dk hiç susmadan ağladı
@RosSsS @Brunello Cicinelli
Sizde sormuşsunuz ballarımmm

kurban olurum yaaa
Bütün planlanan şeylerden çok daha harika çok daha doğal çok daha duygusal olmuş

Yaaaa ayy ağladı mi yaa ay patilim çok güzel vermişsin aslında haberi adamı sok etmişsin ama ağladı kısmını okuyunca bı tuhaf oldum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin hayırla inşallah balimmm

kurban olurum yaaa
Bütün planlanan şeylerden çok daha harika çok daha doğal çok daha duygusal olmuş
Yaaa evettt
Ben asLında doktora giderken birlikte gidip oradaöğrenmesini istemiştim amaaa düşer bayılır diye korktum

Canımmmm poğaça yanaklımmm
Aminnnnn Rabbimmm isteyen herkese nasip etsinnn sana broma diloşuma büşoma ve isteyen herkeseee
Ağlaması beni de etkiledii, eşimi ağlarken çok görmedim 2,5 yıLda 2. Kez dir belki o sevinçten ağladı ama ben üzüldüm

Yaaa evettt
Ben asLında doktora giderken birlikte gidip oradaöğrenmesini istemiştim amaaa düşer bayılır diye korktum

böyle de çok güzel olmuş kuzum, oh be öğrendi adam bizde rahatladık valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…