- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.001
Ay canım mutluluk gözyaşları bunlar,hep böyle sevinçli haberlere ağlasın aglayacaksa inşallahCanımmmm poğaça yanaklımmm ❤
Aminnnnn Rabbimmm isteyen herkese nasip etsinnn sana broma diloşuma büşoma ve isteyen herkeseee ❤❤
Ağlaması beni de etkiledii, eşimi ağlarken çok görmedim 2,5 yıLda 2. Kez dir belki o sevinçten ağladı ama ben üzüldüm
İçtiadamın hakkı yaa öğrenmek valla iyi oldu, peki sonra üstüne keyfine içti mi
Bekledik hep gelmedin yaNedennnnnnn
Kocişkom gelmişti limonsuzummmmBekledik hep gelmedin yaneyse hemen affettim zaten ☺
İçti
Kusura bakma çocuğum önün de içiyorum ama bu habere içilir 1 kadehcik içeyim dedikarnıma bakıp konuşuyor
Büyün gece uyurken elini karnımdan çekmedi ayarsız enerji ya
Bugün de mevlid vardı malum, mevlid bitirken geldi diyor ki söyledin mi söyledin mi biliyorlar mı söyliim mi söyleyelim mi ne olur söyleyelim hadi herkes bilsin
Sakın dedim bak düşürrüm cocuuuğu dedimtmm valla söylemicem diyo
yaaaaa :)Evet verdim
Eve geldi, dolapta da rakı vardı. Bu gece rakı içelim özledim ya rakı sohbetlerini dediben içemem hayatım ama sen içeceksen sana hazırlayayım dedim. Niye içmiyorsun hasta mısın dedi
Yok dedim
Miden mi kötü ne oldu ki hastaneye gidelim mi dedi
Yok dedim
Elinin körü o yok bu yok niye içmiyorsun o zaman içelim işte dedi.
İçemem hayatım bebeğe zararlı dedim.
İyi tamam dedi
Sonraha böyle oldu nasıl bebek ne bebeği kimin bebeği dedi
Bizim bebeğimiz dedim evde avazı çıktığı kadar bağırdıııGece kaçacak delik arıyordu o sırada
Sonra yaklaşık bi 15-20 dk hiç susmadan ağladı ☺☺❤❤
@RosSsS @Brunello Cicinelli
Sizde sormuşsunuz ballarımmm❤
Kocalarımızayy kız valla nazar olmasın iyi yapmışsınız
Yalnız adamın duygusallığı çok güzel değil mi ya
Darısı bize de olsun benimki de ağlar büyük ihtimalle
Sorma
Yaaaa çok sevndm canmmEvet verdim
Eve geldi, dolapta da rakı vardı. Bu gece rakı içelim özledim ya rakı sohbetlerini dediben içemem hayatım ama sen içeceksen sana hazırlayayım dedim. Niye içmiyorsun hasta mısın dedi
Yok dedim
Miden mi kötü ne oldu ki hastaneye gidelim mi dedi
Yok dedim
Elinin körü o yok bu yok niye içmiyorsun o zaman içelim işte dedi.
İçemem hayatım bebeğe zararlı dedim.
İyi tamam dedi
Sonraha böyle oldu nasıl bebek ne bebeği kimin bebeği dedi
Bizim bebeğimiz dedim evde avazı çıktığı kadar bağırdıııGece kaçacak delik arıyordu o sırada
Sonra yaklaşık bi 15-20 dk hiç susmadan ağladı ☺☺❤❤
@RosSsS @Brunello Cicinelli
Sizde sormuşsunuz ballarımmm❤
Ben bir balık olduğu için bekliyordum ama bu kadar içten şiddetli beklemiyordum rosssummmYaaaa çok sevndm canmm
Çok güzel olmuş çok doğaçlama olmuş
Ağlamasını bekliyordum ben açıkçası :)
Kocalarımız ❤ Biz
Eminnnn büşümmmm❤ Tez zaman da inşallaahhhhh
Dualarım seninleeeeinşallah kuzumm dua et gebişlere hep dua ettiriyorum kendime
Yaaa harikaaa pazartesi sabah erkenden kalkicam senin icin insallah ... sabah ilk idrarla yapOğlum okumadın mı malim, kasap senin gözlere netti.
İdrar testi cemiyeti yazıyor
Hoş buldum canımSormadüzenim otursa zaman ayıracağım. Saat 23 olunca uykum geliyor artık
Hoşgeldin bu arada ❤
Geçti canım yaikisi de 10dakikadır uyuyor.
Nazar değil de ortamın kasvetinden çok etkilenirim. Arkadaş grubumuzda anlatılan tatsız hadiseler gün boyu başımı ağrıtabilir. Anlatılanların ağırlığı kalabiliyor üzerimde. Sen de etkilenir misin bilmem ama mesela çocuklarla ilgili kötü bi duyum aldığım zaman gün boyu sarar dinlerim kendi içimde. Modum düşer, yüzüm düşer.
Arayi duzeltin insallah cici arkadasm esle limonilikk zor oluyor yaaHödük geyşa geldi, yarın izni yandı diye erken salmışlar. Ben kaçtım. Arada bakarım kuzularım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?