Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pandalar bizden daha çok şeyapıyo kız
Ben de işe girince o yorgun ben yorgun ,geçen hadi hatrımız kalmasın bari sevüşek yoksa kardeş olcaz dedim de öyle yaptık
Hahaha yaa iyi bari yine olmus,aman nolacak kardeş olak dememiş tövbe tövbe

Keratin sakıncalı mı büşom.
Bende kirpiklerime Keratin bakım yaptırıyordum. Gebeyimdir diye gitmedim bu ay
Yaptırdığım kişi sakıncası yok kana karışmıyor sonuçta falan diyor.
Ama bilemedim

yok kuzum saça yaptığında dehşet bir duman çıkıyor üzerine fön çekiliyor ya, gözleri falan yakıyor, o yüzden gebelik riski varsa önermiyorlar. Kirpiklerde sanmıyorum etki edeceğini

Nasip
Ama negatifi görsem dahi içim rahatlıcak. Muallaklık çok zormuş
Off o sonucu beklemek öldürüyor insanı cicim,en zoru sanırım bu sürecin kaç gündür ne çektiğini eşinde görüyordur zaten,negatif çıksa bile seni çok etkileyecek kadar yıkılacağını sanmıyorum,yani inşallah öyle olmaz çünkü bu durumlarda ben eşime üzülmekten kendi duygumu yasayamiyorum misal inşallah pozitif çıkarda tabi biz bunları boşa konuşmuş oluruz

Pandalar bizden daha çok şeyapıyo kız
Ben de işe girince o yorgun ben yorgun ,geçen hadi hatrımız kalmasın bari sevüşek yoksa kardeş olcaz dedim de öyle yaptık
Bence kim olsa ikna olur çok ikna edici konuşup alacağını almışsın kasaptan
Ula kasap olan o, iliğe kemiğe banan sen.
Kasap olan o, incikten anlayan sen
Kasap olan o, parçalayan vahşi sen
Meslekleri değişin acil
yok kuzum saça yaptığında dehşet bir duman çıkıyor üzerine fön çekiliyor ya, gözleri falan yakıyor, o yüzden gebelik riski varsa önermiyorlar. Kirpiklerde sanmıyorum etki edeceğini
Bebe varsa ayın 21 inde doktora gideceğim. O zaman danışırım içim rahat giderim büşom

Hahaha yaa iyi bari yine olmus,aman nolacak kardeş olak dememiş tövbe tövbe
Hee oldu oldu
Hani böyle çikolatalı pasta yapmak istersin de evde damla çikolata kutususunun içinde köşede tek bi tanecik kalmış olur ya,onu ağzuiına atarsın anca, bendeki de o his işte

Hee oldu oldu
Hani böyle çikolatalı pasta yapmak istersin de evde damla çikolata kutususunun içinde köşede tek bi tanecik kalmış olur ya,onu ağzuiına atarsın anca, bendeki de o his işte
Tanımlama Süper

Çok haklısın kuzum
Benim gibi relax olsa sıfır tereddüt ile testi yapıcam negatif çıksa da herhangi bir duygu dalgalanması olmayacak. Ama onun bu halleri sürekli aklımda. Baksana dün regl geldi dedim diye dudağı titredi adamın.
O yüzden negatif çıkarsa bir miktar kafaya takıcam, nasıl söylicem diye kara kara düşüncem sanırım..
Ben vücudumda olan neyden kaynaklandığını bilmediğim belirtileri ona hiç belli etmemeye çalıştım. Rahmime ağrı saplanıyor mesela dişimi sıkıyorum anlamasın diye. Çünkü anlarsa iyice kaptırır kendini diye.
Ama dün belli etmiş olacağım ki sen hamilesin gerçekten galiba dedi. Ne alakası var sçmlama ltfn pff dedim

Sen benm ne diyeceğimi biliyorsun yorma bdni

İşte cicim zaten erkeklerin bu halleri daha çok karıştırıyor işleri, hele o negatif çıktığını yada regl olduğumu nasıl söylerim hissi düşüncesi 7 yılda beni baya yaslandirdi resmen misal
Ama en fazla bı kaç saat ya da bir gün sürüyor üzülme durumu canım sonra normale dönüyorlar eşler merak etme, ama inşallah hamile kalmış olursun da bu hisleri,korkuları, düşünceleri ilk ve son kez yaşamış olursun canimm pozitifle son bulsun bu duygu durumunuz eşinin de senin de inşallah

Ben sana tarif edeyim istersen
Janansbsbsnnsbsn
Ellerine sağlık bu arada hayırlı komşu

Anlıyorsun beni di mi bacım
Benim mevzu ağır dram içerir
Anlıyorum malimm de senin popo veya göğüs temalı pastaların da mi işe yaramıyor böyle durumlarda niye libişi düşük bu kasabın

Anlıyorum malimm de senin popo veya göğüs temalı pastaların da mi işe yaramıyor böyle durumlarda niye libişi düşük bu kasabın
Üşengeçlikten, başka bişey değil artık ben de üşeniyom,öyle kardeş kardeş yaşıyoz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…