- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.181
Hahaha yaa iyi bari yine olmus,aman nolacak kardeş olak dememiş tövbe tövbePandalar bizden daha çok şeyapıyo kız
Ben de işe girince o yorgun ben yorgun ,geçen hadi hatrımız kalmasın bari sevüşek yoksa kardeş olcaz dedim de öyle yaptık
NasipYazık adamakızmıştım da,bı yandan acıdım akdbsj hemen sonuca ulassaniz bari
Keratin sakıncalı mı büşom.
Bende kirpiklerime Keratin bakım yaptırıyordum. Gebeyimdir diye gitmedim bu ay
Yaptırdığım kişi sakıncası yok kana karışmıyor sonuçta falan diyor.
Ama bilemedim
Durmak yok bacım her an hazır ve de nazırUlan yeter beee
Durmak yok bacım her an hazır ve de nazır
Ula kanamalı kanamalı konuşturmayın beni zati icraat yok
Off o sonucu beklemek öldürüyor insanı cicim,en zoru sanırım bu sürecinNasip
Ama negatifi görsem dahi içim rahatlıcak. Muallaklık çok zormuş
Bence kim olsa ikna olurPandalar bizden daha çok şeyapıyo kız
Ben de işe girince o yorgun ben yorgun ,geçen hadi hatrımız kalmasın bari sevüşek yoksa kardeş olcaz dedim de öyle yaptık
Bebe varsa ayın 21 inde doktora gideceğim. O zaman danışırım içim rahat giderim büşomyok kuzum saça yaptığında dehşet bir duman çıkıyor üzerine fön çekiliyor ya, gözleri falan yakıyor, o yüzden gebelik riski varsa önermiyorlar. Kirpiklerde sanmıyorum etki edeceğini
Hee oldu olduHahaha yaa iyi bari yine olmus,aman nolacak kardeş olak dememiş tövbe tövbe
Tanımlama SüperHee oldu oldu
Hani böyle çikolatalı pasta yapmak istersin de evde damla çikolata kutususunun içinde köşede tek bi tanecik kalmış olur ya,onu ağzuiına atarsın anca, bendeki de o his işte
Çok haklısın kuzumOff o sonucu beklemek öldürüyor insanı cicim,en zoru sanırım bu sürecinkaç gündür ne çektiğini eşinde görüyordur zaten,negatif çıksa bile seni çok etkileyecek kadar yıkılacağını sanmıyorum,yani inşallah öyle olmaz çünkü bu durumlarda ben eşime üzülmekten kendi duygumu yasayamiyorum misal inşallah pozitif çıkarda tabi biz bunları boşa konuşmuş oluruz
Aminnİşlerime geri döneyim ❤
Allahta sizi hep güldürsün ❤
Anlıyorsun beni di mi bacımTanımlama Süper
Sen benm ne diyeceğimi biliyorsun yorma bdniGünaydın kertenkelelerim
tek tek alıntı yapayım dedim ama bir baktım 10 mesaj alıntı oluyor o yüzden toplu etiket yapmaya karar verdim böylesi daha kolay olacak
Öncelikle geyşa ile ilgili gelişmeleri aktarayım..
Dün bir buket çiçek alıp gelmiş. Araba koltuğunda oturacağım yere bırakmış. Aldım çiçeği ama hiç aldırış etmedim. Önce markete gittik. Markette gezerken çok yoğun ve aynı regl hissi veren yapışkan bir akıntı geldiğini hissettim. Cidden reglim geldi sandım. Biraz da ders alsın diye al işte reglim geldi hissettim senin yüzünden tutunamadı bebek, beni üzdüğün için bebeğin daha öğrenemeden gitti dedim (pişman değilim)
Sahiden geldi mi dedi evet şuan hissediyorum dedim. Olduğu yerde durdu, kitledi kendini gözleri doldu, alt dudağı titremeye başladı
Sonra eve geldik wc ye benle giriyor dolu dolu gözlerle bakıcam diyor
Neyse baktık akıntıymış... Oh dedi gitti. Bence ona bir ders olmuştur.
Sonra yanıma geldi özür diledi, ben sana ne zaman kaba davrandım da bebek ihtimali varken kaba davranıcam dedi. Şaka yapmışmış falan. Bende şamdanın da dediği gibi hödüklerle aynı ortamda olmaktan değiştin falan dedim. Hak verdi, ortam çok bozuk ister istemez eve yansıtmış olabilirim ama dikkat edicem dedi. Konu kapandı ama hala mesafeli duruyorum çünkü cidden kırıldım.
Bu arada anneme yarın gebelik testi yapıcam dedim şaşırdı hamile misin ki diyorZekamı kimden aldığım ortada Öğrenmek için yapıcam testi ne bileyim dedim. Annem pek ihtimal vermiyor hamile olmama ama bakıcaz
Değilsem de ilk işim kuaföre boyaya koşmak olacak sanırım...
@patilibirhayat çok duygulandım kuzumm yaÖzellikle eşinin ağlamasına... Bu tepkiyi bende benimkinden bekliyorum. Ama o kadar şüpheleniyor ki muhtemelen şaşırmıcak bile eli karnında uyumanız falan inşallah o levele ulaşabilirim. Çok tatlısınız maşallah ♥
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@D1DEM
İşte cicim zaten erkeklerin bu halleri daha çok karıştırıyor işleri, hele o negatif çıktığını yada regl olduğumu nasıl söylerim hissi düşüncesi 7 yılda beni baya yaslandirdi resmen misalÇok haklısın kuzum
Benim gibi relax olsa sıfır tereddüt ile testi yapıcam negatif çıksa da herhangi bir duygu dalgalanması olmayacak. Ama onun bu halleri sürekli aklımda. Baksana dün regl geldi dedim diye dudağı titredi adamın.
O yüzden negatif çıkarsa bir miktar kafaya takıcam, nasıl söylicem diye kara kara düşüncem sanırım..
Ben vücudumda olan neyden kaynaklandığını bilmediğim belirtileri ona hiç belli etmemeye çalıştım. Rahmime ağrı saplanıyor mesela dişimi sıkıyorum anlamasın diye. Çünkü anlarsa iyice kaptırır kendini diye.
Ama dün belli etmiş olacağım ki sen hamilesin gerçekten galiba dedi. Ne alakası var sçmlama ltfn pff dedim
Ben sana tarif edeyim istersenBen gidiyorum test almaya
Poğaça yaptım önce komşuya onu götüreyim. Ardından gideyim de alayım bakalım testi. Yarın sabaha hazır olsun.
Almaya gitmesi bile tuhaf hissettiriyor nasıl yapıcam ben bu mereti bilmem
Anlıyorum malimmAnlıyorsun beni di mi bacım
Benim mevzu ağır dram içerir
Üşengeçlikten, başka bişey değilAnlıyorum malimmde senin popo veya göğüs temalı pastaların da mi işe yaramıyor böyle durumlarda niye libişi düşük bu kasabın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?