- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.161
Sizden ilham alıyorurHmmmmmmm ne gibi, anlatmak ister misin
Ben bile hangisine şaşıracağımı şaşırdım, siz napasınız
Yarına daha çok saat var ya napsam da bugün geçse vallahi çatlıcam
Demaaaa
Cidden umudumu sürekli deniz seviyesine indirdim.
Ne zaman bir umutlansam kendime ayar verdim kendi kendimin umudumu kırdım
O yüzden 0 umutla yapacağım testi.
Tek kafamı kurcalayan negatif çıkarsa geyşamın yaşayacağı hüzün
Ben direkt kuaföre koşarım boyam geldi onu yaptırırım fırsattan istifadeama geyşamı kestiremiyorum tepkisini. Çok inanıyor. Kendi umudumu kırdığım gibi onunkini kırmayı çok denedim ama beceremedim
Erkeninden alacayumYap bize ordan ortaya karışık ☺
Erken gebelik testlerinden yap bari yap işte bişeyler
V? Ne canımcım
Resmen iş fenteziye dönüşmüş çoh erötükAğğpğğğbi valla donumda eroin yok peşimi bırak diyesim gelmedi değil
Düşünsene wc desin ve yanında silahlı, üniformalı bir polis dikilmiş donuna bakıyor.
Daha muhteşem bir romantik an düşünemiyorum
Resmen iş fenteziye dönüşmüş çoh erötük
Hahaahh yaa senin koca kendi kaybediyor be maliSizden ilham alıyorurmisal
- ellerini duvara koy !!yat yere yat yat yat kaldır elleri (sansürlenmiş şifreli erötük kelime) soyun geliyorum
KoptumHahahh bilim mi incelemeliben aslında bı komplo kurdu diycen sandım çamaşır kontrolünden sonra ama çünkü yani normalde o donu indirince gerisi tahminimde ki gibi olmalıydi
Arada geleceği soralım maliye bakalım daha neler görecez
Açar mısın birazK Kendinisevenbirii ile bi yerde oturup muhabbet ettiğinizde nasıl güleceğinizi düşünemiyorum
Benim gibi sayılı bu topikte iyi yaK Kendinisevenbirii ile bi yerde oturup muhabbet ettiğinizde nasıl güleceğinizi düşünemiyorum
5 yılın birikimi çıkıyor adamdan bonusumKız çok fazla umutlandı ama ya koca adamilk deneme daha neyin hüznü hep adamı bu kadar beklettiğinden demek.
Çok kasmayalım neyseDiloş dedi ya oturmaktan donun izi çıktı v şeklinde diye. Sende ayağım uyuşuyo deyince çok oturduğunu sandığımı sana anlatamayışım falan işte
Böyle anlatınca da bir hoş olmadı değilSizden ilham alıyorurmisal
- ellerini duvara koy !!yat yere yat yat yat kaldır elleri (sansürlenmiş şifreli erötük kelime) soyun geliyorum
Yazık adamaKoptum
Seksü gacım ben son zamanlarda kendime hiç dokandırmadım. Çünkü adete 1 hafta kala ne zaman münasebet olsa benim regl gecikir. Akıntı varsa hemen kesilir falan.
Bide hafif kanama oluyor bende sonrasında onu da gidip yerleşme kanaması sanarım diye donum indiği gibi geri çıktı
5 yılın birikimi çıkıyor adamdan bonusum
Benim için ilk deneme ama o 5 senedir bu işin peşinde o yüzden ona 5X12 den 60.deneme gibi
Senin başın hala dönüyor mu?
Keratin sakıncalı mı büşom.en güzelini yapıyorsun kuzummm
bende direk keratin maskesi yaptırmaya koşmuştum anneme
Pandalar bizden daha çok şeyapıyo kızHahaahh yaa senin koca kendi kaybediyor be malison kelime çok tanidik yalniz
Oo hizmetçi fentezisi diyosunGündüz gözüne elimde mutfak bezimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?