- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.141
Vallahi çok onayladım şempazemBir haftadır kasabı düşün bide
Yazık size kizzbugün evdeysen bı komplo kur bari acigi kapatin
Ahaha ayy cici gelse de görse su yazdıklarınıeminim kendide onaylar
Benim geyşayı bilim incelemeli
Tuvalette donumu indiricem dikildi yanımda bide üstünde üniforma, kendimi illegal birşey yapıyorum gibi hissettim sanki donumda eroin saklıyorum da yakalanıp faka basmışım gibi bir his
Gider misin diyorum gitmem bende bakıcam diyo
Kaç kişinin tuvalette bir polis donuna bakmaya çalışmıştır ki. Allahım nasip etme
Nokta atışı yaparunHiç bilmiyorum aşktan ince hastalığa tutulmazsak iyidir
Nasılsın mirandam?
Koptum
Gerçekten aynen böyle olur muhtemelen
Bize bizden daha çok benzedi örneğin malim
Yaparum tabi
Tuvalette donumu indiricem dikildi yanımda bide üstünde üniforma, kendimi illegal birşey yapıyorum gibi hissettim sanki donumda eroin saklıyorum da yakalanıp faka basmışım gibi bir his
Kaç kişinin tuvalette bir polis donuna bakmaya çalışmıştır ki. Allahım nasip etme
Büşom bu akıntı nereden baksan 1 haftayı biraz geçiktir var. Yani bir hesaplama yaparsam ovulasyondan sonra 7. Ya da 8. günde başladı. Önceleri az az geliyordu. Giderek çoğaldı. Şeffaf ve sarı iki türlü akıntı aynı anda geliyor. Yürüyorsam çok geliyor. Altıma kaçırmışım gibi sırılsıklam oluyor resmen. Hergün çamaşır değiştiriyorum.
Normalde yaşamazdım böyle birşey. Enfeksiyon mudur diyorum ama ovulasyondan önce testlere gittiğimde doktor enfeksiyon yok demişti.
Gelen akıntı kokulu değil, idrarda yanma yok. Ama yine de enfeksiyon ihtimalini göz önünde bulunduruyorum.
Bide adetten 1 hafta önce kahverengi akıntım başlardı. O da başlamadı.
Hiç bilmiyorum aşktan ince hastalığa tutulmazsak iyidir
Nasılsın mirandam?
Koptum
Yaparum tabi
Büşom bu akıntı nereden baksan 1 haftayı biraz geçiktir var. Yani bir hesaplama yaparsam ovulasyondan sonra 7. Ya da 8. günde başladı. Önceleri az az geliyordu. Giderek çoğaldı. Şeffaf ve sarı iki türlü akıntı aynı anda geliyor. Yürüyorsam çok geliyor. Altıma kaçırmışım gibi sırılsıklam oluyor resmen. Hergün çamaşır değiştiriyorum.
Normalde yaşamazdım böyle birşey. Enfeksiyon mudur diyorum ama ovulasyondan önce testlere gittiğimde doktor enfeksiyon yok demişti.
Gelen akıntı kokulu değil, idrarda yanma yok. Ama yine de enfeksiyon ihtimalini göz önünde bulunduruyorum.
2.5 saattir iş yapicam diye debeleniyorum
Oturdum kaldım kilodumun izi çıkmış artık v şeklindegidiomm bennn
Ayy iki hafta ne cookkGenlerinde yok anacım ben napim sülalecek böyleler nerde ekşın orda kaçışiki hafta olcak şeetmeyeli
Bulmaya çalışayım tekrar. Atarım bulursam.Amecey Bi yerim şişer onu göremezsem
Hmmmmmmm ne gibi, anlatmak ister misinBugün son akşamcı günüm,yarın sabahçıyım halim kalırsa hain planlarım var
Ben bile hangisine şaşıracağımı şaşırdım, siz napasınızB Brunello Cicinelli eşinin seni check etmek için kiloduna bakışı, annenin sen hamile misin ki demesi hangi birine şaşıracağımı şaşırdım. Kız brom yarın büyük harflerlen yaz büyüklen yaz
Romantizmin doruklarında yaşıyo karıHiç bilmiyorum aşktan ince hastalığa tutulmazsak iyidir
Nasılsın mirandam?
Koptum
Yaparum tabi
Bulmaya çalışayım tekrar. Atarım bulursam.
Ayaklarım çok sık karıncalanmaya başladıneden acaba
Ya nolucudu hıı ya nolucuduuGocadın hala fanfin peşindesin
Yap bize ordan ortaya karışıkHmmmmmmm ne gibi, anlatmak ister misin
Ben bile hangisine şaşıracağımı şaşırdım, siz napasınız
Yarına daha çok saat var ya napsam da bugün geçse vallahi çatlıcam
V? Ne canımcımSende mi v ?
Demaaaasarı akıntı gebelik belirtisi Cicim ya ben çok okuyorum forumda konuları enfeksiyon yoksa genelde gebelik çıkıyor sonucu, hayırlısı olsun bakalım yarın öğrencez çok heyecanlıyımmmmm
Hahahh bilim mi incelemeliBenim geyşayı bilim incelemeli
Arada geleceği soralım maliye bakalım daha neler görecez
Demaaaa
Cidden umudumu sürekli deniz seviyesine indirdim.
Ne zaman bir umutlansam kendime ayar verdim kendi kendimin umudumu kırdım
O yüzden 0 umutla yapacağım testi.
Tek kafamı kurcalayan negatif çıkarsa geyşamın yaşayacağı hüzün
Ben direkt kuaföre koşarım boyam geldi onu yaptırırım fırsattan istifadeama geyşamı kestiremiyorum tepkisini. Çok inanıyor. Kendi umudumu kırdığım gibi onunkini kırmayı çok denedim ama beceremedim
Ağğpğğğbi valla donumda eroin yok peşimi bırak diyesim gelmedi değilRomantizmin doruklarında yaşıyo karı
Asayiş berkemal da dedin mi çiçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?