- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.301
ben de iyiyim kuzum aklım sende kaldıiyi misin durumları toparlayabildin mi
valla her kimse deve kini varmis hatunda
Yaa ne güzel yapmışsınIyi sayılır kuzum, çok şükür
Ilk maaşımı aldım kuzuma güzel güzel ciciler aldım cuma günü ❤❤
Dün de kaynanamlarla yemeğe gittik, ise başlayınca götürmek aklımdaydı öyle güzel oldu yani
Çok yoruldum bu hafta. Gerginlik aynen devam, borçların bir kısmını halletti eşim
Sonrasına da bakicaz artık
Tosia cim ban mi yemiştin? Kaçırıyorum burdaki sohbeti ama inşaallah bebekler bir çıksın eskisi gibi gelirm
4 gün sonra ban da bir acayip olmuş
Bitmiştir de haydi şey etmiyim. Eline sağlık
I inessa armand bayağı yoksun diyordum iyi oldu geldiğin
Yaa ne güzel yapmışsın
Çırak ta son düzlüğe geldim. Kaplumbağa gibi ilerliyorum minnoşlarım sağolsunlar. Sen naptın , bitirdin miTek içen ben olunca
Ben de dedim demin bi taneŞok oldum valla banı görünce, acaba dedim o gün eşime baya gerizekali filan dedim ya o yüzden mi banladilar beni dedim
Yaaa hosgeldiiiin☺☺☺
Ben de dedim demin bi tane ☺ ondan gidiliyor muydu ya
İnşaallah samdanim.Duam hayırlı en kısa zamda sağlıkla çıkmak hastaneden bebeklerle. İnşaallah kalmam gerekmez.
Bira mayası ve süt çayına bakacağım canım.
Dallamanın birineSen kime dedingidilmiyor demek ki ya da belli olmaz, haftaya biri şikayet eder ondan da ban yerim
İnşaallah samdanim.Duam hayırlı en kısa zamda sağlıkla çıkmak hastaneden bebeklerle. İnşaallah kalmam gerekmez.
Bira mayası ve süt çayına bakacağım canım.
Dallamanın birine ☺ nasıl bir nefret bu
Bir hafta önceki yorum neden şikayet edilir ki
Kürk Mantolu Madonna ya devam bende, Tess den sonra sıkıcı geldi, aksiyon yok yaÇırak ta son düzlüğe geldim. Kaplumbağa gibi ilerliyorum minnoşlarım sağolsunlar. Sen naptın , bitirdin mi
Iyi sayılır kuzum, çok şükür
Ilk maaşımı aldım kuzuma güzel güzel ciciler aldım cuma günü ❤❤
Dün de kaynanamlarla yemeğe gittik, ise başlayınca götürmek aklımdaydı öyle güzel oldu yani
Çok yoruldum bu hafta. Gerginlik aynen devam, borçların bir kısmını halletti eşim
Sonrasına da bakicaz artık
Tess candır heyecandır 14 tane var elimde bitince devam tüketene kadar.sevdiğim birşeyi suyunu çıkarana kadar bırakmamKürk Mantolu Madonna ya devam bende, Tess den sonra sıkıcı geldi, aksiyon yok ya
yaaaaen çok kızına yaptığın alışverişe sevindim tosiam kendim de alamamıştım hiç. alinca değişik bi mutluluk kaplamıştı içimi:)
yemeğe götürmen de çok güzel olmuşşimdi bitti mi tüm borçların kuzum kurtuldun mu sicile işlemesinden falan
yaaaaen çok kızına yaptığın alışverişe sevindim tosiam kendim de alamamıştım hiç. alinca değişik bi mutluluk kaplamıştı içimi:)
yemeğe götürmen de çok güzel olmuşşimdi bitti mi tüm borçların kuzum kurtuldun mu sicile işlemesinden falan
Ben mecburen e kitap dan okuyorum, okuduğum uygulama da ikiz bedenler yok, başka uygulamaları da sevemedim kaldı o yüzdenTess candır heyecandır 14 tane var elimde bitince devam tüketene kadar.sevdiğim birşeyi suyunu çıkarana kadar bırakmam
Neyleyim aksiyonsuz kitabı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?