Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de iyiyim kuzum aklım sende kaldı iyi misin durumları toparlayabildin mi

valla her kimse deve kini varmis hatunda

Iyi sayılır kuzum, çok şükür
Ilk maaşımı aldım kuzuma güzel güzel ciciler aldım cuma günü
Dün de kaynanamlarla yemeğe gittik, ise başlayınca götürmek aklımdaydı öyle güzel oldu yani
Çok yoruldum bu hafta. Gerginlik aynen devam, borçların bir kısmını halletti eşim
Sonrasına da bakicaz artık

Yaa ne güzel yapmışsın

Tosia cim ban mi yemiştin? Kaçırıyorum burdaki sohbeti ama inşaallah bebekler bir çıksın eskisi gibi gelirm
4 gün sonra ban da bir acayip olmuş

Evet canım benim ban yedim ama döndüm, sen nasıl oldun? Okudum hep sütü dert etmişsin düzelecek inşallah zamanla ❤

Bitmiştir de haydi şey etmiyim. Eline sağlık
I inessa armand bayağı yoksun diyordum iyi oldu geldiğin

Şok oldum valla banı görünce, acaba dedim o gün eşime baya gerizekali filan dedim ya o yüzden mi banladilar beni dedim

Yaa ne güzel yapmışsın

Evet canım ya çok hoşlarına gitti, kaynanam zaten hep evde çocukla dışarı da çıkamıyor o yüzden iyi geldi hepimize :)
Hep babam götürüyor bu sefer benden dedim

İnşaallah samdanim. Duam hayırlı en kısa zamda sağlıkla çıkmak hastaneden bebeklerle. İnşaallah kalmam gerekmez.
Bira mayası ve süt çayına bakacağım canım.

amin canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah

İnşaallah samdanim. Duam hayırlı en kısa zamda sağlıkla çıkmak hastaneden bebeklerle. İnşaallah kalmam gerekmez.
Bira mayası ve süt çayına bakacağım canım.

Sütünü arttırmak istiyorsan bolll bol yeşillik ye kuzum, yeşil salata yap.
Yeşil soğan da çok iyi geliyordu bana, patates salatası yapıp yiyordum o gün sütüm acayip çok oluyordu :)

Dallamanın birine ☺ nasıl bir nefret bu
Bir hafta önceki yorum neden şikayet edilir ki

Ay ne bileyim konu kapandı gitti banlananlar banlandı o gün, 4 gün sonra banlanabilirsiniz uygunsuz mesajınızı gördük diye mesaj atıp banlamislar :))

Çırak ta son düzlüğe geldim. Kaplumbağa gibi ilerliyorum minnoşlarım sağolsunlar. Sen naptın , bitirdin mi
Kürk Mantolu Madonna ya devam bende, Tess den sonra sıkıcı geldi, aksiyon yok ya

yaaaa en çok kızına yaptığın alışverişe sevindim tosiam kendim de alamamıştım hiç. alinca değişik bi mutluluk kaplamıştı içimi:)

yemeğe götürmen de çok güzel olmuş şimdi bitti mi tüm borçların kuzum kurtuldun mu sicile işlemesinden falan

Yok tatlım daha yarısı bile değil biten, bilezikler ortada yok hala, muhtemelen de gelmeyecek. Babamdan almayı da ben kabul etmedim. Eşim 6000 lira avans almis is yerinden parça parça ödeyecekmiş onu yatırdık. Gerisini de yapılandırıp aydan aya öderim artık yapacak birşey yok.
Babama ödettirmek istemedim yani bunlar tamamen benim bekarken, evlenmeden önce çektiğim kredinin borçları, gerçi bu hale gelmesine eşim sebep oldu ama olsun daha fazla babasının bedel ödemesini istemedim

Bu arada gerçekten o kadar mutlu oldum ki kendim severek, beğenip istediğim şeyi alınca

Tess candır heyecandır 14 tane var elimde bitince devam tüketene kadar.sevdiğim birşeyi suyunu çıkarana kadar bırakmam
Neyleyim aksiyonsuz kitabı ☺
Ben mecburen e kitap dan okuyorum, okuduğum uygulama da ikiz bedenler yok, başka uygulamaları da sevemedim kaldı o yüzden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…