- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.321
Bu neeee
Ben mecburen e kitap dan okuyorum, okuduğum uygulama da ikiz bedenler yok, başka uygulamaları da sevemedim kaldı o yüzden
O zaman sen bul isim söyle devam ederiz. I inessa armand senin elinde ne var broBen mecburen e kitap dan okuyorum, okuduğum uygulama da ikiz bedenler yok, başka uygulamaları da sevemedim kaldı o yüzden
O zaman sen bul isim söyle devam ederiz. I inessa armand senin elinde ne var bro
Bak bonus bi sevdirir bi uyuzlandırırYaaa işte bunu diyordum, resmen bana ezik büzük demiş. Bir de hasretten ne dediğimi bilmiyordum diyo
Canım telefonum çok ısınıyor, uygulama çok olunca, indirdim denedim dediğin gibiCanım epub olarak indirip lithium uygulamasını kurup okuyabilirsin, benim okuduğum ilk e kitap ikiz bedenlerdi :)
Canım telefonum çok ısınıyor, uygulama çok olunca, indirdim denedim dediğin gibi
Bak bonus bi sevdirir bi uyuzlandırır
Ortasının da tadı yok (çözemedim onu daha)
Tay tüyü de olabilir bilmiyorumŞeytan tüyü var şeytan :))
Deniyim canım yine tamamLithium çok ufak bir uygulama, sarjimi bile bitirmiyor benim. Readera da çok güzel, çok basit uygulamalar. Epub formatında inen kitaplar da çok düşük boyutlu ❤
Yok tatlım daha yarısı bile değil biten, bilezikler ortada yok hala, muhtemelen de gelmeyecek. Babamdan almayı da ben kabul etmedim. Eşim 6000 lira avans almis is yerinden parça parça ödeyecekmiş onu yatırdık. Gerisini de yapılandırıp aydan aya öderim artık yapacak birşey yok.
Babama ödettirmek istemedim yani bunlar tamamen benim bekarken, evlenmeden önce çektiğim kredinin borçları, gerçi bu hale gelmesine eşim sebep oldu ama olsun daha fazla babasının bedel ödemesini istemedim
Tay tüyü de olabilir bilmiyorum
Allah razı olsun canım benimherkes senin gibi düşünmez yapilandirabiliyo musun peki. az da olsa yatirmissin önemli olan o.
o para da babamin alacağına dönecek desene. babam icraya verdi 11 sene sonra aldı alacağını150 bin TL alacağı vardi 11 sene sonra 40 küsur bin tl olarak aldı. borçlu olan adama da üst mahkemeye taşımasın diye 10 bin mi ne verdi bide yoksa bı sene daha uzayacakti parayi almasi lanet olsun dedi verdi babam da eşin gibi fazla iyi niyetli yüksek ihtimalle de akrep burcu yaşlılığı iyi oluyo onların. gençliğini cekmek zor biraz
Tahini yemedim hemen yiyeyim. bulgur dereotu yiyorum humana ya yarın bakacağım eczaneden inşaallah canımHumana mutlaka iç canım, ayrıca tahin, tahin helvası, dereotu, bulgur, incir boool su, süt yapıyor
Evet yaa bı iyi çıkıyor bı az çıkıyor. Sanırım ruh halime göre değişiyorEvet canım benim ban yedim ama döndüm, sen nasıl oldun? Okudum hep sütü dert etmişsin düzelecek inşallah zamanla ❤
Alınacaklar listesine yeşil soğan da eklenmiştirSütünü arttırmak istiyorsan bolll bol yeşillik ye kuzum, yeşil salata yap.
Yeşil soğan da çok iyi geliyordu bana, patates salatası yapıp yiyordum o gün sütüm acayip çok oluyordu :)
Amannn şımarmasın ama ben de severim keretayııOlur olur inanırım, değişik bir tür kendisi
Bana ezik büzük demesine rağmen hala sevdiğim biri olması da bunun kanıtı
Evet yaa bı iyi çıkıyor bı az çıkıyor. Sanırım ruh halime göre değişiyor
İnşaallah canım. Geceleri ayrı bir efkar düşüyor içime. Geçecek diyorum Rabbim büyükKuzum süt öyle hemen gitmez korkma, ben annemi kaybedince gidecek diye çok korkmuştum ama gitmedi sütüm. Haber alır almaz kaynanam kızımı göğsüme tutmuştu belki de o sayede gitmedi bilmiyorum ama. Su tüket bol bol yeşillik ye, her türlü yeter yavrularına korkma ❤
Ya Allah ta seni güldürsün emi madonnamBenim geyşayı bilim incelemeli
Tuvalette donumu indiricem dikildi yanımda bide üstünde üniforma, kendimi illegal birşey yapıyorum gibi hissettim sanki donumda eroin saklıyorum da yakalanıp faka basmışım gibi bir his
Gider misin diyorum gitmem bende bakıcam diyo
Kaç kişinin tuvalette bir polis donuna bakmaya çalışmıştır ki. Allahım nasip etme
Yok ya. Şair özlemekte sevgiye dahil der ama ben özlem sevmedimÇok hoş buldum canımmm arada özlemek iyi geliyor dimi
Canım gaz yapabilir dikkat et. Olmazsa rezene çayı iç.Alınacaklar listesine yeşil soğan da eklenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?