Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben mecburen e kitap dan okuyorum, okuduğum uygulama da ikiz bedenler yok, başka uygulamaları da sevemedim kaldı o yüzden

Canım epub olarak indirip lithium uygulamasını kurup okuyabilirsin, benim okuduğum ilk e kitap ikiz bedenlerdi :)

Canım epub olarak indirip lithium uygulamasını kurup okuyabilirsin, benim okuduğum ilk e kitap ikiz bedenlerdi :)
Canım telefonum çok ısınıyor, uygulama çok olunca, indirdim denedim dediğin gibi

Canım telefonum çok ısınıyor, uygulama çok olunca, indirdim denedim dediğin gibi

Lithium çok ufak bir uygulama, sarjimi bile bitirmiyor benim. Readera da çok güzel, çok basit uygulamalar. Epub formatında inen kitaplar da çok düşük boyutlu

Allah razı olsun canım benim herkes senin gibi düşünmez yapilandirabiliyo musun peki. az da olsa yatirmissin önemli olan o.

o para da babamin alacağına dönecek desene. babam icraya verdi 11 sene sonra aldı alacağını 150 bin TL alacağı vardi 11 sene sonra 40 küsur bin tl olarak aldı. borçlu olan adama da üst mahkemeye taşımasın diye 10 bin mi ne verdi bide yoksa bı sene daha uzayacakti parayi almasi lanet olsun dedi verdi babam da eşin gibi fazla iyi niyetli yüksek ihtimalle de akrep burcu yaşlılığı iyi oluyo onların. gençliğini cekmek zor biraz

Ben vazgeçtim valla kuzum bilezikten bilmem neyden, borcumu ödeyeyim kimseye muhtaç olmayayım yeter bana.
Artık gözümde yok ne evlilik ne aile ne yuva ne yalan söyleyeyim, kızım biraz daha büyüsün de bakarım artık duruma. Sindiremediğim yorulduğum bunaldığım çok şey var. Onun da haline üzülüyorum ama artık içimde ölmüş birseyler galiba.

Sütünü arttırmak istiyorsan bolll bol yeşillik ye kuzum, yeşil salata yap.
Yeşil soğan da çok iyi geliyordu bana, patates salatası yapıp yiyordum o gün sütüm acayip çok oluyordu :)
Alınacaklar listesine yeşil soğan da eklenmiştir

Evet yaa bı iyi çıkıyor bı az çıkıyor. Sanırım ruh halime göre değişiyor

Kuzum süt öyle hemen gitmez korkma, ben annemi kaybedince gidecek diye çok korkmuştum ama gitmedi sütüm. Haber alır almaz kaynanam kızımı göğsüme tutmuştu belki de o sayede gitmedi bilmiyorum ama. Su tüket bol bol yeşillik ye, her türlü yeter yavrularına korkma

İnşaallah canım. Geceleri ayrı bir efkar düşüyor içime. Geçecek diyorum Rabbim büyük

Ya Allah ta seni güldürsün emi madonnam kızım bile merak edip geldi anne neye gülüyorsun bende bakayım diye
Çok hoş buldum canımmm arada özlemek iyi geliyor dimi
Yok ya. Şair özlemekte sevgiye dahil der ama ben özlem sevmedim
Alınacaklar listesine yeşil soğan da eklenmiştir
Canım gaz yapabilir dikkat et. Olmazsa rezene çayı iç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…