- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.501
Bence öyle, bak bu gebelik var mı yok mu ha test oldu olacak derken ikinizde gerginsiniz. Ama ben seni biraz daha fevri grdüm. Lütfen biraz sakinleş brom. Zarar veriyorsunuz, inan ki bence durum bundan ibaret. Ben burda 'aaa geyşa yanlış yapmış, çok haksız' diyecek bir durum göremiyorum.Diyosun
Katil olmamam için mi söylüyorsun tüm bunları
Gerçekten yanlış mı düşünüyorum, bence öyleponcikvegece sonuna kadar haklı olduğu için söylüyor cici kız
Tabiki geyşa
Öncelikle şunu söylemem lazım bizim telefonlar hep ortadadır. O benimkini kendiki gibi kullanır, ben onunkini. Zaten sosyal medya hesaplarımız da ortak.
Birkaç gündürByNkoaLa ile wp da gebelik testi ve şayet pozitifse yapacağım sürprize dair planlama yapıyoruz. Geyşa da son birkaç aydır telefonumu eline hiç almadığı için ben bu msjları silmedim. Aklıma bile gelmedi açıkçası.
Dün misafirlikten geldik. Telefonu yatağa attım üstümü değiştiriyordum. Bir baktım telefonum elinde, almaz almaz alacağı tutmuş. Kendikinin şarjı bitmiş İnstagrama bakacakmış.
Bende bir hışımla çektim elinden. Şaşırıp kaldı. Neden yaptın bunu dedi. İstemiyorum bakmanı dedim. Parladı, celallendi ve beni şoka sokan şu ki resmen sorguladı. Bir bildiği vardır demedi. Resmen altında birşeyler aradı. Benim de ağrıma gitti ağlamaya başladım. Ben 8 yıldır senin güvenini kıracak ne yaptım diye ufak çaplı bir sinir krizi geçirmiş olabilirim.
Sonra pişman oldu ben sana öyle birşey ima etmedim sadece aramızda böyle şeyler olmasını istemiyorum sen benden telefonunu saklamazdın falan dedi.
Yarın test yapıp pozitifse süpriz yapacaktım diyip vicdan azabı çektirmemek için kendimi zor tuttum.
Tutmasına tuttum da heves meves kalmadı.
@BUSR4
@Negohatun
Gerçekten yanlış mı düşünüyorum, bence öyle
Yok bonusum ben yanlış anlamadımSonuna kadar haklı olan sensin beeeohoooo herkes hamile herkes yanlış anlıyo
Yok bonusum ben yanlış anlamadım
Benle aynı düşüncede misin diye, tastik bekliyorum suanhahahaa
Şimdi şöyle oluyorurYav o test neden hala evde temin edilmiş değil? Sen gebelik düşünüyosun evde olacak artık.
Anan senin anan anlıyorum
Sirf sana bakmaya uyanip geldim cicim yaPatilim benim için gelen ayacıklarına kurban ♥
geyşa ile yedik birbirimizi dün gece.
Testlik havam yok zaten negatif çıksa da adamı parça pinçik etsem diye düşünür oldum.
Annem bende, öğlen gidecek. Bende çıkıp test alacağım daha.
Öğle yaptığım zaman sonucu toplu etiketle paylaşırım.
@_Gulnihalkuzum ya burnumu sokmak gibi olmasin da rezene bebeklere iyi gelmiyo diye biliyorum. istersen rezene içme şimdilik. yani son zamanlarda araştırma yapmışlar. bebekler için uygun değilmiş anneler içmese iyi olur diye bişey vardı.
bı cezveye büyük bi su bardağı süt koy. içine üç dört tane kuru inciri küp küp doğrayıp at. kaynat beş dk ocakta. sonra tanelerini yiyip sütü iç. acayip güzel süt yapmıştı bende.
ben yatmadan önce yapiyodum gece sütüm olsun diye. humananin çayını e bebekten falan da alabilirsin. çocuk mağazalarında oluyo genelde. joker e bebek civil falan.
Günaydın canımB Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
@BUSR4
@Kendinisevenbirii
@HayatSevinceGuzeell
C Cay6
@Limonsuzzcay
@Amecey
Bonus
C Calcifer
@_Gulnihal_
Günaydınnnn minnoşş kızlarrrr
Napıyorsunuzzzz
Brommm canımmmmvallahi daha işe gitmedim hatta bugün öğlen gideceğim.
Ama sırf şu testi yapmışsındır diye senin için girdim
İdrar torbam ağzına kadar dolu diliyorum, batladı batlıcak diyorum güldürüyorsun
Anam evde test yapamıyorum
Şimdi şöyle oluyorur
Ben leyla kafayla dün test almaya tee şehrin merkezine gittim. (yakınımdaki tek eczane karşı sitenin içinde ve site devasa büyüklükte olduğu için yürünmez, toplu taşıma yok oraya, sadece özel araçla gidebiliyorsun oraya ya da taksiyle. Bende taksi parası vermemek için otobüsle merkeze gideyim dedim)
Tabi giderken günlerden pazar olduğu konusunda kimse beni uyarmadı
Yarım saat yol gidip kitli eczane kapısında mal gibin, gözüne fener tutulmuş tavşan gibin kaldım.
Neyse bir nöbetçi eczaneye gittim. Orda da çubuk testten vardı gebelik topiklerinden aşinayım, anlamıyorum ben onun sonucunu. Almadım.
Bugüne kaldı.
Site içindekine taksi ile gidip alıp gelicem.
İdrar torbam ağzına kadar dolu diliyorum, batladı batlıcak diyorum güldürüyorsun
Hamilelik hormonları benceSanada gunaydin minnos gebissimponcikvegece geysayla ilgili dedklerjne katldim cici bos yere kendinjzi geriyosunuz kuzum ya yapmayin Allah askina
Bence öyle, bak bu gebelik var mı yok mu ha test oldu olacak derken ikinizde gerginsiniz. Ama ben seni biraz daha fevri grdüm. Lütfen biraz sakinleş brom. Zarar veriyorsunuz, inan ki bence durum bundan ibaret. Ben burda 'aaa geyşa yanlış yapmış, çok haksız' diyecek bir durum göremiyorum.
Hem adam nerden bilebilir ? sürpriz falan? ada zaten aylardır bekliyor bunu yok doğum sigortası bilmem ne derken 5-6 ay beklemiş e şimdide 20 gündür bekliyor.
Adam bilemez ki sen ona sürpriz yapacak mısn, yapmacak mısın.
SOnuçta planlanan bir gebelik.
Kalbi ile mantığı arasında köprü oluşturamamış, hepsi bu. Net :)
sen süprizinin bozulma telaşı ile elinden aldın telefonu belkide geysan sadece instaya girip çıkacaktı. o hareketine anlam veremezken sen konuyu bildiğin için daha çok celallendin tabiiahh ahh eften püften şeylerle atışıyosunuz bence seni bu hamilelik olayı duygusal duygularını daha ağır baskın hale getirdi hep ondan
Belki de öyledirSonuna kadar haklı olan sensin beeeohoooo herkes hamile herkes yanlış anlıyo
Canim sen yap gitsin cisi mecbur 2 tane test.al varsa bu halde de sabah idrari olmasa bile cikar cnku regl gunune dek bekledin . Olmadi sabah ilk idrarla bi tane dha yaparsinŞu halde bile güldürdün
Anam bende. Güya sabah gidecekti. Bende onla çıkıp testimi alıp gelip yapacaktım.
Öğle gitmeye karar verdi. Bende olmaz sabah git diyemiyorum
Tutuyorum çişimi. Çiş torbam patlıcak daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum.
Patlamış idrar torbamın ameliyatı cemiyeti davetiyesini yakında paylaşırım.
Yaneeee
Emin ol öyle :)Belki de öyledir
Dün olayın üstüne ağlama krizine girdim.
Yok sen ya gerçekten hamilesin ya da reglin geliyor diyor
Dedim 3.bir ihtimal yokki, IQ'nu kimden aldın.
Belki de öyledir
Dün olayın üstüne ağlama krizine girdim.
Yok sen ya gerçekten hamilesin ya da reglin geliyor diyor
Dedim 3.bir ihtimal yokki, IQ'nu kimden aldın.
sen anlamasan bz anlardık kızalsaydın töbe töbe
Son günlerde en en favorim ya böyle kibar anan diyen daha olamaz.
öğlen yapcaksan işe artık tutulmaz o
Sanada gunaydin minnos gebissimponcikvegece geysayla ilgili dedklerjne katldim cici bos yere kendinjzi geriyosunuz kuzum ya yapmayin Allah askina
Pepapp'a göre regl günündeyim, flo uygulamasına göre regl e 1 gün var, sat ı ele alırsam 3 gün var.Canim sen yap gitsin cisi mecbur 2 tane test.al varsa bu halde de sabah idrari olmasa bile cikar cnku regl gunune dek bekledin . Olmadi sabah ilk idrarla bi tane dha yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?