Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyosun
Katil olmamam için mi söylüyorsun tüm bunları
Bence öyle, bak bu gebelik var mı yok mu ha test oldu olacak derken ikinizde gerginsiniz. Ama ben seni biraz daha fevri grdüm. Lütfen biraz sakinleş brom. Zarar veriyorsunuz, inan ki bence durum bundan ibaret. Ben burda 'aaa geyşa yanlış yapmış, çok haksız' diyecek bir durum göremiyorum.
Hem adam nerden bilebilir ? sürpriz falan? ada zaten aylardır bekliyor bunu yok doğum sigortası bilmem ne derken 5-6 ay beklemiş e şimdide 20 gündür bekliyor.
Adam bilemez ki sen ona sürpriz yapacak mısn, yapmacak mısın.
SOnuçta planlanan bir gebelik.
Kalbi ile mantığı arasında köprü oluşturamamış, hepsi bu. Net :)

sen süprizinin bozulma telaşı ile elinden aldın telefonu belkide geysan sadece instaya girip çıkacaktı. o hareketine anlam veremezken sen konuyu bildiğin için daha çok celallendin tabii ahh ahh eften püften şeylerle atışıyosunuz bence seni bu hamilelik olayı duygusal duygularını daha ağır baskın hale getirdi hep ondan

Yav o test neden hala evde temin edilmiş değil? Sen gebelik düşünüyosun evde olacak artık.
Anan senin anan anlıyorum
Şimdi şöyle oluyorur
Ben leyla kafayla dün test almaya tee şehrin merkezine gittim. (yakınımdaki tek eczane karşı sitenin içinde ve site devasa büyüklükte olduğu için yürünmez, toplu taşıma yok oraya, sadece özel araçla gidebiliyorsun oraya ya da taksiyle. Bende taksi parası vermemek için otobüsle merkeze gideyim dedim)
Tabi giderken günlerden pazar olduğu konusunda kimse beni uyarmadı
Yarım saat yol gidip kitli eczane kapısında mal gibin, gözüne fener tutulmuş tavşan gibin kaldım.
Neyse bir nöbetçi eczaneye gittim. Orda da çubuk testten vardı gebelik topiklerinden aşinayım, anlamıyorum ben onun sonucunu. Almadım.
Bugüne kaldı.
Site içindekine taksi ile gidip alıp gelicem.

Sirf sana bakmaya uyanip geldim cicim ya
Hayirlisi insallah bakalim

@_Gulnihal Günaydın canım
Bende mesai başladı

sen anlamasan bz anlardık kız alsaydın töbe töbe

Sonuna kadar haklı olan sensin beee ohoooo herkes hamile herkes yanlış anlıyo
Belki de öyledir
Dün olayın üstüne ağlama krizine girdim.
Yok sen ya gerçekten hamilesin ya da reglin geliyor diyor
Dedim 3.bir ihtimal yokki, IQ'nu kimden aldın.

Canim sen yap gitsin cisi mecbur 2 tane test.al varsa bu halde de sabah idrari olmasa bile cikar cnku regl gunune dek bekledin . Olmadi sabah ilk idrarla bi tane dha yaparsin

Belki de öyledir
Emin ol öyle :)
Aksi olsa gene çekinmeden patır patır söylerdim :)
Birazcıkkk, azıcıkkk, minnacıkkkk alınganlık yapmışsın :) ama yapma.
Eşin senin onu ne kadar sevdiğini biliyor
Onun da seni ne denli sevdiği ortada. Asla sana bir şey ima etmek istemediğini, seni sorgulamadığını en azından bunu isteyerek yapmadığını söyleyebilirim.
Bir anda öyle bir tepki kim görse, aynısını yapar :)

Azıcıkk sakin oll, hem gebe iken ne kadar sinirli olursan bebeğe de yansır derler, bak ben pammık ( ByNkoaLa ) gibiyim

Belki de öyledir

haha iyi demişsin
kasıklarında adette olmayan ince iğne batmaları yada yumurtaların çatlıyor gibi hislerin var mı ilk kez hissettiğin

sen anlamasan bz anlardık kız alsaydın töbe töbe
Son günlerde en en favorim ya böyle kibar anan diyen daha olamaz.
öğlen yapcaksan işe artık tutulmaz o
Sanada gunaydin minnos gebissim poncikvegece geysayla ilgili dedklerjne katldim cici bos yere kendinjzi geriyosunuz kuzum ya yapmayin Allah askina
Canim sen yap gitsin cisi mecbur 2 tane test.al varsa bu halde de sabah idrari olmasa bile cikar cnku regl gunune dek bekledin . Olmadi sabah ilk idrarla bi tane dha yaparsin
Pepapp'a göre regl günündeyim, flo uygulamasına göre regl e 1 gün var, sat ı ele alırsam 3 gün var.
Olmaz ben bu çişi tuttum bırakmam.
Çiş giderse iş biter.
Çiş benim hayat benim.
Direnicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…