Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

çok geçmiş olsun pembisim Allah beterinden saklasin. nasil gidiyo hazırliklar tamam mi herşey

Ohh ne iyi yapmışsınız canım miss valla hafta sonunu güzel değerlendirmişsiniz hep pozitif canım arkadaşım benim enerjin buraya kdr geldi

geriden geldiğim için aha kaçırdim diye diye okuyodum neyseki annen varmış :)

Allah rüyalarını da hayra cikarsin cicim. ama kafana taktiğin için de görmüş olabilirsin o rüyaları Allah hayırlısını versin

bide ben iki buçuk üç haftalik ogrendim ama normal test yapmıştım. erken gebelik testi şart değil bence

Şuan herkesi burayı dikip hala testi yapamamış olmam gerçekten insanlık suçu
Yemin ederim anamdan dolayı yani. Kadına git diyemiyorum ki. O varken de yapmam test mest.
Bonusun da dediği gibi:
Zaten çocuk yapacağınız gece de anan sizdeydi ulan ne bu geysanin kaynanası dan çektiği be şimdide test yaptırtmıyor avrat

Bu arada bende bugün işe geç gidiyorum, neden ?
çünkü hastaneye gidicez, neden ? çünkü kocam bey dayanamadı
size söylemeyeyim demiştim dün hastanede kan aldırdık gene sonucu aldık çarşamba 600 lerde olan dün 3100e çıkmış. Bende gayri ihtyarı bir şekilde aa 3000 geçmiş karından görünür büyük ihtimal dedim.
Dilimi eşşek arısı sokaydıda demeyeydim
1 saat sonra doktora gidicez

İnsanlar akın akın geliyordu ama benim hala testim bile yoktu
Sadece anam vardı
Anam gitmeden yapmam duygu karmaşımı tek başıma göğüslemek istiyorum. Anamın olması beni daha çok strese sokar.
Çamaşır suyu var mı eski usul üstüne işiyorsun kabarirsa hamilesinn demeektir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…