- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.541
Cümleten Selamlar arkadaşlar
Uzun zaman sonra yeniden geldim.
Her yokluğumda halimi soran K Kendinisevenbirii ve girmesemde yinede her posta etiketleyen B Brunello Cicinelli çok teşekkür ederim.Gözümden kaçan mesaj veya etiket varsa affola canlarım.
Gelelim neden yoktuma....
Taşınalı 1 ayı geçti şuan. Gayet memnundum yeni evimden. Yalnız taşındığım hafta büyük bi trafik kazası atlattım tek başıma araç kullanırken. Hamdolsun ben ve bebeğim iyi.Ama uzun süre etkisinden çıkamadım. Çok kötüydü gerçekten. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bu sebebten yoktum aranızda işte.....
Sizler nasılsınız? Neler değişti çok merak ediyorum.
Sende de oldu mu PatilimAy brom sarı ve kokusuz ise hadi inşallaahhhh yaaaaa
Ohh ne iyi yapmışsınız canımK Kendinisevenbirii canımmmssınnnn
poğaça yanaklımmm
iyiyim bende şükür, Dün eşimle kahvaltıya gittik, sonra biraz gezdik sinema falan derken giremedim.
Bir ara baktım azıcık okuyup çıktım yazamadım ama :) Minnoşumla vakit geçirdik biraz
Kertenkelelerim günaydın
Malesef işler çok yolunda gitmiyor. Annem bendeydi bugün gidecekti. Ama bazı sebeplerden ötürü öğle gidecek. Bende o gitmeden testi yapamam. Yani gitmesini beklicem.
Sabah yaparım demiştim diye haber vermeye geldim. Merak etmeyin kertenkelelerim.
Öğleye kadar çişimi tutmaya çalışıcam ama başaramayabilirim
Tabi bide ben daha testi alamadım nöbetçi eczanede istediğim markadan yoktu. Bugün başka bir eczaneye bakıcam
Zaten içimde kötü bir hisle kalktım bugün. Kötü kötü rüyalar gördüm. Bir rüyamda reglim gelmişti, diğerlerinde de abuk sabuk şeyler. Yüreğim daralıyor nedense bugün.. Bir sıkıntı var içimde ama hayrolsun..
Testi yaparsam toplu etiket yaparım sonuca kuzularım.
Kuzular ben gidiyorum. Testimi alayım geleyim.
Oldu bromm, benim 2 gebeliğimde de adet gelmesine yakın yani ben adet gelicek sanıyorkenSende de oldu mu Patilim
Zaten çocuk yapacağınız gece de anan sizdeydi ulan ne bu geysanin kaynanası dan çektiği beŞuan herkesi burayı dikip hala testi yapamamış olmam gerçekten insanlık suçu
Yemin ederim anamdan dolayı yani. Kadına git diyemiyorum ki. O varken de yapmam test mest.
Bonusun da dediği gibi:
Yerimmm, yerimmmm, yerimmm kiiiiiiOhh ne iyi yapmışsınız canımmiss valla hafta sonunu güzel değerlendirmişsiniz hep pozitif canım arkadaşım benim enerjin buraya kdr geldi ❤
Sbh sbh aşk yaşıyozYerimmm, yerimmmm, yerimmm kiiiiii
yaaa seni yerimmmmm :)yavaş yavaş geliyorum kuzumgünaydın :) bugün neden öğlen gidiceksin işe:)
Bende çay koymaya gidiyom,öğlen gelirim
Bu etikette ben niye yokumB Brunello Cicinelli
@RosSsS
B BUSR4
K Kendinisevenbirii
@HayatSevinceGuzeell
@Cay6
@Limonsuzzcay
@Amecey
Bonus
@Calciferr
@_Gulnihal_
Günaydınnnn minnoşş kızlarrrr
Napıyorsunuzzzz
Brommm canımmmmvallahi daha işe gitmedim hatta bugün öğlen gideceğim.
Ama sırf şu testi yapmışsındır diye senin için girdim
Çamaşır suyu var mı eski usul üstüne işiyorsun kabarirsa hamilesinn demeektirİnsanlar akın akın geliyordu ama benim hala testim bile yoktu
Sadece anam vardı
Anam gitmeden yapmam duygu karmaşımı tek başıma göğüslemek istiyorum. Anamın olması beni daha çok strese sokar.
Diloşummmmmm,Bu etikette ben niye yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?