- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.741
Bu neee beynim yandı yeminlen bak sayfayi yazayım dedim nereye yazdım
Ahahha DiloşşBu neee beynim yandı yeminlen bak sayfayi yazayım dedim nereye yazdım
Uzun sürdü doğurana kadar değil tabi ama uzun işte. Bide vicdanım sızlıyodu ablam o kadar isterken ben olana ağlıyorum diye.
Hareketleri vs aynı güzellikleri yaşıyosun tabiki ama hiç gitmiyor o tedirginlik.
Anca doğurup biraz kendine gel üçününde karnını doyurup oturttuğunda yani başedebildiğini görüp onlara bakınca tamam diyosun artık 3 çocuklu anayım.
Bilmiyirm bnm içimde hep kötü bı his varUzun sürdü doğurana kadar değil tabi ama uzun işte. Bide vicdanım sızlıyodu ablam o kadar isterken ben olana ağlıyorum diye.
Hareketleri vs aynı güzellikleri yaşıyosun tabiki ama hiç gitmiyor o tedirginlik.
Anca doğurup biraz kendine gel üçününde karnını doyurup oturttuğunda yani başedebildiğini görüp onlara bakınca tamam diyosun artık 3 çocuklu anayım.
Bu neee beynim yandı yeminlen bak sayfayi yazayım dedim nereye yazdım
Bilmiyirm bnm içimde hep kötü bı his var
Sanki doğum anında bişey olacak ve iki çocuğum bensiz kalacak gbi hissediyorm çoğu zaman neden bilmiyorm ama hislerm hep bu yönde belki kendi kendime evhamlanip korkutuyirm
Biri beklerken öyle demek söylemek hissetmek sanki onun imkanını almışsın gbi hissetmek çok kotu bir duygu onu da yasadm
Allah korusun rosum hiç aklına öyle şeyler getirme. Düşünme. Güzel olcakBilmiyirm bnm içimde hep kötü bı his var
Sanki doğum anında bişey olacak ve iki çocuğum bensiz kalacak gbi hissediyorm çoğu zaman neden bilmiyorm ama hislerm hep bu yönde belki kendi kendime evhamlanip korkutuyirm
Biri beklerken öyle demek söylemek hissetmek sanki onun imkanını almışsın gbi hissetmek çok kotu bir duygu onu da yasadm
İns musmutlu mu olurum mutmutsuz.mi bilemiyorumAllah korusun kuzum sav aklından kötü düşünceleri
İnşallah sağ salim gelecek sende 3 çocuğunla birlikte Bonus gibi musmutlu olcaksınız
:) İns cnmAllah korusun rosum hiç aklına öyle şeyler getirme. Düşünme. Güzel olcak ❤
Kocandan mi korktun neden ağladınBen 3. de de sevinçten ağladım ama tek başıma, kocam duyunca da korkudan ağlamıştım
Bilmiyirm bnm içimde hep kötü bı his var
İns musmutlu mu olurum mutmutsuz.mi bilemiyorum
Sana doktor ne dedi çıktın mı hastaneden
O bir gaz değil bebek anliyor musun ? :d
Jajajsjsbdjsnsna
büyük ihtimal bende böyle olcam
Yaaaa çok sevindim kuzum gözünaydınRabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah hemen git bir doktora
B Brunello Cicinelli kız ne insanı bırakta zigot ve embriyo kısmını rahatça yaşasınhele kalbi atmaya başlasın
Sade bebek isteyenlere mi duaa
B Brunello Cicinelli nasıl bi heyecan yaptıysam alıntı bilem olmamış
Artık bir evde iki hamile olacak cicim sizde❤
Ayyy cnm,
Çok mutlu oldum . Gözlerim doldu.
Allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Tabi bana şu anda uzak bu hisler ( önce bi evleniyim) ama tüylerim diken diken oldu.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Canlarım benim, tebrik eden, güzel duada bulunan herkese çok teşekkür ederimB Brunello Cicinelli actim muzik dinliyorjm keyiflendm resmen yaaa smdi kahvaltimi yapabiliri
Aksama misafir icin yemek yapcam ama oyle rahat takliyorm ki amannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?