Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Allahım bağışlasın 3 ünü de kuzum

Bilmiyirm bnm içimde hep kötü bı his var
Sanki doğum anında bişey olacak ve iki çocuğum bensiz kalacak gbi hissediyorm çoğu zaman neden bilmiyorm ama hislerm hep bu yönde belki kendi kendime evhamlanip korkutuyirm

Biri beklerken öyle demek söylemek hissetmek sanki onun imkanını almışsın gbi hissetmek çok kotu bir duygu onu da yasadm

Allah korusun kuzum sav aklından kötü düşünceleri
İnşallah sağ salim gelecek sende 3 çocuğunla birlikte Bonus gibi musmutlu olcaksınız

Allah korusun rosum hiç aklına öyle şeyler getirme. Düşünme. Güzel olcak

Korkunda çok normal kuzum sana pembiş pembiş konuşamıycam zaten herşeyin farkında bir anasın bende dost olduğuma göre acıyı söylemem evladır

En çok 3.de korkuluyor herşeyden onu bil ve korkularını normal karşıla.
Ne yazıldıysa onu yaşayacaksın bak karnındakine yoktan var oldu girdi hayatına senin hesabının planının hiç bir anlamı olmadı.

Boşuna kendini kasma şimdiden tabiki zorlukları olucak ama allah bahtlarını güzel etsin inş birbirine hep destek 3 kardeş olucaklar ❤

O bir gaz değil bebek anliyor musun ? :d
Jajajsjsbdjsnsna
büyük ihtimal bende böyle olcam
Yaaaa çok sevindim kuzum gözünaydın Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah hemen git bir doktora
B Brunello Cicinelli kız ne insanı bırakta zigot ve embriyo kısmını rahatça yaşasın hele kalbi atmaya başlasın
Sade bebek isteyenlere mi duaa
B Brunello Cicinelli nasıl bi heyecan yaptıysam alıntı bilem olmamış

Artık bir evde iki hamile olacak cicim sizde
Ayyy cnm,
Çok mutlu oldum . Gözlerim doldu.

Allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Tabi bana şu anda uzak bu hisler ( önce bi evleniyim ) ama tüylerim diken diken oldu.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
B Brunello Cicinelli actim muzik dinliyorjm keyiflendm resmen yaaa smdi kahvaltimi yapabiliri
Aksama misafir icin yemek yapcam ama oyle rahat takliyorm ki amannnn
Canlarım benim, tebrik eden, güzel duada bulunan herkese çok teşekkür ederim
Yarın kana gideceğim geyşamla birlikte gitmek istiyorum kan için
Kanda da çıkarsa herkese 2 dua hakkı veriyorum, kişi başı 2 şer tane istediğiniz duayı edicem size bide herkese benden gazoz
Demin ablamı arayayım diye geyşam aramışım. Geyşamın sesini de eniştem sanmışım ya o da işletiyor beni Allahım yarabbim neyse sonra kapadım telefonu ben ablamı niye arıyorum ki dedim telefonda verilmez bu haber
Ayrıca annem de abuk sabuk tavırlarımdan anlayınca söyledim ona da, ben hissetmiştim diyo, dedim yeme beni dünden beri hamile değilsindir diye diye içimi karartan kimdi
Daha kahvaltı bile edemedim. Heyecandan hiçbirşey yiyesim gelmiyor.
Testin üstüne sadece 1 bardak soğuk su içebilidim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…