- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.801
Çok teşekkür ederim kedişim
Evet sanırım var öyle birşeyler Du bakalım
Ben zaten aney kertenkeleydim size kardeş yapıcam
Benim son adetim 21 ekim kuzularım
18 değil.
4 hafta mı oluyor yine?
Allahım şunu hesapladığıma inanamıyorum
Biri kesin atanmaktırBenim de 2 dileğim vardı peki Cicimm,
Annemden çok benle dertlesirama şimdi o kardeşin sana çok bağlıdır, annesi gibi hissetmiyo musun
Geleceksin ❤❤❤❤
Hemen sende doktora git, randevunu Zaten 21ine almıştın sanırım bromm ❤❤
Valla o hesaplama işlerini bende anlamıyorumultrasonda ölçüyor biçiyor son adet tarihimi soruyor takkk söylüyor
Mesela benim son adet tarihin Ekim 5-6 falandı ben daha büyüktür diye düşünmüştüm ama 5 çıktı
Daha dur hesaplamalar yeni basliyirÇok teşekkür ederim kedişim
Evet sanırım var öyle birşeyler Du bakalım
Ben zaten aney kertenkeleydim size kardeş yapıcam
Benim son adetim 21 ekim kuzularım
18 değil.
4 hafta mı oluyor yine?
Allahım şunu hesapladığıma inanamıyorum
Geleceksin ❤❤❤❤
Hemen sende doktora git, randevunu Zaten 21ine almıştın sanırım bromm ❤❤
Valla o hesaplama işlerini bende anlamıyorumultrasonda ölçüyor biçiyor son adet tarihimi soruyor takkk söylüyor
Mesela benim son adet tarihin Ekim 5-6 falandı ben daha büyüktür diye düşünmüştüm ama 5 çıktı
Maşallah Patilimivittt yaklaşık 4 haftalıksın o kadar çıkar rahat kuzumm
Ayy Allah razı olsun Rossu mehlikayı darlıyorum arada bana dua edin diye senide darlarım zaten gebe duası kabul oluyormuş diye
İnşallah kuzumm inşallah bende aralıkta eşime güzel haberler vermeyi istiyorummm
tabi kii hemde en üstlere koydumm listedee
iyi yani herşey normal o halde :)son reglında bir sonraki ay için olan yumurtanı vücut üretiyor ya kuzum
aslında o yumurtanın üretildiği tarihi çocuğun oluştuğu tarih olarak görüyorlar
sperm mperm olmadan temelini vücut atıyor yani
döllendiği günü değil yani o yüzden 5 ekimden 5 kasıma 4 hafta 18 kasımada 5 hafta 4 günlük falan oluyor
Öyle vallahi cicim atanmakBiri kesin atanmaktır
Diğeri ne ola ki
Annemden çok benle dertlesir
Beraber sinemaya gideriz gezeriz tozariz
Bni arada istekleri için kullanır
Babamı arattirir
Büyüdükçe tabi daha iyi anlaşıyoruz ama küçükken hep anneme kızmıştım neden ikinciyi kız yapmadın da 12 sene sonra yaptn diye
Snra düşündüm iki yaş arayla kız kardesm olsa kıyafet makyaj toka kavgamız olurdu en güzelini yapmışsınız anne dedm jajansnsbznsnsb
iyi yani herşey normal o halde :)
Tekrar hayirli olsun cankusum 7.haftada duymstuk biz kalp atisini acele etme endiselenme insallah duyarsinix kesecik goruldu dimi 5000 ustu kalp atisi duyuluyor canim 2000 ustu kese goxukuyor .Çıktımmm minnoşkosuuuu
Seni yerimmm haaaaaa
5+4 üzzz
Kalp atışını dayamadık haftaya tekrar gidicem, kalp atışını o zaman duyarız dedi. Rahim alanında vs kanama yok korkulacak tedirgin olucak bişeyde yok. Herşey normal şuan dedi ☺☺ Şükürler olsun.
Eşim beni şikayet etti biraz. Sigara içtiğim için, kürtajım olduğunu falan söyledik . Doktor bana karnındakini düşünüyorsan sigarayı hemen bırakman gerek dedi. Günde 5 tane içiyorsan en azından 2-3 e düşür ve 1-2 hafta içinde acilen bırak bu sigara işini dedi.
Bende bırakacaktım zaten :) suan paketimde 3 tane var bugün bitiriyorum bu işi :) inşallahh
Folik asit verdi Zaten ben öğrendiğim an başlamıştım içmeye , şuan herşey normal rosssum inşallah bir de kalbi duyarsak rahatlayacağımmm
Kese göründü çayım sorun yok şimdilik, şükürler olsun :)Tekrar hayirli olsun cankusum 7.haftada duymstuk biz kalp atisini acele etme endiselenme insallah duyarsinix kesecik goruldu dimi 5000 ustu kalp atisi duyuluyor canim 2000 ustu kese goxukuyor .
Evlenecek evleneckÖyle vallahi cicim atanmak
Diğerini de sonra söyliceem
2. çocuğun mu canımKese göründü çayım sorun yok şimdilik, şükürler olsun :)
ben diğer gebeliğimde kalp atışlarını 6+1 de duymuştum bakalım haftaya duyarız inşallaahhhhh
:dyaa ne güzel işte bende görümcemi çok severim annesi gibi çünkü
bende çok iyi anlaşırım bide
Kan da hemenn çıkar kuzum erken gebelik testin de bile hemn çıktı ki kanda da çıkar hadi bebişi doyur canımBen gidiyorum zigotu doyurmaya
Allahım içimde bir canlı olduğu düşüncesi
Şu kanda da çıkarsa hemen eğitime başlamalıyım. 2 kere 2 nin kaç olduğunu öğrenmesi için doğmasına gerek yok herşeyin başı eğitim
Ev len mekÖyle vallahi cicim atanmak
Diğerini de sonra söyliceem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?