Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

4+0 falandır o zaman kuzum, çok şeyapma doktor söyler zaten

ama şimdi o kardeşin sana çok bağlıdır, annesi gibi hissetmiyo musun
Annemden çok benle dertlesir
Beraber sinemaya gideriz gezeriz tozariz
Bni arada istekleri için kullanır
Babamı arattirir

Büyüdükçe tabi daha iyi anlaşıyoruz ama küçükken hep anneme kızmıştım neden ikinciyi kız yapmadın da 12 sene sonra yaptn diye

Snra düşündüm iki yaş arayla kız kardesm olsa kıyafet makyaj toka kavgamız olurdu en güzelini yapmışsınız anne dedm jajansnsbznsnsb

son reglında bir sonraki ay için olan yumurtanı vücut üretiyor ya kuzum
aslında o yumurtanın üretildiği tarihi çocuğun oluştuğu tarih olarak görüyorlar
sperm mperm olmadan temelini vücut atıyor yani
döllendiği günü değil yani o yüzden 5 ekimden 5 kasıma 4 hafta 18 kasımada 5 hafta 4 günlük falan oluyor

Daha dur hesaplamalar yeni basliyir

Maşallah Patilim
Ya büşom ben seni yerim
Dur seni görmüşken 2 meminto mıncıklıyım
Şuan mıncıkladım kız hala ağrı yok yani varda hafif. Normalde adete bu kadar kala ağlatırdı acıdan. Allah Allah ilginç

iyi yani herşey normal o halde :)

yaa ne güzel işte bende görümcemi çok severim annesi gibi çünkü
bende çok iyi anlaşırım bide

Tekrar hayirli olsun cankusum 7.haftada duymstuk biz kalp atisini acele etme endiselenme insallah duyarsinix kesecik goruldu dimi 5000 ustu kalp atisi duyuluyor canim 2000 ustu kese goxukuyor .

Tekrar hayirli olsun cankusum 7.haftada duymstuk biz kalp atisini acele etme endiselenme insallah duyarsinix kesecik goruldu dimi 5000 ustu kalp atisi duyuluyor canim 2000 ustu kese goxukuyor .
Kese göründü çayım sorun yok şimdilik, şükürler olsun :)
ben diğer gebeliğimde kalp atışlarını 6+1 de duymuştum bakalım haftaya duyarız inşallaahhhhh

Kan da hemenn çıkar kuzum erken gebelik testin de bile hemn çıktı ki kanda da çıkar hadi bebişi doyur canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…