- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.781
Yaaaaa
Allahım şu aşamaya gelecek miyim.
5+4 olduğunu doktor nasıl hesaplıyor Patilim
Yiyorum smdi canim.sende ye cnm afiyet bal olsunİki canlı mıyım gerçekten ya
Tamam o zaman yiyim
Sende ye çayım
Yaaaaa
Annem verirdi kanguryla git gezdir derditıpkı benim eşiminki gibi
birbirlerinden hiç ayrılmasınlar ömür boyu sımsıkı bir arada olsunlar inşallah kuzum
anladım sen zor kabullenenlerdensin Ross
400 müben 2 dua hakkımın birisiyle sınırsız dua hakkı istiycem sonrada kendime dua ettircemm her gün
bu zamana kadar forumda test ve kan ilişkisine bakarak ki engin tecrübelerimle bu kadar belirgin çizgiyle 400-500 çıkacağını düşünüyorum
Aklının karışıklığını yirim
Hiçte bile senden pamuk kaynana olur pamukBnden cadı kaynana olur
Bnm kız kardesmle 12 yaş var aramızda onu bile zor kabullendimkabullenme durumu var bende
Herkes oğlun olacak diyor bana son 1 senedir. Bu kadar hisse vakıf olduğuna göre bence de oğlan herhaldeB Brunello Cicinelli hamile olduğuna emin gibiydim, belirtilerin o yöndeydi,
bence oğluşun olacak,
eşinle de kırgınlığı uzatma, bu güzel haberi güzel şekilde ver ve tadını çıkarmaya bakın,
ben eşine de hak verdim
sevgiler taze anne adayı
Çekmişlerhız limiti 70 km 94 le geçmişim sağlık olsun diyorum konuyu zehir gibi tatlıya bağlıyorum
Benim de 2 dileğim vardı peki Cicimm,Canlarım benim, tebrik eden, güzel duada bulunan herkese çok teşekkür ederim
Yarın kana gideceğim geyşamla birlikte gitmek istiyorum kan için
Kanda da çıkarsa herkese 2 dua hakkı veriyorum, kişi başı 2 şer tane istediğiniz duayı edicem size bide herkese benden gazoz
Demin ablamı arayayım diye geyşam aramışım. Geyşamın sesini de eniştem sanmışım yao da işletiyor beni Allahım yarabbim neyse sonra kapadım telefonu ben ablamı niye arıyorum ki dedim telefonda verilmez bu haber
Ayrıca annem de abuk sabuk tavırlarımdan anlayınca söyledim ona da, ben hissetmiştim diyo, dedim yeme beni dünden beri hamile değilsindir diye diye içimi karartan kimdi
Daha kahvaltı bile edemedim. Heyecandan hiçbirşey yiyesim gelmiyor.
Testin üstüne sadece 1 bardak soğuk su içebilidim
Annem verirdi kanguryla git gezdir derdi
Her gören cocugun mi derdi
12 yaşında yasadigik travmaya bak
GeleceksinYaaaaa
Beni pamuklara sardigin için ondan öyle görüyorsun400 mü
Bu kadar belirgin çocuktan ben korkarım, adabı muaşeret kurallarını şimdiden vermem lazım.
Kanda da çıksın ben sana hergün istediğin kadar dua etmeye hazırım büşom
Ben sevindim, senin de sevinmen yakın Allahın izniyle
Ayrıca tabloya beni hamile olarak koyman da çok sevindirdi
Hiçte bile senden pamuk kaynana olur pamuk
Herkes oğlun olacak diyor bana son 1 senedir. Bu kadar hisse vakıf olduğuna göre bence de oğlan herhalde
Şuan kırgınlık mırgınlık kalmadı. Dünyaya pozitif bir neşe saçıp herkesi öpmek istiyorum
Benmde öyle vallahiAllahım yaa
kız benim eşimi de ablası büyütmüş 12 yaş olunca arada kaderi bu oluyor ablaların demek ki hep bebeklik fotoğrafları ablasının kucağında, annesinin kucağında çok nadir
poncikvegece kuzum çok sevindim bebişe haftaya duyulur minnak kalbide
Ayyy Allahım topik de bıcır bıcır bebek sevinci ne kadar güzel çok mutlu oldum yaa
400 mü
Bu kadar belirgin çocuktan ben korkarım, adabı muaşeret kurallarını şimdiden vermem lazım.
Kanda da çıksın ben sana hergün istediğin kadar dua etmeye hazırım büşom
Ben sevindim, senin de sevinmen yakın Allahın izniyle
Ayrıca tabloya beni hamile olarak koyman da çok sevindirdi
Çok teşekkür ederim kedişimUleeeennnnnn
İnanmıyorum Allahım çok şükür diyelim @Brunello Cicinelli isteyen herkese bugünü yaşamayı nasip etsin
Çok ama çok sevindim. Allahım sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin. Cici anne oluyor cici anne oluyor
kuzum senin son adetin 18 ekimdi ya, 4 haftalıktır büyük ihtimalle
adet olduğun zaman yumurtanı hazırlıyosun bi sonraki ay için
o yumurta dölleniyor o yüzden onun üretildiği an dikkate alınıyor
4 hafta 1 günlük falandır seninkisi de
Benim son adetim 21 ekim kuzularımSeninkide 4+ günlerindedir allahım telaşa bak ya
6-7 haftalarda oluyor kalp atışı. Makinede ölçümlere göre kayıtlı bilgiler var keseyi ölçüyor dr otomatik kaç haftalık ölçüsüyse çıkıyor.
Birde sata göre ölçülüyor hafta.
Bazen sat la ultrason ölçümü aynı olmuyor ya geriden ya ilerden gittiğide oluyor
Benmde öyle vallahi
Al altını degis
Mamasını hadi sen yedir
Of of
Kafamı bir toparlayayım ona da sıra gelecek kedicik hiçbirşey düşünemez haldeyim. Devreler yanık. Ben ben değilim.Eşine nasıl söylicen kızzzzz zzzay ben bile heyecanlandım ayyy
DimiiEyyy bunlar doğurdumu hepsinin aynı anda gazı kusmuğu oluronlarınki biter sizinki başlar topikten bebek eksik olmaz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?