- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.761
Bende sürekli ağlıyorum çok tuhaf Patilim
biliyorsunuz işteKocandan mi korktun neden ağladın
Koş git yemek ye fasulyeyi aç bırakmaCanlarım benim, tebrik eden, güzel duada bulunan herkese çok teşekkür ederim
Yarın kana gideceğim geyşamla birlikte gitmek istiyorum kan için
Kanda da çıkarsa herkese 2 dua hakkı veriyorum, kişi başı 2 şer tane istediğiniz duayı edicem size bide herkese benden gazoz
Demin ablamı arayayım diye geyşam aramışım. Geyşamın sesini de eniştem sanmışım yao da işletiyor beni Allahım yarabbim neyse sonra kapadım telefonu ben ablamı niye arıyorum ki dedim telefonda verilmez bu haber
Ayrıca annem de abuk sabuk tavırlarımdan anlayınca söyledim ona da, ben hissetmiştim diyo, dedim yeme beni dünden beri hamile değilsindir diye diye içimi karartan kimdi
Daha kahvaltı bile edemedim. Heyecandan hiçbirşey yiyesim gelmiyor.
Testin üstüne sadece 1 bardak soğuk su içebilidim
Yemelisin valla seni beklerken bende yemedim de yicem smdi hele sen 2 canlisin yavru kus bu soylemlere alis haydi kahvaltiyaCanlarım benim, tebrik eden, güzel duada bulunan herkese çok teşekkür ederim
Kanda da çıkarsa herkese 2 dua hakkı veriyorum, kişi başı 2 şer tane istediğiniz duayı edicem size bide herkese benden gazoz
Demin ablamı arayayım diye geyşam aramışım. Geyşamın sesini de eniştem sanmışım yao da işletiyor beni Allahım yarabbim neyse sonra kapadım telefonu ben ablamı niye arıyorum ki dedim telefonda verilmez bu haber
Ayrıca annem de abuk sabuk tavırlarımdan anlayınca söyledim ona da, ben hissetmiştim diyo, dedim yeme beni dünden beri hamile değilsindir diye diye içimi karartan kimdi
Arkada biraktiklarn çok fazla.ondan sanirm herşeyi dusunuyorm.kara karaKorkunda çok normal kuzum sana pembiş pembiş konuşamıycam zaten herşeyin farkında bir anasın bende dost olduğuma göre acıyı söylemem evladır
En çok 3.de korkuluyor herşeyden onu bil ve korkularını normal karşıla.
Ne yazıldıysa onu yaşayacaksın bak karnındakine yoktan var oldu girdi hayatına senin hesabının planının hiç bir anlamı olmadı.
Boşuna kendini kasma şimdiden tabiki zorlukları olucak ama allah bahtlarını güzel etsin inş birbirine hep destek 3 kardeş olucaklar ❤
Çıktımmm minnoşkosuuuuSana doktor ne dedi çıktın mı hastaneden
Hayırlısı ins canm :)mutlu olursun tabi kuzum, hele de kız olursa ki ben öyle hissediyorum, kız çocuğunun tadına bakarsınız birde
Canlarım benim, tebrik eden, güzel duada bulunan herkese çok teşekkür ederim
Bnden cadı kaynana olurBenim eşimde sürpriz yumurta gibi çıkmış ailesinin karşısına, ablasıyla 12, abisiyle 8 yaş var aralarında, hiç düşünmedikleri an gelmiş. Annesi çok korkmuş anlatır hep görümcem, ama iyi ki de doğurdum demiş sonrasında, ailenin en sevileni en küçüğü şu an, iyi ki de doğmuş benim kocacım
Sizde ileride iyiki doğurmuşsun dedikleri kaynanalar olcaksınız
ByNkoaLa Bonus
Benim eşimde sürpriz yumurta gibi çıkmış ailesinin karşısına, ablasıyla 12, abisiyle 8 yaş var aralarında, hiç düşünmedikleri an gelmiş. Annesi çok korkmuş anlatır hep görümcem, ama iyi ki de doğurdum demiş sonrasında, ailenin en sevileni en küçüğü şu an, iyi ki de doğmuş benim kocacım
Sizde ileride iyiki doğurmuşsun dedikleri kaynanalar olcaksınız
ByNkoaLa Bonus
Caaaaaylar diyorsun tamam sustum sonra saapariz apla@@RosSsS ıdamı hasta etme ros. Şurda Best friend best friende doğurucaz işte abuk sabuk düşünce getirme aklına neler diyorsun yav
Eki Görüntüle 2555713
İki canlı mıyım gerçekten yaYemelisin valla seni beklerken bende yemedim de yicem smdi hele sen 2 canlisin yavru kus bu soylemlere alis haydi kahvaltiya
Çıktımmm minnoşkosuuuu
Seni yerimmm haaaaaa
5+4 üzzz
Kalp atışını dayamadık haftaya tekrar gidicem, kalp atışını o zaman duyarız dedi. Rahim alanında vs kanama yok korkulacak tedirgin olucak bişeyde yok. Herşey normal şuan dedi ☺☺ Şükürler olsun.
Eşim beni şikayet etti biraz. Sigara içtiğim için, kürtajım olduğunu falan söyledik . Doktor bana karnındakini düşünüyorsan sigarayı hemen bırakman gerek dedi. Günde 5 tane içiyorsan en azından 2-3 e düşür ve 1-2 hafta içinde acilen bırak bu sigara işini dedi.
Bende bırakacaktım zaten :) suan paketimde 3 tane var bugün bitiriyorum bu işi :) inşallahh
Folik asit verdi Zaten ben öğrendiğim an başlamıştım içmeye , şuan herşey normal rosssum inşallah bir de kalbi duyarsak rahatlayacağımmm
YaaaaaÇıktımmm minnoşkosuuuu
Seni yerimmm haaaaaa
5+4 üzzz
Kalp atışını dayamadık haftaya tekrar gidicem, kalp atışını o zaman duyarız dedi. Rahim alanında vs kanama yok korkulacak tedirgin olucak bişeyde yok. Herşey normal şuan dedi ☺☺ Şükürler olsun.
Eşim beni şikayet etti biraz. Sigara içtiğim için, kürtajım olduğunu falan söyledik . Doktor bana karnındakini düşünüyorsan sigarayı hemen bırakman gerek dedi. Günde 5 tane içiyorsan en azından 2-3 e düşür ve 1-2 hafta içinde acilen bırak bu sigara işini dedi.
Bende bırakacaktım zaten :) suan paketimde 3 tane var bugün bitiriyorum bu işi :) inşallahh
Folik asit verdi Zaten ben öğrendiğim an başlamıştım içmeye , şuan herşey normal rosssum inşallah bir de kalbi duyarsak rahatlayacağımmm
Patiliiii onları bile icmeee nolir bebe için çok zararlıÇıktımmm minnoşkosuuuu
Seni yerimmm haaaaaa
5+4 üzzz
İnşbenimkilerin arasıda var baya ilkinden sonra uzun süre istemedim ilki 16 yaşında oldu artık 15 i bile kabul etmiyo :) ikinci 7,5 üçüncü 5,5 yaşındalar.
ilkiyle üçüncü arasında 11 yaş var.
Bnden cadı kaynana olur
Bnm kız kardesmle 12 yaş var aramızda onu bile zor kabullendimkabullenme durumu var bende
ÇekmişlerOhaaa naptın lan o kadar kurallara uymazsan hakedersin cezayıemoji kullandın sonunda geçmiş olsun olmuş artık.
Resminide çekmişler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?