Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koş git yemek ye fasulyeyi aç bırakma

Yemelisin valla seni beklerken bende yemedim de yicem smdi hele sen 2 canlisin yavru kus bu soylemlere alis haydi kahvaltiya

Benim eşimde sürpriz yumurta gibi çıkmış ailesinin karşısına, ablasıyla 12, abisiyle 8 yaş var aralarında, hiç düşünmedikleri an gelmiş. Annesi çok korkmuş anlatır hep görümcem, ama iyi ki de doğurdum demiş sonrasında, ailenin en sevileni en küçüğü şu an, iyi ki de doğmuş benim kocacım
Sizde ileride iyiki doğurmuşsun dedikleri kaynanalar olcaksınız

ByNkoaLa Bonus

Arkada biraktiklarn çok fazla.ondan sanirm herşeyi dusunuyorm.kara kara
Dün de ne işim varsa Müslüm u izledik ağla ağla hasatim çıktı yemn olsun

Amin ins dediğin gbi olur bonusm

Sana doktor ne dedi çıktın mı hastaneden
Çıktımmm minnoşkosuuuu
Seni yerimmm haaaaaa
5+4 üzzz
Kalp atışını dayamadık haftaya tekrar gidicem, kalp atışını o zaman duyarız dedi. Rahim alanında vs kanama yok korkulacak tedirgin olucak bişeyde yok. Herşey normal şuan dedi Şükürler olsun.
Eşim beni şikayet etti biraz. Sigara içtiğim için, kürtajım olduğunu falan söyledik . Doktor bana karnındakini düşünüyorsan sigarayı hemen bırakman gerek dedi. Günde 5 tane içiyorsan en azından 2-3 e düşür ve 1-2 hafta içinde acilen bırak bu sigara işini dedi.
Bende bırakacaktım zaten :) suan paketimde 3 tane var bugün bitiriyorum bu işi :) inşallahh
Folik asit verdi Zaten ben öğrendiğim an başlamıştım içmeye , şuan herşey normal rosssum inşallah bir de kalbi duyarsak rahatlayacağımmm

ben 2 dua hakkımın birisiyle sınırsız dua hakkı istiycem sonrada kendime dua ettircemm her gün
bu zamana kadar forumda test ve kan ilişkisine bakarak ki engin tecrübelerimle bu kadar belirgin çizgiyle 400-500 çıkacağını düşünüyorum
Aklının karışıklığını yirim

Bnden cadı kaynana olur
Bnm kız kardesmle 12 yaş var aramızda onu bile zor kabullendim kabullenme durumu var bende

İnş benimkilerin arasıda var baya ilkinden sonra uzun süre istemedim ilki 16 yaşında oldu artık 15 i bile kabul etmiyo :) ikinci 7,5 üçüncü 5,5 yaşındalar.
ilkiyle üçüncü arasında 11 yaş var.

Yemelisin valla seni beklerken bende yemedim de yicem smdi hele sen 2 canlisin yavru kus bu soylemlere alis haydi kahvaltiya
İki canlı mıyım gerçekten ya
Tamam o zaman yiyim
Sende ye çayım

B Brunello Cicinelli hamile olduğuna emin gibiydim, belirtilerin o yöndeydi,
bence oğluşun olacak,
eşinle de kırgınlığı uzatma, bu güzel haberi güzel şekilde ver ve tadını çıkarmaya bakın,
ben eşine de hak verdim
sevgiler taze anne adayı

oyy ya yirim o 5 haftalık minnoşu

Yaaaaa
Allahım şu aşamaya gelecek miyim.
5+4 olduğunu doktor nasıl hesaplıyor Patilim

Patiliiii onları bile icmeee nolir bebe için çok zararlı
Çok sevndm herşeyin sağlıklı olmasına
İns kalp atışını da duyarsız hafatya kdr nasıl zaman geçecek of of
Bu bekleme işleri çok yorucu

İnş benimkilerin arasıda var baya ilkinden sonra uzun süre istemedim ilki 16 yaşında oldu artık 15 i bile kabul etmiyo :) ikinci 7,5 üçüncü 5,5 yaşındalar.
ilkiyle üçüncü arasında 11 yaş var.

tıpkı benim eşiminki gibi
birbirlerinden hiç ayrılmasınlar ömür boyu sımsıkı bir arada olsunlar inşallah kuzum

Bnden cadı kaynana olur
Bnm kız kardesmle 12 yaş var aramızda onu bile zor kabullendim kabullenme durumu var bende

anladım sen zor kabullenenlerdensin Ross

Ohaaa naptın lan o kadar kurallara uymazsan hakedersin cezayı emoji kullandın sonunda geçmiş olsun olmuş artık.
Resminide çekmişler mi?
Çekmişler hız limiti 70 km 94 le geçmişim sağlık olsun diyorum konuyu zehir gibi tatlıya bağlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…