Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
banada banada çayy
Sana da var çay gel
Midem bulanıyor memelerim de dolgunluk biraz ağrı hamilemiyim acaba regli tarihim 4 Aralık sizce varmı bebiş
Bı müjdeli haber de sen verirsin inşallah diloşum histereskopinin üzerinden ne kadar geçti?
Vallahi burnumun direği sızım sızım sızladı yeminle bak ağlattın beni cicim
Daha sigortadan dolayı bilmem kaç ay var diye hesapliyoduk, yapmam da yapmam diyodun Allah'ım bu güzel duyguyu tatmani nasip etti,insallah doğumda da böyle sevinçten agladigimiz o 9 ay gelir hemen,maşallah sübhanallah

Kafamı bir toparlayayım ona da sıra gelecek kedicik hiçbirşey düşünemez haldeyim. Devreler yanık. Ben ben değilim.
Ben aslında yoğum
Hahahahahaha ha ya çok güzel heyecanlar.
Sakince bir kahve iç ve derin nefes al şayet yanılma yoksa artık 2 canlısın

Yok balımm :)
ilk olacak inşallah
benim kaybım var, 4 ay önce ikizlerim vardı karnımda öldüler maalesef.

Son sigaralarıda zıkkımlanma patili allah tiksindirsin bi daha içeme inş.

Bazı dr lar hafif olanlara müsade ediyolar bu vebali nasıl alabiliyorlar bilmiyorum.

İnşallah bitanem ikimizde verelim bu güzel haberi tez zamanda
Tam 1 ay oldu CNm
Amin kuzum inşallah
Canım histereskopi sonrası gebelik olabilirmis, inşallah sende hamile kalmışsındır canım,4 aralik miydi bat birazda seni bekleyelim hadii

Bazı dr lar hafif olanlara müsade ediyolar bu vebali nasıl alabiliyorlar bilmiyorum.
Benim doktorumda bana dedi, sana hemen bırak desemde bırakmayacağını biliyorum o yüzden en azından günde 5 içiyorsan 2-3 e düşür. 1-2 hafta içinde de tamamen bırakmalısın artık şakası yok dedi.
ama ben 1-2 hafta değil bugün bırakmaya kararlıyım :) bırakıcammm :)

Amin kuzum inşallah
Canım histereskopi sonrası gebelik olabilirmis, inşallah sende hamile kalmışsındır canım,4 aralik miydi bat birazda seni bekleyelim hadii❤
Bakalım hayırlısı olsun kuzum
5 Aralık canım yanlış yazmışım

Kese göründü çayım sorun yok şimdilik, şükürler olsun :)
ben diğer gebeliğimde kalp atışlarını 6+1 de duymuştum bakalım haftaya duyarız inşallaahhhhh
Biz 6 arti 2 de duyamamistik 1 hafta sonra tekrar gitmistik duymustuk. Ama karindan ultrasondu. Alttan usg ile dha erkende duyuluyormus

Benim arkadasa doktor gunde 5 icebilirsin demis . Kendi sigara kullanan doktorlar biraz toleransli olabiliyor demisti icmeyenler kesinlikle icme diyorlar demisti . Icme dese de icecek kapasitedeyse karsida ki onlara da hadi gene 5 i gecme denebiliyor heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…