- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #47.821
Sana da var çay gelbanada banada çayy
Bı müjdeli haber de sen verirsin inşallah diloşumMidem bulanıyor memelerim de dolgunluk biraz ağrı hamilemiyim acabaregli tarihim 4 Aralık sizce varmı bebiş
Vallahi burnumun direği sızım sızım sızladı yeminle bak ağlattın beni cicimEki Görüntüle 2555692
Kızlar ben gerçekten ne söyleyeceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum. Karmakarışık bir haldeyim bir ağlıyorum bir gülüyorum, elim ayağım buz kesti tir tir titriyorum. Kalkamadım hala banyoda oturduğum yerden.
Hep his vardı, çok net hissediyordum. Ama inanmıyordum.
Yani nasıl olur hala şok içindeyim. Yüzüm kireç. Acaba diyorum bir tane daha alıp da yapmalı mıyım.
Kertenkelelerim sanırım size yavru bir kertenkele kardeş geliyor
Bugünü bana nasip eden Rabbim'e şuan ne kadar şükretsem azdır...
Saçmalıyor olabilirim mazur görün hayatımda ilk defa hamile kaldım sanırım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
@trncysl
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
@D1DEM
İnşallah bitanem ikimizde verelim bu güzel haberi tez zamandaBı müjdeli haber de sen verirsin inşallah diloşum❤histereskopinin üzerinden ne kadar geçti?
Yok balımm :)2. çocuğun mu canım
Hahahahahaha ha ya çok güzel heyecanlar.Kafamı bir toparlayayım ona da sıra gelecek kedicik hiçbirşey düşünemez haldeyim. Devreler yanık. Ben ben değilim.
Ben aslında yoğum
Ross muhtemelen ben o aşamaya gelene kadar cici'nin ikinci evladı filan olurEv len mek
:d annanabsbsnsns
Yok balımm :)
ilk olacak inşallah
benim kaybım var, 4 ay önce ikizlerim vardı karnımda öldüler maalesef.
SanmamRoss muhtemelen ben o aşamaya gelene kadar cici'nin ikinci evladı filan olur
Amin kuzum inşallahİnşallah bitanem ikimizde verelim bu güzel haberi tez zamanda
Tam 1 ay oldu CNm
Benim doktorumda bana dedi, sana hemen bırak desemde bırakmayacağını biliyorum o yüzden en azından günde 5 içiyorsan 2-3 e düşür. 1-2 hafta içinde de tamamen bırakmalısın artık şakası yok dedi.Son sigaralarıda zıkkımlanma patili allah tiksindirsin bi daha içeme inş.
Bazı dr lar hafif olanlara müsade ediyolar bu vebali nasıl alabiliyorlar bilmiyorum.
Bakalım hayırlısı olsun kuzumAmin kuzum inşallah
Canım histereskopi sonrası gebelik olabilirmis, inşallah sende hamile kalmışsındır canım,4 aralik miydi batbirazda seni bekleyelim hadii❤
17 gün sonra gebelik testini atacaksın sende buraya diloşumBakalım hayırlısı olsun kuzum
5 Aralık canım yanlış yazmışım
Tmm uyus bonus hikitmişimHaketmişsinceza bişey değil ya bir kaza olsaydı allah korusun hızın olduğu için kazayı ağır şekilde geçiricektin
Arizonadan seni de telli duvaklı gelin ederizBakalım
Yaaa aaaa17 gün sonra gebelik testini atacaksın sende buraya diloşumhadi bakalım
Diloş çok istediğini bildiğim için Allah gönlüne göre versin. Seninki hiç haketmiyor ya neyse. Sen mutlu olBakalım hayırlısı olsun kuzum
5 Aralık canım yanlış yazmışım
Biz 6 arti 2 de duyamamistik 1 hafta sonra tekrar gitmistik duymustuk. Ama karindan ultrasondu. Alttan usg ile dha erkende duyuluyormusKese göründü çayım sorun yok şimdilik, şükürler olsun :)
ben diğer gebeliğimde kalp atışlarını 6+1 de duymuştum bakalım haftaya duyarız inşallaahhhhh
Senin de haberini böyle bidonlara çala çala kutlamayı bekliyorum canımcm17 gün sonra gebelik testini atacaksın sende buraya diloşumhadi bakalım
Sağol canım güzel dileklerin için teşekkür ederimDiloş çok istediğini bildiğim için Allah gönlüne göre versin. Seninki hiç haketmiyor ya neyse. Sen mutlu ol
Benim arkadasa doktor gunde 5 icebilirsin demis . Kendi sigara kullanan doktorlar biraz toleransli olabiliyor demisti icmeyenler kesinlikle icme diyorlar demisti . Icme dese de icecek kapasitedeyse karsida ki onlara da hadi gene 5 i gecme denebiliyor heraldeSon sigaralarıda zıkkımlanma patili allah tiksindirsin bi daha içeme inş.
Bazı dr lar hafif olanlara müsade ediyolar bu vebali nasıl alabiliyorlar bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?